Te is Fogyni szeretnél?Akkor gyere és olvadjunk együtt! (beszélgetés)
Sziasztok csajok!!!
- én aki tök batartottam a diétát most hogy hazajöttünk anyóséktól olyan falási roham jött rám fél7-kor hogy ettem túró rudit, pár szem Tofifit, tejszeletet, sós popcornt-aztán elmentem a mellékhelyiségbe és mit látok megjött! Bizti ezért volt ez az evéskényszer előtte. Na de holnaptól folytatom 1000-el!!!
(ahhoz képest viszont jó volt akkor a hétfői mérlegelésem-nem is tudtam hogy menzi előtt állok)
Sziasztok Lányok ügyesek vagytok!
TEgnap dél után nemes egyszerűséggel elfelejtettem enni. Este ettem egy csirkecombot, de valami nagyon kicsi méretű volt. Szóval ügyeskedtem :)
Szia!
Gratulálok az 50 dekához! :)
Neked ízlett a saláta?
Én elég sokat "bűnöztem" a hétvégén.Szombaton Gofrit, vasárnap meg pizzát és csokit ettem...
Mivel én naponta mérem magam,így ezek a kilengések meg is látszanak..De sebaj, nem 1-2 kilóról van szó, hanem csak 20 dekáról...
Néha néha kellenek ezek a dolgok is mert amúgy nem lehetne végig csinálni. Szerintem.
Na csináltam salátát. A szerelmem vitte el dolgozni, remélem ízleni fog neki.
A hétvége evés és ivás szempontjából katasztrófa volt, de 50 dkg így is lement. Bár az nem tudom, hogy a víz és a satöbbi ingadozása. KÉt hét múlva már intenzívebben tudok mozogni, mert akkor költözünk be az új albérletbe. Addig agybaj. Nálatok?
Sziasztok!
Nagy a csend!
Miújság?
Hogy telt a hétvégétek?
Hogy ízlett a tzatziki saláta?
Írjatok!!!!
Az a saláta recept nekem is bejött lehet majd én is kipróbálom!
Sok sikert majd a babához!!!
Sziasztok!!!
Én szerdához képest 6 dekát fogytam. Haladok szépen lefelé, bár tegnap majdnem elcsábultam. Délben sokat is ettem, este pedig kívántam a tescoban vásárolt finom sajtos kiflit.De ellenáltam.
Gondoltam ma délbe eszek, erre a tescoban nem volt friss, de a tökmagos buci is nagyon fini volt megettem kettőt meg egy csirkecombot és kis hasábkrumplit.
Tök jó mert nem is sportolok semmit mégis napi szinten fogyok!
Na sziasztok. Tegnap nagyon sok jó dolgot olvastam erről a lúgos vizről.
Tegnap nem voltam olyan ügyi evés terén, mert ettem pisztáciát, este meg whiskey-kóláztam a csajokkal, de azt meg nem bánom :)
Ma reggel sült hekket ettem a piacon, de egy kisebb halat válsztottam.
Ebéd szerintem tzatziki saláta lesz, amit Mévi naplójából loptam.
Ja és 10 kg-tól lenne jó megszabadulni jövő év márciusáig, mert szeretnénk már kisbabát :)
Nektek hogy alakul a napotok?
Szia!
Sok kicsi sokra megy!
Gratulálok!Nagyon ügyi vagy!
Szia!
Gratulálok!Látod, nem kell feladni!Megy az!
Puszi!
Múlt héthez képest 20 dkg :)
Nem sok... de valami :)
Köszi!
Biztos hogy van benne valami,csak nálunk ez elérhetetlen,legközelebb 40 km-re lenne, és méreg drága.Így sajna marad a sanyargatás..
Helloka,
szóval az előbb írtam egy bejegyzést és eltűnt. A túlsúlyt mennyi idő alatt szedtük fel? Én 7,5 év alatt 15 - 20 kg. Borzalom. Szépen lassan felszedtem és csak átlag évi 2 kg-val nőtt a súlyom. Újabb 20 év után 90-100 kg-s leszek. A leadás is lassú folyamat szerintem. Legyetek türelmesek magatokhoz.
Szerintem sok mozgás, a nasi mellőzése és egy kis odafigyeléssel sikerülhet..
Egy barátnőm 30 kg-t fogyott, szerintem abból max. 5 kg jött vissza neki... Ja és ezt egy év alatt.
Sziasztok!
Nálunk az egyik rokonom 30 kilót fogyott akupunktúrával. Fülébe voltak tűk és le volt tapasszal ragasztva. Semmit se diétázott úgyhogy lehet benne valami!
Én ma daragombócos zöldséglevest és töltött zsemlét fogok ebédelni.
Mévi-Gratula a minuszhoz!!! -hát igen leadni több nap kell, hízni viszont elég egy is.
Szép délutánt mindenkinek!!!
Nekem is... hát kíváncsi vagyok, most mindennap úgy próbálom masszírozni, aztán hátha javít valamit az emésztésemen.
A lúgos vízről csupa jókat olvastam. Igazából valamikor méregtelenítenem kellene, meg egy lébőjt napot csinálni.
Meg is néztem!
Az egész bélrendszer a talp közepén van..Nekem itt a legcsiklandósabb! :D
További ajánlott fórumok:
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Fogyni szeretnél? Akkor vacsorára sült kolbász és füstölt szalonna lesz.
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Ha fogyni szeretnél éhezés nélkül :)
- Szerinted ha fogyni szeretnél egy dietetikus tudna neked segíteni?
- Fehérjediétába szeretnél belekezdeni, Csinálja esetleg valaki? Azt szeretném tudni, hogy miket eszik és mennyit aki így szeretne fogyni.