Tengerimalac a háztartásban - tapasztalatok, élmények? (beszélgetés)
sziasztom :)
ha nem bánjátok néha teszek be valamit amit ipppen olvasok a malactémákról JÓ???
na ez nagyon jó hír... örülök :)
*
a lányok Nálunk csudajól vannak... most is éppen kinn rodeóznak, zajlik az élet :)
Szia!Az enyémek jól vannak hála az égnek!Mostanában minden este kiveszem őket picit az ágyra.Nagyokat tudnak alakitani!
Örülök hogy jól van a malackád!
sziasztok!!!!!!! :))
olyan szépen gyógyul a malckám!!!!
lassan de már olyan szép!!!! fel emeltem béres csepp adagot,és c-vitamin cseppet lejeb vettem,állítólag leragadhat a szája szélén ha nem kapja be a csörikét csak görgeti a golyót! na most jó:)
körömvirágkrém és másik talpiját is kenem azzal néha mert bal hátsó lába kiszárad a bőre és igaz sacc.már 8xra kentem be de jó!!
olyan jóóó,nagyon örülök,kicsim úgy haqgya magát kenjem :) aztán meg fehér krémet leakarja nyalni:D az kanesten azt a szélére kenem a leszáradó félben lévő sebnek!
:)
nem tudom irtam-e már? vazelinalapú körömvirág krém,nem bolti!
Én is imádom őket!Nálunk is megy az ungyulum-bungyulum:-)
A párom néhányszor hülyeségből meg is jegyezte hogy velük jobban törődök(na persze ezt csak viccből) mert mikor hazaérek az az első hogy megdögönyözöm őket!Már amennyire hagyják:-)
Sziasztok!
Én az öcséimnek augusztus 18-án vettem tengeri malacokat, egyet-egyet.
Nincs velük semmi gond! Ketten vannak ugye egy ketrecben, jól kijönnek.
Ha tesóim és szüleim haza mennek, belépnek az ajtón már adják is ki az édes hangjukat. Van olyan is, hogy ugrálnak! Akkor állítólag nagyon boldogok! Egyébként bármit megesznek, amit nekik adnak! Nem válogatósak! Szerintem is aranyosak, de nekem nem kellenének!
Valahol még hangokat is lehetett hallgatni, hogy éppen mit fejez ki velük a malac. Hallgatta a drága és rázendített ő is :)
A hirtelen zajoktól morgó hangot hallat, gondolom a mérgelődés vagy az ijedtség. Amikor éhes akkor pedig ui-zik.
Hámot vett nekik valaki? Olyasmi mint egy póráz, nem tudom van-e értelme, úgyis ki akarna szabadulni és csak kínlódna. Ahhoz meg drága, hogy csak a polcon álljon.
hihi...:)
hát mert olyan kis Drágák :)
Nálam Ők mint "a lányok" futnak :)
meg pufirizsák, cicukák, malackák...... botrány :)
Sziasztok malacosok:-)
Mi ujság nálatok?Nagyon kihalt a topic.
Jelszó.Hogy van a malackád?
Hála istennek én még nem láttam ilyet rajtuk.Tavasszal volt olyan hogy foltban hullutt ki a szőrük és korpás volt a bőrük azon a helyen.Egy hét alatt elmult miután kezeltem őket a cseppel.
Olyan mint a kutyáknak és a macskáknak a bolha elleni.A nyaki részre kellett csöpögtetni a bőrre és jól eldörzsölni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen háztartási munkát végeztél legutoljára?
- Vegyi árú, háztartási papír áru, egyéb(pl seprű)
- Van valakinek tapasztalata Tesco márkájú háztartási gépekkel kapcsolatban? (Kávéfőző, mikró, ilyesmi)
- Használ/használt valaki a dízeles kocsijába háztartási olajat? Mik a tapasztalatok? Olyan, mint a bio dízel?
- Mik a tapasztalatok a "BEKO" mosógépekről, vagy más háztartási gépeikről?
- Mik a tapasztalatok a Russell Hobbs háztartási/konyhai gépekről?