Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Távkapcsolat - mellette vagy ellene? fórum

Távkapcsolat - mellette vagy ellene? (beszélgetős fórum)


157. zena01
2008. aug. 10. 19:24
mellette
156. adri25
2008. aug. 10. 18:51
Én nem vagyok a távkapcsolat híve,de most a barátom külföldön dolgozik,így ez maradt,de ha a szerelem,és a bizalom megvan,akkor mindent ki lehet bírni.
2008. aug. 10. 15:09
Én mellette vagyok igaz a környezetemben nem támogatnak de szeretjük egymást és már hamarosan 2 éve együtt vagyunk pedig a távolság 850km és elég nehezen tudunk találkozni de a legfontosabb,hogy megkell bíznunk egymásban és sose szabad feladni és akkor sikerülhet:)
154. bízom
2008. júl. 27. 23:30
Én telljesen mellette vagyok!!!!Ha 2ember szereti egymást,mindent kibírnak!!!!Bízni kell egymásban!!!!!És ha őszintén szeretik egymást,kitartanak egymás mellett!!!!!Én is ebben a helyzetben vagyok,már egy ideje......Nehéz,de mindig arra gondolok,hogy ez nem állandó állapot!!!!
153. Sedna
2008. júl. 26. 13:32
Mellette vagyok...de sok mindentől függ, hogy működik-e...az én helyzetem: internetes ismerkedés, 9000 km a távolság, nagyjából félévente egy hét együttlét a real world-ben :), 2,5 éve tart, 3 hónapja a felesége vagyok...lassan költözöm...soha nem merült fel, hogy feladjuk.
152. Anubisz (válaszként erre: 151. - Aysa777)
2008. júl. 17. 18:06
Köszönöm a válaszokat! Igyekszem helyesen dönteni, és örülök, hogy azért akad itt nagyon sok boldog távkapcsolat:)
151. aysa777
2008. júl. 17. 11:07
mellette mindenképp,én is ebben élek több,mint 2 éve,nem sokat tudunk találkozni,de minden nap beszélünk több órát!Maximálisan boldog vagyok,és nem akarnék változtatni az életemen semmit pénzért!:)
2008. júl. 16. 17:17
neked kell érezned, hogy az eddigi ismeretségetek alapján mennyire tűnik megbízhatónak a srác...ha úgy látod, hogy megérdemli a bizalmad, akkor szerintem vágjatok bele a távkapcsolatnak, hátha jó lesz minden :)) mindenesetre sok sikert nektek :))
2008. júl. 15. 10:42

Ez csak rajtatok múlik...


Nem ismerem a fiút, nem tudok véleményt mondani róla :)

148. Anubisz
2008. júl. 13. 20:31

sziasztok! megismerkedtem egy fiúval a neten. igaz még csak egyszer találkoztunk. én Tbányán lakom albérletbe, ő pedig Egerbe. majdnem mindennap beszélünk, de ugy érzem, hogy nagy a távolság.

viszont ő azt bizonygatja, hogy higyek benne, és ebből még tartos kapcsolat is kialakulhat.

bízhatok ebbe?

2008. júl. 7. 17:43

sziasztok! én is távkapcsolatban élek majdnem másfél éve, igaz a táv köztünk 60km,ami néha soknak tűnik, néha nem, de a lényeg az hogy mi se tudunk akkor találkozni amikor akarunk.. de ha minden igaz akkor közelebb tudunk lenni szeptembertől egymáshoz!:)

nem rossz dolog a távkapcsolat, hisz igazán hiányában értékelődik az ember, viszont nem lehet akármikor megölelnem őt..:( De hát muszáj kibírni valahogy a következő taliig!:)

2008. júl. 6. 23:07
hát, én személy szerint nem akarom, hogy vége legyen a nyárnak...szeptembertől fogalmam sincs, hogy fogjuk megoldani a párommal a találkozásokat...sokkal problémásabb lesz, mint eddig bármikor... :( még 1 hetet kell kibírnunk, és végre megint együtt leszünk, most kicsit többet szerencsére, lesz 2 hetünk :) már alig várom :))
2008. júl. 3. 11:33

Köszönöm a biztató szavakat mindenkinek! Nagyon jól esett :)

Egy kicsit kezdem optimistábban látni a jövőt, és azt hiszem, a kezdeti sokkhatás is már lassan múlik el. Végülis a nyár mindig gyorsan eltelik...

