Te is Fogyni szeretnél?Akkor gyere és olvadjunk együtt! (beszélgetés)
Most láttam a boltban,hogy van új müzli szelet. Nix cukor benne és egy szelet 70 kcl. Azt fogok ebédelni.
Reggelizni nem reggeliztem csak 2 kv-t ittam. Nem vagyok éhes.
Biztos finom lehet a te salid is, de a virsli meg a majonéz az sajna nem diétás.
De lehet hogy a virslit lehetne helyettesíteni valami sonkával,a majonézt pedig natúr joghurttal nem?Ha a sajtból meg nem sok kell akkor az belefér!
Pl. a Füstölt mozzarella?
Gondolkodom mit ehettem ami vizet tart vissza. Szerintem semmit. Nem is vacsiztam+ keserűsót ittam ami vizet is hajt.. mensim meg most fejeződött be..
Tényleg ledobom a pincébe a mérleget..
Sziasztok!
A súlyom kezd helyre állni!
Vikucka,tudom hogy igazad van,de ez akkor is bosszantó amikor látod hogy megy szépen lefelé, aztán jön egy lazább nap és mindjárt +1 kilóval nehezebb vagy...
Lányok, ne parázzatok már pár dkg-n. Ez lehet a víztől, lehet a mensi előtti időszak, vagy egyszerűen olyat ettél, ami visszatartja a vizet. +- 1-2 kg még simán belefér. Az átlagot kell nézni, ha meg nagyon elkeseredettek vagytok, akkor mérjetek centiben! Comb, fenék, csípő, derék, mell alatt
ott jobban látjátok, hogy mennyit fogytatok/híztatok.
Tegnap este salátát ettem a kedvenc helyemen, ettem egy marék tortillat és salsa szószt munka után. Ettem még 3 falat sárgadinnyét. Szóval tegnap is jól zártam a napot :)
Lányok kicsit elkeseredtem. Reggel mérlegre álltam és pár dkg-al többet mutatott. Most miért??? Mi a fenét csináljak??
Pedig azt hittem kevesebbet fog hisz alig ettem.
látjátok?most is az evésen jár az eszem! :D
Felettem=feltettem :D
Lányok egy hatalmas adag salátát készítettem, ami mindössze csak 150 kcal!
A naplómba felettem.
Még csinosabbak leszünk:-D Igazi bombanők:-)
Én szilveszterre gyúrok:-D A legutóbbin majdnem okádtam magamtól ( már bocsi), amikor megláttam a fényképeket.
Most csinosnak akarom érezni magamat.
Itt esik az eső. Kicsit meg is áztunk a gyerekekkel hazafelé az oviból.
Viszont éhes vagyok..Ismét csokitortát akarok:D
Ja tudom már milyen az a shake!
Itt az egyik ismerősöm vízzel csinálta, és azt mondta hogy nagyon fincsi!Te még nem próbáltad úgy?
Én vagyok!
Te hogy vagy? Láttam tettél fel új képeket!Látszik rendesen a változás!Csak így tovább!!!
Épp most uzsonnáztam meg.Ettem 2 szelet puffasztott rizs szeletet,1 doboz linesszás joghurtot és 1 szál répát.Ez durván 200 kcal körül lehet. pr.72 kcal,joghurt kb.90 kcal répa 5dkg volt 10 kcal
172 kcal körülbelül az egész!
Vacsira salátát fogok készíteni!Imádom!
2010-08-17.-én kezdtem 84.3 kilóval szóval azért nem 10 nap alatt fogytam az 5,7 kilót hanem 21, de szerintem ez se rossz. ha csak heti fél kilót fogyok nekem már az is jó. Nyárig szeretném elégni az 59 kilót!
És talán 2-szer elliptikusoztam! Pedig nekiálltam csak ugye most nem otthon vagyunk itt nem tudok tornászni.
De mikor első lányom után szintén nagy súlyról lefogytam 59 kilóra, akkor semmit se tornásztam.
További ajánlott fórumok:
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Fogyni szeretnél? Akkor vacsorára sült kolbász és füstölt szalonna lesz.
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Ha fogyni szeretnél éhezés nélkül :)
- Szerinted ha fogyni szeretnél egy dietetikus tudna neked segíteni?
- Fehérjediétába szeretnél belekezdeni, Csinálja esetleg valaki? Azt szeretném tudni, hogy miket eszik és mennyit aki így szeretne fogyni.