nem nem vetél el senki de nekem már volt több sikertlen terhességem,és a doki még csak esélyt sem akart adni a dolognak, mert sz elején igenis hogy nem jó ott bolygatni a hüvelyi Uhval sem
Így van. Az én dokim pl. citológiát nem szívesen csinál terhesen, csak ha valakinek már régen volt, mert annál meg kell piszálni a méhszájat. Viszont egy normál hüvelyi vizsgálat nem erről szól.
Persze,hogy nem vetél el a hüvelyi vizsgálattól!A nőgyógyászok tudják hogyan kell odanyúlni. Olyat már hallottam,hogy a hüvelyi ultrahang veszélyes lehet!
Hát ez egy nagy hülyeség. Mármint hogy beindíthatja a szülést. Nagyon fontos a hüvelyi vizsgálat, folyamatosan nézik a méhszájat, és a folyást is így lehet észrevenni, ha te nem veszed észre.
mikor terhes voltam nekem is nézték ujjal a méhszájamat így derült ki 7hónaposan h 2 ujjnyira nyitott vagyok.meg a 12.hétig hüvelyi ultrahanggal utána pedig hasival nézték a kicsit,mert utána már elég nagyok ahhoz h hasin is lásssák.
Szia,normális! Ez mindig így megy, mert így tudják ellenőrizni a méhszájat. Még az is normális ha vérzel utána. 1 héttel túlhordtam a kislányom és a kiírt időpont után már két naponta nézik a magzatvíz színét és azt is hüvelyen keresztül teszik. Szóval ne aggódj!:-)