2008. júl. 1. 19:14
kedves meacska! ha tényleg szereted a párod, ne add fel!!tényleg nagy távolság a 270 km,igaz,hogy nehezen, de áthidalható...csak nagyonnagy szerelem, és kötődés kell hozzá...ha két éve bírjátok, akkor ne most add fel!főleg most, hogy együtt laktok év közben, és oda jársz suliba is...köztem és a párom között még nagyonnagyon sokáig meglesz ez a 150 km, mert nem valószínű, hogy pestre megyek továbbtanulni...de nem adjuk fel...nagyon szeretjük egymást, és soha nem adjuk fel...bármilyen nehéz is lesz ez a helyzet, főleg szeptembertől, mikor már mindkettőnknek suli lesz megint...nekem ráadásul érettségiévem lesz...rossz belegondolni...de abba mégrosszabb, hogy mi lenne, ha ő nem lenne nekem...gondold át inkább még egy párszor a döntésedet...mi a jobb?ha soha nem lesztek már együtt, vagy ha keveset is, meg ritkán, de találkozhattok...és szerethetitek egymást...nem tudom miért, de nekem az utóbbi még mindig jobban tetszik...én csak bíztatni tudlak...bízd a szívedre a döntést...
2008. júl. 1. 12:33

Én a páromat két éve ismertem meg a neten, nem társkeresőn. Egyszer csak szerelem lett belőle.


O most 24, en 21, a tavolsag pedig kb. 270 km.


Egy évet külön éltünk, egy-két-három hetente talalkoztunk.

Szeptemberben odaköltöztem hozzájuk, mert felvettek oda fősuliba.

Most haza kellett jönnöm a nyárra, és nagyon rossz... :( Legközelebb csak két múlva jön... Az autót is eladja...

Igaz, szeptembertől megint vele (lehet, hogy külön lakásban), de most majd belepusztulok...


Én már feladtam az egészet, ő még nem... Tartja magát, és engem is próbál... De nagyon nehéz... Hiányzik... :(


Ne haragudjatok, de ezt most jólesett leírni...

2008. jún. 25. 19:46
Köztem és a párom közt 100km van.Nem áthidalhatatlan távolság de mégse tudunk találkozni akkor amikor szeretnénk.Minden hétvégét együtt töltünk.Imádjuk egymást és azon vagyunk hogy kettőnk között a távolságot 0-ra csökkentsük mert sokáig nem birnám hogy nem láthatom minden nap.
141. Sylvee
2008. jún. 23. 23:31

Hopp, kihagytam. "...de az máshol, a számon."

Elfoglalt mint időhiányban szenvedő de nem párkapcsolatban élő. :)

140. Sylvee
2008. jún. 23. 23:27

Sziasztok.

Nekem tetszik egy srác. Ő pesti én abonyi. 90 km a távolság közöttünk. Eddig 3X találkoztunk, abból az első egy klántalálkozó volt, de akkor nem beszéltem vele sokat.

Nagyon helyes, aranyos srác. Csak az a baj, hogy elfoglalt. Dolgozik, sokszor még szombatokon is. Én 18 leszek ő 22. Tegnap lejött hozzám. Anyuméknak bemutattam. Csak akkor volt hajlandó elengedni hozzá Pestre, ha vált vele pár szót.

Még csak találkozgatunk, ismerkedünk. Sms-eztünk és akkor derült ki, hogy eléggé kedveljük egymást és rögtön megtetszettünk egymásnak. Az első randin én mentem fel. Amikor megérkeztem 3 puszival fogadott, mikor jöttem el már csak 2 volt... de az más a számra. Nem mer kezdeményezni. :)

Talán hetente ha tudunk találkozni. Ez a rossz a távkapcsolatban. Viszont a jó oldala meg az, hogy nem unnak rá a másikra. Így a legközelebbi találkozáson tudnak egymásnak örülni. :)

2008. jún. 23. 21:50
mi a párommal 3 hete vagyunk együtt...a neten ismertük meg egymást, teljesen sors-szerű volt az egész...mindketten úgy érezzük, hogy ennek így kellett lennie...tudom, hogy korai ilyesmit mondani, de nagyon szeretem őt...és az benne a legjobb, hogy ő is engem, nagyon-nagyon...3 hét alatt még csak 3x találkoztunk, ő pesten él,20 éves, én egerben, és 17 vagyok...nehéz kibírni, mert eszméletlenül hiányzik, de annyira szeretjük egymást, hogy bármilyen akadályt leküzdünk egymásért...bármi történjen, együtt fogunk maradni, nem adjuk fel a távolság miatt...együtt érzek mindenkivel, aki ilyen helyzetben van...de nem adjuk fel :) soha :)puszi mindnekinek
138. lolinno
2008. jún. 19. 22:32
ellene....de most is abban vok :D
2008. jún. 19. 17:48

Bucci_13 LÉCCI ADD MEG AZ MSN VAGY E-MAIL CÍMED!!!!szeretnék veled beszélni!

Most elmondom az én storymat ami szinte teljesen olyan mint a tiéd.

