Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Tengerimalac tartók ide! (Tanács, kérdés stb.) fórum

Tengerimalac tartók ide! (Tanács, kérdés stb.) (beszélgetés)

93. browning (válaszként erre: 92. - Black-Gold)
2009. jún. 18. 19:15

ó, hogy ezek milyen tündériek!!!*-*

megnézetem a honlapon a fotókat^^

büszke lehetsz rájuk,hogy ilyen édesek!^-^

jól vannak?

és a mamájuk?

pussz

92. Black-Gold (válaszként erre: 91. - Reni79)
2009. jún. 18. 18:21
Szia! A fotó születése pillanatában készült és a honlapomon látható.
91. reni79 (válaszként erre: 90. - Black-Gold)
2009. jún. 16. 10:13
Édi lehet!Várom a képeket!
2009. jún. 16. 09:05
Sziasztok! 2 napja megszületett német szülőktől egy koronás kislány tengerimalac. Igen nagy sullyal született 100 gr-mal. Készült a születése pillanatában róla fotó, de még várunk vele hogy ujabb fotó készüljön róla.
2009. máj. 31. 10:44

Sziasztok! Már nagyon rég voltam itt, elnézést kérek tőletek!

Az unokáim jól vannak, nőnek, erősődnek széen.

Sajnos anyukámról ezt nem mondhatom el, ha van időtök legyetekszivesek olvassátok el a naplómat, ott leirtam mi történt anyukámmal. Ha tudtok bármiben segiteni kérlek irjatok az info@tengerimalac. net imailcimemre.

NAGYOK KELLENEK A TANÁCSOK!

2009. máj. 26. 16:09

a tarkóján(hátán) meg a bal szeme fölött.

am rájöttem,hogy csak a neogranormon és a betadine szagától retteg-kap frászt... tegnap elszunyált az ölemben,meg ásítozott egy sort,meg olyan jól kényelembe helyezte magát az ölemben ^^,

87. reni79 (válaszként erre: 85. - Browning)
2009. máj. 26. 10:55
Szia!Örülök hogy nincs komoly baja a malackának!Mihamarabbi gyógyulást neki!Hol találták nála a daganatot?
86. emrus (válaszként erre: 85. - Browning)
2009. máj. 26. 09:19
Hol volt a malackádnak a daganat?
85. browning (válaszként erre: 84. - Cicaanya)
2009. máj. 25. 15:16

hála az égnek, "csak" zsírdaganat volt...szóval nem rosszindulatú-bár jó, hogy kivették, mert ugye elfekélyesedhetett volna :S

most szerintem- meg vagyok róla győződve, hogy -utál. 1.-mert hagytam,hogy "ezt" tegyék vele 2.-mert fáj neki 3.-mert még piszkálom is-reggel gyógyszer(egynyolcad szem fájdalomcsillapító vízben feloldva-meginni) meg reggel-este kenegetés...(betadine oldat a sebekre és neogranormon a sebek köré...) már ezeknek a cuccoknak a szagától is kb hisztirohamot kap, visít és rohan előlem ahogy tud...hameg a kezem is ilyan szagú ...:S am jún.2-án lesz varratszedés...de felszívódó a fonal.

rakjak fel képet, hogy most hogy néz ki?vagy iunkább ne borzasszan a népet?:)

mondjuk nagyságrendebbel jobb már,mint mikor altatás után megláttam...az is egy történet,hogy hogyan ébredezett...anyummal végig bőgtünk mialatt vártuk,hogy készlegyen a doktornő-aki mellesleg nagyon szimpi, és tényleg nincs elllene egy szavam sem:)) (max malacnak...de az más kérdés...)

nah, pussz!:) ti malacaitok hogyvannak?:) volt már valakinek hasonló probléma?

84. cicaanya (válaszként erre: 83. - Browning)
2009. máj. 24. 21:37

szia

hogy van???? már mint a malackád???

2009. máj. 19. 19:53

Hali!új vagyok itt,de malackám már 2 éves:)

még gyereknapra kaptam:)

ő egy tündér,bár kicsit "harapós"-az a fobbija h rágicsálja a kezemetXD...vicces jószág !:)

tud inni önitatóból...nemértem...mikor megkaptam,nem akart inni,de megtanítottam :)odanyomtam szegénynek a szája elé, és először elhúzódott,de aztán rájött, hogy a víz finom, és rácuppant :D olyan édes volt! azóta is iszákos:)

pénteken műtik szegényt:( daganata van....

pusssz

82. Black-Gold (válaszként erre: 81. - 1eded24452)
2009. máj. 17. 05:59

Láttam, tünemények! Gratulálok

Edit

2009. máj. 1. 21:32
töltöttem fel képeket naplómba olyan édesek:)
2009. márc. 30. 08:03

Szia!

