Te hogy éled túl a fogorvosi kezelést? (beszélgetés)
úgy, hogy vigyázok a fogaimra. mindegyik ép és egészséges
Jól dolgozik a dokim,így könnyen:)
semmi bajom a dokimmal,tök nyugodtan ülök a székébe,pont szerdán megyek vissza:)
Hát,nehezen de amit muszály azt kikell birni,előtte többször meglátogatom a mellékhelyiséget az idegtől.
2 hét kb az előjegyzés addig minden nap csak idegeskedek
Nincsen vele semmi gondom, de tényleg.
Ha injekció van, márpedig minden alkalommal ragaszkodom hozzá, akkor nincsen semmi gáz.
Úgy, hogy jobb ezt megúszni, mint éjszakákat nem aludni a fájdalom miatt. Ja és ha időben megyek, olcsóbb, mint a teljes protkó.
Úgy élem túl, hogy a fogorvosnál a nőgyógyászomra gondolok.....és vica versa.
Nálam bevált taktika, minden alkalommal "bemagyarázom" magamnak, hogy a 2 rossz közül ez a "kevésbé cikibb" nyílás....:-)
Én is most elég sűrűn járok,rendbe rakatom a számat:)A dokinő szuper,csak az a fránya szúribeadás mehetne neki fájdalommentesebben:)
Én jobban elviselem a fogorvosi kezelést mint a fogfájást.Volt már benne részem párszor és isten bizony a fogfájás rosszabb mint a szülés.
Nem megyek fogorvoshoz:))))
Csak ha nagyon-nagyon muszáj.Még eddig nem haltam bele, de kellemetlen nagyon, bármivel kezeljék is az embert.Én a szurit utálom és az utána lévő zsibadós állapotot, pláne, amikor otthon tetőzik és nem a fogorvosnál, amikor igazán kellene.
Holnap megyek húzásra, és nagyon-nagyon-nagyon be vagyok szarva:(((((
szerintem nem gáz dolog....sose legyen nagyobb bajom mint fogorvosi kezelésre menni....szerintem nem szörnyő.Persze nem mindig kellemes,de sajnos vannak ennél sokkal fájdalmasabb dolgok is.
"Kapaszkodom, kapaszkodom..." - hogy a Republiccal éljek - amúgy, kösz, kibírom...
Ügyeskezü, jóldolgozó fogorvosom van és félévente járok ellenörzésre a bajokat megelözendö.
Jelentem elmentem, betömték és túléltem. És miközben ott ültem a székben, rájöttem, h csak rávenni nehéz magam, h elinduljak, ha már ott vagyok gyerekjáték az egész! Úgyhogy most jobban is érzem magam :) na meg a fogam is :)))
MÁR EGY ÉVIG EGYFOLYTÁBAN JÁRTAM MOST MÁR MEG SE DOBBAN A SZIVEM NAGYON" HA ODAKELL MENNI,DE MÉG AZ INYJEKCIÓTÓL MÉG MINDIG FÉLEK EGY KICSIT.DE MÁR KIBIROM,ÉS NEM NAPOLOM EL A VISSZARENDELÉST.
Nekem nincs gondom, ha el kell menni a fogorvoshoz
Én jól birom, pedig régen rettenetesen féltem, de találtam egy nagyon aranyos, normális fogorvost, akitől nem félek. Jól dolgozik és precíz.
Időszerű lenne már, csak a lustaság...
Én nagyon tudok szenvedni a fogdokinál. Mielőtt elmegyek veszek be hányingerre gyógyszert, és csak arra koncentrálok, hogy nagylevegőket vegyek, és minél előbb túléljem.
Akkor nem mennél helyettem kedden? :))
Hú, én meg nagyon fordítva... Fogdokihoz járni kifejezetten szeretek.
Nehezen... Érdekes módon én könnyebben megyek nőgyógyászhoz mint fogdokihoz. Pedig néha muszáj :(((
"Ennyire félelmetes lenne egy fogdoki? " vagy csak nem mindenki engedheti meg magának.
Én rosszul!Ma megyek,és már tegnap óta tök ideg vagyok!Szorítsatok,hogy túléljem!Délután 4-re kell mennem,addig meg még idegeskedem!!:-(
babi83:Én ezerszer nőgyógyász,és szülés,mint egyszer fogorvos!!!!
marha jól!Nem félek a fogorvostól.Viszont fülészetre,meg gyomortükrésre az életbe nem megyek többet!!!!!!!!!!
Arra sem emlékszem, mikor voltam fogászati kezelésen, de nem is megyek, ha nem fáj, mert a nőgyógy vizsgálat mellett, ez a másik amit rühellek!
Vígasztaljon a tudat prosztata hyprtrophiánk nem lesz.esetleg vizelet csepegés fenyeget,de ott a megoldás neve:gésa golyók,kellemeset a hasznossal:))))
ÓÓÓ azt hiszem jól eltértem az eredeti témától,bocs:))
További ajánlott fórumok: