Tárolás a konyhaszekrényben (beszélgetés)
Nem csodanő vagyok, hanem eltudom mosni rendesen. Nem sütök egy serpenyőbe többször, hogy ne kelljen kapirgálnom a ráégett cuccot.
És ha nincs más olyan, akinek szintén nincs megfeketedett edénye, akkor mégis csak csodanő vagyok;)
Szerintem meg az.
Vannak fiókok, amikben lehet rendszerezni.
Nem kell minden felesleges cuccot tárolni és akkor átlátható minden.
"kedvenc vágódeszkája, serpenyője, szűrője, amitől nem szeretne megválni,"
Hát nekem nincs.
Én úgy dobom ki, ahogy kell.
Az edényem kívülről is tiszták, ami tönkremegy azt dobom ki.
Ha pl. vendégségbe megyek és meglátok egy szutykos edényt, akkor ott tuti nem eszek, akkor sem, ha csak kívülről szutykos...
Az lehet, de roppant igénytelen és felfordulást keltő.
A ruhákat sem nyitott polcokon tároljuk és nem csak azért, hogy ne porosodjanak (a konyha eszközök is porosodnak, sőt! zsíros por rakódik rájuk), hanem azért, hogy rend legyen a szobákban is.
Ha nem a rendezettség lenne a cél, akkor felesleges a szekrény is. Elég lenne egymásra stócolni és már kész is.
Ha nem tartasz sok felesleges cuccot, akkor nem kell semmiért feltúrnod a szekrényt.
Nálam az előszobában sincs fogas, minden beakasztja a szekrénybe a kabátját. Utálom, ha kint lógnak a ruhák...
Pedig tokjo szerintem. Jobban kitudod hasznalni a polcos szekrenyeket is. Mint pl itt is, beleteszed a cuccost egy kis dobozba, vagy vmi atlatszoba, aztan ott van elotted, nem kell felturni hozza a szekrenyt, hogy meglegyen.
" Én semmit nem szeretek kint tárolni."
Így van. Egy konyha ne legyen autószerelő műhely. Ott minden a falon van. De azokhoz a szerszámokhoz 5 percenként hozzányúlnak.
Én müa. dobozokban tartom ezeket, és azzal együtt teszem be egy fiókba, azaz külön az ételfestékek, az aromák, az ecsetek, formák, habzsák, stb.
A sütőpor és egyéb ilyen alapanyagok a fűszerek között egy dobozban.
Tepsik, őzgerinc, kuglófforma a szekrénybe.
Én semmit nem szeretek kint tárolni.
Zárt teraszom van.
Ott van egy konyhapult, alatta 2 hatalmas szekrénnyel.
Minden ilyesmit ami nem mindennapos használatos, azt ott tárolom.
Sziasztok
Sok sütési kellékem van, nem átlátható.
Arra gondoltam megkérdezem aki hasonló cipőben jár ő hogy oldja meg a problémát.
Amim van egy rakat ételfesték, lüszter festék, glitterek, csillámporok, szilikon formák, kiszúrók, ecsetek egyéb eszközök.
Sose tudom mi van és mi nincs még, na és mikor kell akkor is tök sokáig keresem a dolgaimat.
Adjatok ötletet.Lehet nem csak én vagyok így vele segítsünk egymásnak.
További ajánlott fórumok:
- Kuka a konyhaszekrényben:-) Jó téma
- Hogy tudnám kiírtani a konyhaszekrényből az apró bogarakat?
- Kifröccsent zsír a konyhaszekrényeken (MDF)
- Fürge gyík bejött a lakásba és elbújt a konyhaszekrény alá. Hogyan tudnám kitessékelni, elkapni?
- Apró, pontszerű fehér bogarak inváziója a konyhaszekrényen - mik ezek? Segítsetek, kétségbe estem!
- Panellakásom konyhaszekrénye erős sárgára sikerült, mivel segíthetnék rajta?