Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Magni én is őszintén örülök neked és Mindenki másnak is! Vmiért azt érzem,h mi egy nyerő csapat vagyunk!! Hallod kisa? te is a csapatba tartozol! és úgy ahogy Magni mondja, a tünetek megléte vagy hiánya semmit nem jelent, csak hidd el,h sikerülni fog!<3
Szóval sztetek sem baj, ha időnként néha kimozdulok?
Igazság szerint én is így gondolom, inkább csak a lépcsőzés aggaszt, mivel mi a 3-on lakunk..., azt nagyon nem ajánlják. Azt hiszem azért ebben az első egy hétben próbálok mégiscsak nyugton maradni. :) habár ha Magni 3. napi kirándulására gondolok...:D:D nem biztos,h menni fog :)
Ma ismét ultrahangon voltam és van szívhang :)))). Viszont csak egy :(((((
A màsik petezsák elèg ködös és a doki szerint nem sok esélye van :(
Magni dejoooo :) akkor megnyugodtàl gondolom :)
Hányadik héten vagy most! 10?
Szuper!! Akkor kivánom hogy találják meg a kis helyüket :)
Én a beültetés után 2xfél napot dolgoztam aztàn 4 napot pihentem!
De ki hogy érzi...
Köszi :) igen, kicsit megnyugodtam.
Te mikor tesztelsz? Jövő hét eleje? Vagy vérvétel lesz?
Sziasztok, Magni gratulálok! Gondolom lassan akkor elmúlnak a félelmeid.
Aemi neked is gratula, reméljük a továbbiakban is rendben lesz minden. Én egyáltalán nem feküdtem, mondjuk nekem a trombofília miatt nem is javasolt, meg nem is igazán hiszek ebben a fekvés-dologban :)
Naná,hogy maradnak :)
Örülök nektek!
Sziasztok! Nálunk is minden ok, a kis gumimaci integetett :)
2,8 cm.
Én nem feküdtem beültetés után, csak 2 napot, utána 3. Nap már kirándultam, 5. Nap pedig már dolgoztam.
sziasztok,nálunk minden rendben, felébredtek a picikék és mindkettőt be is tették, most keresgélik a helyüket! :) szombaton pótlásképp egy fél ovitrellt kell szúrnom, jövő szombaton meg a másik felét! ennyi, most rajtuk a sor,remélem tetszik nekik minden és maradni akarnak! :)
Első hét mindenki végig feküdte??
Magni, UH? majd mesélj ha van egy kis időd!
Korpovitot most nem találtunk de Lidlbeb vettünk Butterkeks-et. Teljesen natúr vajas keksz. Egész jó. Holnaptól tesztüzem :)
Holnapra mindenkinek sok sikert! Hajrà fagyibabàk :)
Azt hiszem láttam màr itt kint :) na majd ràugrasztom a férjem :))))
Köszi!
Igen!!!! :) bár csak f6ra megyek du, biztos marha hatékony napom lesz a mhelyen :)
Nektek nagyon boldog szülinapot! :) azért ebben van vmi sorsszerű,h pont aznap lesz a picibaba beültetés :)
Aranyos vagy, köszönöm szépen!:) Igen, én is így gondolom és valóban ettől sokkal fontosabb dolgok vannak, csak megfordult a fejemben.
Magni, holnap csütörtök!:)
Isten éltesse a kisfiadat :) és tebyleg mindjárt csütörtök :)
Szerintem az utro fehér krémes cuccából a progi felszivódik a szervezetben, aztàn úgyis rakjuk a következőt :)
Magni a gyömbér citrom kombót olvastam de az a baj hogy ég a gyomrom is :)
Hát nagyon bízom benne, annyira várom már, muszáj rendben lennie!
Viszont szeretném kérdezni tőletek,h az utro golyócskákból felolvadó fehéres krémszerű anyaggal nem távozik a progi is?? vagy az csak a külső "csomagolás"?!
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?