Tapasztalat szerint: ha a pasid fáradt, kimerült nem kivanja a sexet? (tudásbázis)
Nem biztos, hogy mindegyik pasi olyan. Attól is függ, hogy milyen munkát végez. Sokszor én is fáradt vagyok és meg sem fordul a fejemben a szex, pedig közel sem végzek olyan fizikai munkát mint sokan. Nem tudom miért olyan hihetetlen, hogy azért nem akar k.félni, mert tényleg fáradt???
Dehogy is nem!Egy pasi annyira sosem fáradt!Annyi erő mindig van bennük!
Ismeritek a viccet? Nem vagy ma fátadt: --------Egy párat!
Ehhez kívánok neked sok erőt és kitartást!
Igy már értem , másra gondoltam , békülés stb, de evvel a férjjel még beszélni sem lehet, akkor meg hogyan?
én úgy értettem hogy jól ki lehet belőlle jönni,hogy hagyni a fenébe és lépni,de lehet intelligensen csinálni,hogy ne sérüljön se a férj,se a feleség,se a gyerkők.vagyis minimálisan biztos,hisz nem múllik el nyomtalan X év,de odafigyeléssel lehet normálisan is véget vetni egy kapcsolatnak.
Igazat adok , de fél év hosszú idő , és még megbeszélni sem lehet vele a dolgott, akkor mire várjon az ember??????
Szia fél év hosszú idő , még három gyerek mellet is, nem érdemes várni, nekem is három gyermekem van , fiatal vagy , és találhatól jobbat az életben , ne ad fell, a remény hal meg utoljára, és a gyerekek is veled vannak ,ő nem fog lépni mert neki ez a kényelmes , gondolom én , otthon,család , kaja, rend, ez be jön neki , de mivan veled , így akarod leélni az életedet, nem éri meg,.Sajnálom hogy ezt írtam , és tudom hogy nehéz, fájdalmas, de ez van .Nincs valakije??????? Ha gondolod privileg írhatsz...
Igen Én is tűnődtem már ezen, hogy lépni kéne, mivel nem lehet Vele megbeszélni, próbáltam! De nem olyan könnyű, főleg három gyerekkel, de lehet az lesz lépek, ha csak Ő nem lép! Gyüjtöm a bátorságot!
nem könnyű,de vannak rosszabb helyzetek is...ki lehet belőlle jól jönni,minden fél számára...
Nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni..
Elhiszem:)
Ja,én olyan nagyon tapasztalt vagyok!!!:DD
nem vagyok tapasztalt de átéltem,utánna vagyok,és kivülröl,és utólag szemlélve reálisabban lehet látni a dolgokat,mint ha még benne van az ember....
semmi baj,szoktam én is:)
Ezért is írtam a te hsz-ra. Te tapasztalt vagy, én meg nyuszifül.
De a viccet félretéve, szerintem is megsínylik a gyerekek, mert megérzik.
Mi is megéreztük a tesómmal.:((
És most ki fogsz nevetni. Én hamarabb megéreztem az igazságot, mint anya:((
nem én,de értem kire gondoltál:)
Nem tudok erre mit írni , próbálj meg lépni , és előre, tudom , ha nem müködik akkor nincs kiut, valakivel együtt maradni a gyerekek miatt nem érdemes , fiatal vagy még ahoz , hogy bele törödj a dolgokba ne soroljam , a boldogság , család , szex, gyerekek, stb, lépj...
Az előző folytatása, ugyanis egy hibás mozdulattal elküldtem
b)minden rendben van köztetek
c)próbálkoztál már felébreszteni ösztöneit?
Sok minden lehet az ok is, és a személyiségek is mások és mások, de egy bizonyos, általában azért a szex két emberen múlik, de egy férfit azért csak lehet ösztökélni
(nálam ezen a téren nem lémyeges a fáradtság...)
Gyerek sem lehet ilyenkor akadály,ha a szülők nem boldogok,nem hiszem hogy a gyerek az lenn....most még nincs vita esetleg később az is lehet...soha nem szabad pusztán a gyerekre hivatkozni...
Erre szoktam azt mondani, hogy 2 embernek az ágyban és az asztalnál kell megértenie egymást.
Ha valamelyik nem működik, lépni kell; ha egyik sem, gondolkozni sem érdemes rajta.
Bár nekem nincs gyermekem.:(((
Nem tudom, mit tennék ilyen helyzetben, ha lenne.
Nem olvastam az előzőeket, de mint férfi szeretnék hozzászólni: Először is minden férfi más, tehát a megítélés is egyedi. Én az okoknál kezdeném a) valóban mindig fáradt?
iszonyú átélni,és utólag azt mondom felesleges....kommunikáció,ha az sem lehet akkor érdemes továbblépni,és nem fenntartani ezt...
Nagyon szomorú ilyet olvasni. Pár alkalom még belefér, amikor kimerült egy pasi, elhiszem, hogy nincs kedve hozzá, bár embere válogatja.
Viszont fél év iszonyú hosszú idő. Annak már más oka van.
Nem próbáltál meg erről beszélni vele?
Persze sokkal jobb lenne ha nem így lenne, hisz azóta a kapcsolatunk is megváltozott! Már csak a fontos dolgokat beszéljük meg, és elmegyünk egymás mellett! Most fáradtság, megcsalás nem tudom mi! Tény hogy iszonyú ezt átélni!
:( de nem lenne jobb ha nem igy lenne?? egy kapcsolatba szerintem az is kell...mas dolgok mellett, de amugy azert jo kapcsolat nem? egyebben bepotoljatok nem?
Érdekes ez! Én sem tudom mi van, de már nem is érdekel! Ugyanis Én már fél éve nem kellek a páromnak! Eleinte jött hogy most nem majd később, de később se volt semmi! Utána Én már nem is jeleztem Ő meg abszolút nem! Eljutottam oda, hogy már nem is kívánom, ha jönne se kéne! Sajna ez van!
ha faradt inkabb hagyom..ha nagyon kell neki ugy sem hagy beken ;)) mi is bepotoljuk ha epp nem faradt annyi kenyeztetest kapok mint valami hercegno:)) nem kell aggodjak azert ha neki nem kell...biztos nem velem\ velunk van baj...hanem faradt vagy epp nem kell es pont. ;)
Aranyos,nálunk is van olyan hogy megkapom amit szeretnék , és utánna alszik , majd a többit bepotóljuk..
Megkerdeztem a parocskamot errol ;)) es azt mondta ha nagyon fardat is ha KELL AKKOR KELL akkor is ha esik ossze a faradsagtol...de ha annyira nem kell es faradt mivel 5 kor kell es epitoiparban dolgozik...akkor inkabb alszik ;))
További ajánlott fórumok: