Tanító-/tanár nénik, beszélgessünk! (beszélgetés)
GRATULÁLOK
(jöhet a következő??)
Szerintem is iwiw, akár osztálytársakon keresztül is.
Keresheted az iskolád honlapján is.
Na, úgy néz ki, hogy valami eszembe fog jutni. Ma végre megkaptuk a 19 tételt.:))
De egyet nem értek: ezt miért nem lehetett 2 hónapja ideadni? Ezek voltak ugyanis már tavaly is. Jó mi?
Na, mindegy, most már könnyebb lesz.:))
...és ha nem jut eszembe semmi abból az ömlesztett maszlagból, amit leadtak???? Mert sajna a veszélye fennáll.
Az első félévben csak olyan tankönyveket "dolgoztunk fel", amik már nemigen vannak iskolai forgalomban. Na ezt dobjátok össze. Ha van is, nem vidéken.:((
Sziasztok!
Nekem legfeljebb annyi közöm van a tanárokhoz,hogy Ők tanítottak,de volna egy kérdésem.Régóta foglakoztat a gondolat,hogy vajon mi lehet rég /25-30 éve/nem látott tanáraimmal.Tudna valaki segítení,hogyan találhatnám meg Őket??????????????
Már van időpontunk!:)) Június 13 szerda és 10 óra.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!:))
Nem tudom miről szól a szakdolid, de valahogy biztos köze van hozzá?
Én arra indulnék, hogy régebben minden gyereket megpróbáltak azonos eszközökkel, módszerekkel, tanítani, nevelni, mára nagyobb hagsúly van a differenciáláson, sőt a lehetőségek is jóval nagyobbak, így a terápiás lehetőségek is. A terápiákhoz viszont szükség van a probléma alapos ismeretére, feltárására így a sajátosságak értékelésére is..................
Sziasztok! Segítséget, választ, esetleg szakirodalmat kérnék a szakdolgozatom megvédéséhez. A kérdés a kövekező:A tanulói agresszivitás nem újkeletű problémája a pedagógiának. Miért szeretnénk mégis jóval többet tudni sajátosságairól és terápiájáról?
Nem tudom, hogy induljak el. Előre is köszönöm a választ!
Remélem nem.
Én már többszőr is megcsináltam, mert a kollégámat nem engedték el, ezért én már oda sem mentem, csak a rendelőbe
Ezt tudtam én is...:))
:((
Kezdjük ott, hogy az iskola az önkormányzat fennhatósága alatt áll.... Így már érthetőbb? :))
Lobbizás mindenütt. :(
A betegállomány sem rajtam múlik.:(( A dokink meg hangulatfüggő. De meg fogom próbálni!
A helyettesítést inkább nem ecsetelem itt, mert azzal is úgy bekavartak, hogy már csak röhögni bírok rajta.:))
Azért elég furcsa, hogy egy izgató miért nem lehet ura a helyzetnek. Ő látja és ismeri a helyi dolgokat, nem pedig a még fentebb csücsülő egyén.
Ez nekem is eszembejutott.:))
menj el betegállományba és ba.. meg.
Így megmarad a fizud nagyrésze, ő meg keresheti a helyettesítéseket ugyanúgy
Persze, hogy fentről irányítják! Tévedés azt hinni, hogy egy iskolaigazgató "nagyfőnök". Á, dehogy, kis pont még ő is a gépezetben. :(
Javaslat: ha nem megy szép szóval.... Én a helyedben elmennék táppénzre. Végül is miért ne lehetnél pont akkor beteg? :)