Igen igaz. A leg ideállisabb 5-8 hónapos kor ha már elérte a 650gr-ot a malacka. 1 éves kor után már a leirtaid alapján nem ajánlatos.

Én a malackáim szőrét nem szoktam nyirni (a hosszuszőrüeket nem is kell mert igy szépek, amikor szép hosszura nő meg a szőrük) csak a csomókat, ha van kezelem le.

79. emrus
2009. márc. 7. 08:14

Bleck Goldnak!

Igaz, hogyha egy tengerimalac mama egy évig nem szül, akkor ha terhes lesz nem tud szülni, mert ősszanőnek egy év alatt a csontjai?

Szoktad nyírni a malackákat és, hogyan?

2009. febr. 22. 18:36

SEGITSETEK ÉS BARÁTAITOK IS (LACÁM EL VAN KESEREDVE!!!!!)Lécccci szavazzatok / Til'c és Theo /-ra kösssssziiiiiiii!!! jobb oldali sávban,nagyon köszönjük!!!

[link]

2009. febr. 21. 19:08
Kérdezzetek nyugodtan, szivesen átadom tőbb 10 éves taopasztalatomat
76. Black-Gold (válaszként erre: 67. - 1eded24452)
2009. febr. 21. 19:07

Szia!

Én egy másik honlappal együtt fizetek igy sokkal olcsóbban jövök ki

2009. febr. 21. 19:02

62. Black-Gold

én azt mondom ne priviben,ha nem itt és mi is tudjuk olvasni és tanulni belöle ;)

74. cicaanya (válaszként erre: 70. - Gabimusi)
2009. febr. 21. 19:02

miért félnénk?

de van itt egy tenyésztő bátran kérdezettek töle!

;)

73. cicaanya (válaszként erre: 72. - Reni79)
2009. febr. 21. 19:00

sokat kell simogatni beszélni hozzájuk!

Mieink annyira kezesek,hoyg sokx visitanak ha párom hangját meghallják,mert tudják ki veszem őket

meg puha kis felsöt kineveztünk bujocskásnak,és egyenként ki veszem őket és olyan jól el vannak benne,uyg hogy ott vagyunk velük és dumálnak bohockodnak,meg közbe simizzük öket olyan édesek!

72. reni79 (válaszként erre: 70. - Gabimusi)
2009. febr. 19. 10:48
Sajnos ők fo..nak még mindig pedig már 1 éve nálam vannak de nem kezesek abszolut.
71. reni79
2009. febr. 19. 10:48
Nekem 3 kisfiú rosszaságom van.Én is imádom őket!
2009. febr. 19. 10:47
Ti nem féltek tőlük?A tzengerimalacom Pink becézés:Musi Gabi^Musi=Gabimusi
2009. febr. 19. 10:47
Imádom Ti hogy vagytok velük?
2009. febr. 9. 12:42

nagyon finom illata van a szénánknak amit vettünk

Ticika prüszköl,de azóta amióta nálunk van ,nincs baj mert annyira zsivány nagyon eleven,meg eszik iszik

széna allergiája van! :s

2009. febr. 5. 19:28

sziasztok!

okés ,értem ,ezért te fizetsz vagy ingyenes?

66. Black-Gold (válaszként erre: 63. - 1eded24452)
2009. febr. 3. 14:05
Szia! Sajnos a korlátok vannak a honlapkészitésbwen. A fotókat nem én készitem, mert nincs gépem és nem futok fotózni. A fényképezőgéppel, meg ez a maximum fotó ami készithető. A honlapra más nem irhat, ezért van lehetőség hogy imailre irjanak, ami bekerül (beteszk) a honlapra. Én nem csinálom a honlapomat, mert nem értek hozzá, igy van moderátor aki kezeli a honlapomat.
2009. febr. 3. 11:47

na!

malackáink jól vannak,áttértünk 100% szénára,nagyon finom illata van !!!!

nagyon jól vannak, míg van szezonja a sütőtöknek kapnak!

cukkini,sütőtök,cékla(1x kicsit)petrezselyem,és zöldalma,répa:)

ezt nyomják :)

szerencsére nem rosszalkodnak éjjel :D

2009. febr. 3. 11:44

de amúgy jó

kicsit félturbózód szemnek gyönyörködtetőt lenne;)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook