Te elhiszed a Bibliai történeteket? (beszélgetés)
"Az tuti, hogy ez a..." már nem ide való.
Bocsi:)
Olvastam a többit is. Nem végig, de bele olvastam. Bizonyára nagy tudás/megtapasztalás áll emögött az ember mögött, nem kétlem.
De ettől még sem vonzó nem lett, sem érdekes, bár nem vetem el, hogy amit mond, valóban megtapasztalta, vagyis nem vonom kétségbe a valóságát.
Nem értettem félre, nem véletlen írtam, amit írtam.
Ez egy indián varázsló, és kétségtelen a szellemvilággal áll kapcsolatban.
Ez nagyon sokat elárul, még ha olyan nagy tudással is rendelkezik ezen a téren.
Jó éjt neked!
Az tuti', hogy ez a
Akkor azt hiszem azt értetted félre, amit olvastál. Ez csak eggyetlen fejezet eggyetlen könyvből. Igy kiragadva félreérthető lehet, elismerem. Ha többet tudnál erről a mérhetetlenül komplex tudásról, biztos vagyok benne, hogy másképp gondolnál erre az egy fejezetre is.
De késő van már, ugyhogy elbúcsúzom, ha holnap leszel eszmecserélhetünk még. Jóéjt
Nem lettél félreértve.
Nem utísítom el, csak tudom, hogy a szellemvilágban vannak tisztátalan hatások, és olyan szellemi káprázatok, melyek megcsalnak, sugallnak, még érzéki megtapasztalást is adnak, vagyis valósák, ám ezzel együtt tévelyítenek.
Ezért vagyok óvatos.
Ne érts félre, nem akarlak meggyőzni semmiről, főleg olyan dologról nem, amiről személyes tapasztalatok hiányában nem beszélhetek biztosan.
Lehet hogy az igazság csak a halálom pillanatában fog kiderülni, de akkor már késő lessz.
Azt akartam csak mondani, hogy nyitottnak kell maradni, nem kéne mereven elutasítani valamit, ami nem egyezik a világszemléleteddel.
Épp így kerültem bele:)
De a ló az megy, te pedig azt írtad: "igazából se guritani, se vinni nem lehet igazán."
:)
Tehát átestél a ló tuloldalára.:)
Nem lenne jobb inkább nyeregben maradni?:)
Igazad van, HA két dolog összeegyeztethetetlen, nem lehet mindkettő igaz. Valamelyik hazugság.
De erre csak akkor jönnek rá, ha valóban körbejárják.És épp attól nem mozdítható az eszköz, mert vegyítve van.
S ha szét van választva, gurul az olyan gyönyörűen, magától, vinni se kell:)
Szia Orlin.
Nem a saját igazságunkat hajtogatjuk, hanem a biblia igazságait.
A biblia nem attól iagz, hogy hiszünk benne, önmagában megáll, s apró szilánkokra törnek szét a mondnivalóján a hitetlen támadások.
És miért adjunk másnak igazat? Tiszteletből?
Azért idéztem amit idéztem, mert rávilágít, miért tartod baromságnak, amit összehordunk.
Saját magad zárod ki a megértéséből.És dühít, ha azt mondják, te ezt nem érted.
De nem mi, vagy én állítjuk, hanem a biblia.
Hit nélkül nem értheted, akármeddíg kapálózol, épp ezzel igazolod te is a biblia igazságát.
Ha ismernél Igei alapokon megnyugvó keresztényeket, tudhatnád, hogy nem lehet megsérteni őket. Picit sem:)
Semmivel:)
Vedd úgy, hogy egy olyan faj, akikben nincs meg az erre irányuló képesség.
Nefelejtsd, a szív teljességéből szól a száj!
Ha azt írom, hogy: szeretettel Szrobcsek, akkor is kurvára eleged lesz?
Ez esetben, csak :Tisztelettel.
Ez azoknak szól, akiket arra tanítottak, hogy a spiritizmus egyes formái eszközök a jó szellemekkel való kapcsolatfelvételhez. A bibliai jelenések könyve figyelmeztet rá, hogy akik bármelyik ágát gyakorolják a spiritizmusnak, azoknak a vége a "tűzzel és kénkővel égő tóban" lesz.
Ezen kívül, akik megfogadják az idézett tanácsot, elutasítják a démonok csalétkét, akik nem csak csábítják, de támadják is az embereket.
Mindegyikről hallottam! Mondj mindegyikből olyat, amiben megvannak egyszerre azok a dolgok, amiket említettem. (Tudomány, beteljesült prófécia, életmód, stb...)
Én nem a magam igazát hajtogatom, hanem a tényeket! Cáfold meg azokat! Ezzel még sohasem próbálkoztál. Csak azzal, hogy bebizonyítsd, hogy az orromnál sem látok tovább.
Nem én vagyok, aki a maga igazát hajtogatja, én úgy látom, sokkal inkább másról van szó.
A történelmi, tudományos tények nekem nem baromság, ha neked az, akkor nem sértődöm meg egy kicsit sem. Egészen más érzések vannak bennem.
Megtaláltam!Olvasok és emésztek,20-ig befejezem.:)
Hááát,ha nincs Valcsi és szrobcsek,azt a néhány bekezdést sem érteném amit olvastam idáig.:)
Korai még véleményeznem az eddig olvasottakat,de kb. úgy állok az érzéseimmel mint a szolga.Ha befejeztem az olvasást,akkor ezt bővebben megmagyarázom.:)
Kedves orlin!
Te is csak a magadét hajtod,csak úgy mellesleg megállapítom.Miért gond az,ha valaki védi a maga igazát?Te is azt teszed.A különbség csak annyi,hogy Ők nem dühöngenek,és ami nagyon lényeges különbség:nem sértegetnek.
És miért ne pazarolnád ide az időd? Talán sietsz valahova?:)
Valcsi és szrobcsek.
Rájöttem, bármit mondok nektek, úgyis csak a saját igazatokat hajtjátok. Tehát megfogadok egy régebbi írást. Ha vki szentül hisz igazában, hagyjuk úgy. Úgysem fog másnak igazat adni. Ismerek ilyet egyébként személyesen is.
Úgyhogy mostmár tényleg nem pazarolom az időm az ilyen irogatásokra, amikor minden üzenetemre szinte ua. a válasz.
Egyébként kurvára elegem van ebből a sok baromságból, amit összehordtok. (Remélem most megsértődtök, legalább egy kicsit)
Valcsi: Hallottál már Nosztradamus-ról vagy a majákról,...? Őket is a Bibliával hoznád egy szintre, vagy mivel nem keresztény, meg nem a biblia, nem is számítanak????????????
www.terebess.hu/keletkultinfo/castaneda
Szerintem a pontot is bemásoltad
Nem jó a link!:(
Amúgy kerestem castaneda-t a neten,de sajna csak könyvajánlókat találtam,még részleteket sem könyvből:((
Oké, akkor csapjunk a lovak közé!:)
Nem kell szkennelnem, sem naplót irnom.
Amit meg szeretnék veletek osztani, azt megtaláljátok a neten.
A cím: www.terebess.hu/keletkultinfo/castaneda.
A könyv címe: Belülről izzó tűz, 16.-ik fejezet, a fejezet címe: az ember mintája.
Ha elolvastátok, és "megemésztettétek", osszátok meg velem a gondolataitokat ezzel kapcsolatban.
Lehetőleg minél előbb, mert 20.-án elutazom.
Igen!:)))))Ahogy én is...
Tudod,hogy nem lustaság kérdése.