Unokatesóm haverjával ismerkedtem össze chaten keresztül. Megkell mondjam előtte is láttam de még a nevét sem tudtam igazán. Annyira megkedveltem hogy szerelmes lettem életemben először és nekem is ez az első normális kapcsim én sem tudom milyen lehet az amikor mindennap látják egymást az emberek. Eddig 2xer találkoztunk és megkell mondjam én ugyanazt éreztem mint amikor a gép előtt ülök. Annyira szeretem. Sajnos nekem a szüleim is nehezítik a helyzetet mert tiltanak tőle pedig csak távkapcs!!!!! Néha nagyon nehezen bírom ezt az egészet de nem adtam fel még egyszer sem. Annyira tisztelek itt mindenkit aki átesett már ezen az egészen. A barátnőim nem értenek,hiszen annyi "jó" pasi akar(t) velem járni és én elküldtem az egészet. Nem tudom mit kellene tennem de nem akarom elfelejteni soha!!!!!!!!! Mellesleg én 14 vagyok. Puszi mindenkinek és kitartás!!!!!

2008. ápr. 6. 18:13

Sziasztok! Mi, a férjemmel internetes társkeresőből ismertük meg egymást, mert ő akkor még külföldön dolgozott, 2000 km-re tőlem. Mégis nagy szerelem lett az ismeretségből :)


Levelezésünk után egy hónappal randiztunk először, s utána ahogy tudott, jött haza kéthetente-havonta és úgy is volt, hogy én mentem ki hozzá. Szerelmünk fokozatosan mélyült el. Egy év múlva megkérte a kezem. Ezután még fél évig távkapcsolatban éltünk, mert odakint kötötte a szerződése.

Nem mondom, hogy nem volt nehéz. NAGYON NEHÉZ VOLT! De a szerelem/szeretet minden akadályt legyőz végül ÉS EZ NEM ELCSÉPELT GONDOLAT. Azóta már férj-és feleség vagyunk és van egy csodálatos, három éves kislányunk is :)

2008. márc. 28. 00:10

Hello mindenkinek :) elolvastam amit eddig írtatok, és meg kell mondjam gratulálok sok mindenkinek főleg annak akinek összejött a végén minden( hogy röviden fogalmazzak):)

Én még csak 13 éves vagyok és az első kapcsolatom távkapcsolat volt és még mindig tart.Tehát én igazából nem is tudom hogy milyen egy olyan kapcsolat ahol az ember akár minden nap találkozhat a szerelmével.Én pécsi vagyok és a fiú budapesti ráadásul idősebb is nálam és volt eddig több kapcsolata , de már 1 éve együtt vagyunk :) és még mindig szeretjük egymást , eddig 2× találkoztunk.Mellesleg szerintem nem nevetséges ha valakinek távkapcsolata van, most ez van nem tudunk mit csinálni ezzel egyenlőre,amúgy meg bárki kerülhet ilyen helyzetbe.

(Amúgy szerintem elég jó a társaság , tényleg nagyon csodálok mindenkit aki kitrartott és még mindig kibírja -akár nagy nehezen és sok lemondással-a távolságot.)

Jóéjt mindenkinek :):):)

2007. okt. 25. 19:50
na.. pedig számítottam rátok :DD
133. 05c197c0d0 (válaszként erre: 132. - 175c71a378)
2007. okt. 25. 19:40
koszonom, de nem megfelelo a pillanat. ugy dontottem, buzaskatanak adok meg egy eselyt, hogy elszorakoztasson!;)
2007. okt. 25. 19:32
Unatkoztok csajok? Gyertek hozzám takarítani :DD
131. 754c7e07c3 (válaszként erre: 130. - 05c197c0d0)
2007. okt. 25. 19:30
Sz@r ügy.
130. 05c197c0d0 (válaszként erre: 129. - 754c7e07c3)
2007. okt. 25. 19:28
csak azota, amiota a hozzaszolasaidat vagyok kenytelen elolvasni... mindig olyan jelentektelen dolgokra pazarlom az idomet!:D
129. 754c7e07c3 (válaszként erre: 128. - 05c197c0d0)
2007. okt. 25. 19:25
Ennyire nem érdekelsz. Sőt igazából egyáltalán nem érdekelsz. De, Téged úgy látszik megihletett a hsz-em. Micsoda szép nap. Unatkozol?
128. 05c197c0d0 (válaszként erre: 122. - 754c7e07c3)
2007. okt. 25. 19:24
talan indits egy forumot ``egyetertesz-e miss_jones_wanna_be_a_sluttal?`` cimen, ugyanis eszreveteleim alapjan rengeteget foglalkozol velem!;) vigyazz, mert meg a fejembeszall!!!:D

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook