Tengerimalac tartók ide! (Tanács, kérdés stb.) (beszélgetés)
köszi! :D
csevab hol tudom megnézni a te malackáidat?
Szia!Gratulálok az anyukának is:))
Nézted a mi malackáinkat?
Szólj,ha felraktad a tieidet!
Szép Reggelt!!
Megszülettek a malackák,hárman vannak,egy olyan mint az anyukájuk,a másik kettő kis fekete :D
Ma képek,ha nem sikerül,akkor képtárolóra teszem,ott is megtudjátok nézni.Most rohanok,bolt...utána "babázok." :D Nagyon boldog vagyok!!
csevab jujjj....nagyon nagyon édesek :)))
gratulálunk gyerekmalcokhozz
Sziasztok!Nálunk még nincsenek malackák,de bármelyik percben,pillanatban jöhetnek!
Csevab gratula,jó egészséget nekik!!
Gyönyörködj bennük :D
de eltüntettek csajszik :(
cimbicombikáink jobban vannak,de kisebbik megint szét kapirgálta a száját ,a kis dili,de ma még csak 2x vakarta hála jó égnek :)
sziasztok csajszik
malackák,hát mire kisebbik meg gyógyulna addigra elvakarja megint a száját :s
másiknak nől a szőre :DDDDD alakulunk kiprobáltam,valamit!!!!!
fel lógatom a szénát be pirosodik a füle stb...
ha nem és csak úgy le rakok egy kicsit a talpa lesz piros de nagyon!!!!!!!
de a másik kicsi coca ugye ettől nem allergiás a nagyobbik meg ettől allergiás a nyamvadt szénára!!!!!!!!!!!
tiszta őrület,komolyan!!!
kenegetem hintőporozom,napközben ahogy tudom körömvirág és jobb sokkal.
Szia!Köszönöm a válaszod:)
Még egy kérdés:)
Mennyire kell nekik meleg helyen lenni?Egyenlőre a zárt teraszon vannak,de nem szeretném,ha megfáznának:((
Szia Emrus!
Ha egy malac szőre kihullik, akkor atka lehet a dologban. Feltétlen vidd el dokihoz, helyre tudja hozni injekciőkkal. Sajnos több injekciókurát kell kapjon.
Szia! Mielőtt megszül a nőstény, szerintem már most tedd külön a himet, mert ha együtt vannak, szülés után 24 órán belül ujra ivarzik a nöstény és befedezi a himet, ha a him erőszakos még az ujszülőttekben is kárt tehet.
A kölyköket, ha 4 hetesek lesznek nemenként kell külön tenni őket. A nőstények maradhatnak a mamával,m a him kölyköket pl a papához beteheted. Ilyenkor a him, próbálkozik akicsikkel, de hamar rájön nem nösténnyel van dolga.
Lehetetlen hogy vitaminhiánya lenne!Napi szinten kapnak c vitamint a vizükbe.Állandóan van nekik széna.plussz a legjobb tápot kapják.Prestige-t.
Tuti hogy verekedtek azért fél a másiktól:-(
Sziasztok!Nekünk hamarosan lesznek kis tengerimalackáink.Már nagy pocakja van az "anyukának".
Egy kérdésem lenne.
Ha megszületnek,külön kell rakni őket?Van még 2 fiú malac is.
További ajánlott fórumok:
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Arc alapozásával kapcsolatos kérdésben tudnátok tanácsot adni?
- Tudnátok tanácsot adni csajos, O.b. tamponnal kapcsolatos kérdésben?
- Kellemetlen kérdésem lenne....Nőgyógyász és mások tanácsára is kíváncsi vagyok.
- I. sz. Női Klinika, Genetikai Tanácsadó! Fontos kérdésem lenne, kérlek segítsetek!!!