Távkapcsolatban élők fóruma (beszélgetés)
Meg hogy minez többnyire akkor van mikor apa nincs itthon,egyedül....:(
Persze,értelek,nagyon rossz ez a tehetetlenség...Bencém fulladt anno de 6éves korára kinőtte....addig sokszor azt néztem a kezemben fullad meg:(
Nem is az, hogy nagyon beteg volt, csak az az állapot, hogy nincs magánál a gyerek és nem ismer meg, meg nem tudom ráállítani a lábára, mert olyan mint egy rongybaba és nem vesz levegőt, hát nem kívánom senkinek.
Sírtam, kiabáltam, hogy vegyen levegőt, ütöttem a hátát, közben pedig hívtam a mentőt és öleltem magamhoz, hát nem szeretném mégegyszer átélni:(
Délután a kórházban már szaladgált:) Csak így hajlamosabb a lázgörcsre és jobban oda kell figyelnem a lázcsillapításra azonnal.
Hát igen az igazi kiképzés a szülőnek is meg a gyereknek is.
Köszi a tanácsot, megfogadom:)
Azért az a fél év kemény lehetett.
És attól rosszabb, mikor a gyerek beteg nics:(((
szegényke akkor nagyon beteg volt:(
Mi is betegségekkel kezdtük a bölcsit,ovit a fiúkkal,sőt a nyári szünet után szeptemberben még mindíg fogékonyabbak rá pedig nincsenek túl "steril környezetben" egyébként:)
Egy jó tanács, előtte túrbózd a gyereket mindenféle vitaminnal, hogy erősebb legyen az immunrendszere! Mikor mi kezdtük az ovit akkor ősztől tavaszig szinte folyamatosan betegek voltak. Mert az ovis lányom mindent hazahozott, a kicsi meg szépen mindent elkapott. Aztán megszűnt hozzászokott a szervezete a sok bacihoz amik a közösségekben tombolnak.
Igen, még csak 2 és fél éves:)
Még csak most fogja elekezdeni az ovit ősszel?
Hát akkor Nektek is nagyon jó volt:(((
Ettől félek én is, szeptembertől óvoda, onnantól kezdve pedig jön haza a betegség.
:-( Szegény picúr! Az én kiscsajom ma ment először oviba négy hétig itthon volt a betegségével! Megszenvedtük nagyon.
Sziasztok!
Még nem olvastam igazán vissza, de úgy látom van még egy új "régink" is:(
Lánykám szombat reggelre nagyon beteg lett, lázgörcsöt kapott és nem igazán volt az eszméleténél, 3napig kórházban voltunk, én pedig csütörtöktől influenzás vagyok, apa még mindig távol:( Talán húsvétra jön, szombaton hazaérnek, hétfőn reggel pedig indulnak vissza:(((
Nekem sajna húsvétkor pont nem lesz itthon valószínű :-(
Nálunk apa husvétra szerintem ép beesik és kb 3 hetet akarnak most itthon lenni...az más dolog hogy azért mert lesz egy munkájuk,de akkor is közelebb vannak....
Az enyém április 3-14-ig lesz itthon.
Sziasztok! -nekem 4. hét után elvileg most hétvégén! Bár nem merem elszólni mert ez volt előző hétvégén is! :-( Nagyon kevés az a két nap, sajnos nálunk is csak ennyi!
Sziasztok! Szia! Nekem hétvégén nem volt itthon a férjem,majd pénteken jön,2 hét után.Már nagyon várom a pénteket! Csak péntek estétől vasárnap estig nehéz beosztani azt a pár órát!De várom nagyon és készülök!! Kinek mikor jön a párja?
:-) Aranyos lehet! Tényleg érdemes venni egy kamerát, mert még ha látja is teljesen más élmény. Igaz néha kicsit belassul a rendszer mikor telítve van, de mégis megéri.
Hát látni nem is, hallani halljuk majdnem minden este. Majd beszerzünk egy webcam-ot. A mikrofonunk is tönkrement, de a páromnak kint van, így mi halljuk, mi meg írunk neki. Lányom olyan aranyos,hogy a hangfalba hangosan mondja a mondandóját, én írom amit mond, apa válaszol. A kiscsaj meg azt hiszi apa hallja őt :D Ha lassabban írok, meg visszakérdez, apa hallod amit mondtam :D
:-( Olyan rossz ilyet olvasni. Nekem a 2 lányom az előző házasságomból van, és ők is nagyon tudják hiányolni a mostani párom.
Nagyon sok az az idő. Legalább tudjátok tartani neten a kapcsolatot egymással? Mert legalább ha csak ott, de láthatja apát, meg hallhatja. (msn, skype)
Jaj csajok!
A lányom egyre rosszabul viseli az apja távollétét. Ha régebben el is ment az apja,3 hét egy hét turnusban volt. Így lassan a második hét végére nagyon érződik ez,alig lehet a lányommal bírni, nagyon hisztis, semmi nem jó neki, állandóan mondja hogy apát várom... :S
Csakhogy most nem jöhet haza, csak majd júlisuban :S Mi lesz addig ?!!! És meddig lesz így? 3 havonta járhat haza
Miben nem hittél? A távkapcsolatban vagy az sms-ben való ismerkedésben?
Sziasztok!
"Ezer éve" nem voltam erre!:(
Mi újság felétek?
Nekem nagyon össze jöttek a dolgok,azért nem írtam.
Hiánytalan a "csapat"?
Kinek,mikor jön haza a férje?
Napsütéses szép napot mindenkinek!
Sosem hittem benne...mostanáig.
Mi tök véletlenül iwiw-en ismerkedtünk meg. Onnantól majdnem egy hónap csak sms, meg amikor net hozzáférése volt akkor pár üzenet ott. Pontosan 23 nap elteltével taliztunk először. Aztán itthon volt 2 hetet amikor szinte minden nap találkoztunk.
sms randivonalon kb 2 hétig smseztünk,aztán találkoztunk,februártol áprilisig itthon volt,aztán ment ki 8 hétre....szóval a legelső időben azért együtt voltunk kicsit.....
Ti is sms-ben ismerkedtetek meg? Nekünk a megismerkedésünktől számítva majdnem egy hónapig nem találkoztunk csak sms. Akkor több hónapig volt kinn svédben.
Igazából írtam a lényeg nem fér bele de már olyan megszokottá vált hogy hiányzik ha nem küldözgetjük. Amúgy bármit amit úgy érzel megosztanál a pároddal. Akár a nap történése pár szóban vagy gyerek akármi.
Könnyen lehet hidd el:)mi smsben imserkedtünk meg:)
Néha muszáj a hétköznepi rutint is kommentálni,illetve mélyebb dolgokat ugy megvitatni ha máshogy nem lehet.....
Csak azért kérdezem, mert mi is egy héten egyszer beszélünk, kb. egy órát, sms max. heti néhányszor, ha különösen jól, vagy nehezen ment a nap, esetleg ilyenkor egy kis beszélgetés van.
Mélyebb, személyes dolgok megbeszélésére egyik sem alkalmas, a hétköznapi rutint pedig nem szoktuk kommentálni.
További ajánlott fórumok: