Te hogy éled túl a fogorvosi kezelést? (beszélgetés)
Abszolút jó a hasonlatod, mert én meg azt akartam írni, hogy a fogorvosnál mindig a nőgyógyászomra gondolok......:)))
És akkor megnyugszom, hogy még mindig ezerszer jobb ha a testem tetején lévő nyílásban matat egy fehér köpenyes, mint a másik verzió. :))))
Csak ott sántít a dolog egy kicsit, hogy a fogaim a jobbak ... francba.
Ülve a liftes székben,és szikrázó mosollyal távozván:))
Nekem az ápoltság jele többek között a szép fog.Nincs visszataszítóbb látvány,mikor egy nő talpig sminkben,rúzsós gyűszűszájját mosolyra huzza,és kivillantja a szuvas fogait,jobb esetben csak sárga mint egy lóé,azon könnyebben lehet segíteni.De ugyanez előfordulhat egy pasival is,aki illatfelhőbe burkolózva rádvigyorog,foga meg imitt-amott:))
Mostanában figyeltem ezeket a beszélgetős műsorokat,Mónika vendégei között alig akad 1-2 akinek van foga..érdekes..Ennyire félelmetes lenne egy fogdoki?
A szülés sem egy hisztérikus orgazmus,mégis szülünk,na jó ez hülye hasonlat,de a fájdalomra akartam célozni..)
Antea! Nekem is mindig ez a problémám. A jó dokik már nincsenek ebben az országban. Ahányszor találok egy jó orvost mindig kiderül, hogy megy külföldre.
Hála Istennek nekem sem kellett még egyebet csinálni a fogkőszedésnél, de mostmár lassan arra is kéne mennem. De nem szeretek még így sem odajárni.
Nekem is van egy tök jó fog dokim! Csak hát az én kis fogacskámmal volta baj, hogy a bölcsesség fogam ráakartnőni az előtte lévőre, és hát nem akartak így elférni a számba, és kikellett húzni az előtte lévőt.. ez az egész úgy nézett, ki hogy 3 érzéstelenítőt kaptam, már mindenem érzéketlen volt ami a számban volt.. a nyelvem, a szám mindenem.. de a fogam és az ínyem majd kiakart szakadni annyira fájt.. majd mikor a húzásra került a sor, beletört a fogam kaptam még egy érzéstelenítőt, azt sem tudtam már, hogy van e a számban nyelv, mert annyira nem éreztem, na nagy huzavona útán kijött a fogam.. kb. 20-25 percig csak húzták! De kijött...! Aztán öblítenem kellett, na ez sem volt rossz, mert már a szám is lezsíbbadt, tiszta víz meg nyál voltam.. szóval nekem ez egy kész élmény volt! De most már jobb..
Csak az a bökkenő hogy a másik oldalon is elkezdett nőni a bölcsesség fogam... és tolja a másikat, az előtte lévőt.. úgyhogy ez vár rám mégegyszer!! :(
A napokban keszulok kitenni magam egy fogkoszedetesnek, masra meg bolcsessegfog-huzason kivul nem volt szuksegem, de azert nem mondom, hogy vidaman, boldogan, faklyas menetben fogok belibbenni a fogorvosi szekbe. Nem ismerem az orvost, ki tudja milyen barbar (akihez jartam elotte annak arany keze volt, nem voltam ideges, csak sajna masik orszagban van), azert ezt a felelmemet alaposan elhallgatom, mit nekem te zordon Karpatoknak fenyvesekkel vadregenyes...
Szoval Berno nyugi, nem vagy egyedul, utana majd mondhatjuk, hogy "ide nekem az oroszlant". Addig is remelem nem laposkuszasban fogom megtenni az utat hozza.
(amugy erzestelenitot mar koszedeteshez is lehet kerni, tehat mindenhez, igaz ha engem szurni akarnak, majd elhalalozom, szoval az nem jon be, de ha te birod, kerd mindenhova, es nem fogod erezni)
Én elég jól viselem!Megpróbálok a kezelés közben másra gondolni!
Az egyetlen problémám hogy nem igazán szerettem a fogorvosomat!
De a végeredmény a lényeg,épp ezért megpróbálom elviselni.
További ajánlott fórumok:
- Megdöbbentő fogorvosi ügyelet
- Milyen fogorvosi kezelések ingyenesek, ha a körzetihez megyek?
- Tini hugom gyógyíthatatlan májbeteg, hogy vehetném rá, hogy folytassa a kezelést?
- Létetzik Budapesten tb támogatott, fájdalommentes fogorvosi ellátás?
- Pirosban van a 'TB-kártyám', pedig rendezve van minden! Ilyenkor hogyan működik a fogorvosi ellátás?
- Honnan tudhatom meg, hogy melyik fogorvosi körzetbe tartozok?