T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el? (beszélgetés)
Van ami csak pulzus alapján, de az a legkevésbé pontos. Az jobb, amiben kort, súlyt, magasságot és nemet is meg kell adni, mert pl. egy férfi ugyanazokkal a paraméterekkel jóval több kcalt éget el, mint egy nő.
Futásnál vagy ha valamiért fontos, hogy figyelni tudd a pulzust akkor hasznos, de például súlyzós edzésnél sok értelme nincs, mert nem megy fel olyan magasra a pulzus, ezért úgy tűnhet, kevés kcalt égettél, holott ez nem igaz. Utánégetést meg egyáltalán nem mér, pedig az is fontos.
Ügyes:)
Azért vigyázz a térdedre!
Ismerek olyan pasit, aki hetekig nem tudott menni...
A Revex nagyon jó,nekem bevállik.0 étvágyam van,napi 1100 kcalt és 40-50g ch-t eszek.
Majdnem mindent meg tudok csinálni,sajnos a térdem sport sérülés miatt elég tropa,de a guggolások,kitörések mennek simán.A combomból és a fenekemből nagyon sok lement,szépen formálódik.
És mindent meg tudsz csinálni? Pont azt csinálod, amit ők?
Térded, hogy bírja?
És milyen eredmény látszik?
sziasztok, en 2 honapig az insanityt csinaltam, 3 nap mulva vegzek vele es a T25 gamma reszet fogom elkezdeni, kivancsi vagyok ra mert igy ahogy nezem a videot olyan unalmasnak tunik :)) na de majd latjuk.
Ti hogy alakultok?
Sziasztok!
Én már az 5. hetet taposom. :-) És kezd elmenni a kedvem tőle. Valamennyit formálódtam,de kg-ba semmit nem fogytam,pedig nagyon oda figyelek. Azt hiszem már túl laza is,meg unalmas is. De azért jövő héten elkezdem a Bétát. Aztán ha nem tetszik,maradok az iron box-nál.Vagyis vissza térek. :-)
Szia!
Sajnos nem sikerült, pedig nagyon próbálkoztam... Valaki nem tudná nekem átküldeni véletlenül? Ha nem túl nagy kérés?
Előre is köszönöm.
Az a lényeg hogy kinyúlj:)
Próbáld meg, van a videókban egy csaj, aki pár gyakszinál könnyített verziót csinálja, azt csinálgasd az első pár hétben.
Sziasztok!
Szerintetek ez a torna végezhető 20-25 kg-os súllyal? Kicsit aggódok. Nem vagyok valami edzett, de rengeteg időm sincs pl. ducitréningre. Meg azért abba bele sem izzadok...
Ez rövidnek, pörgősnek, hatékonynak tűnik, csak kicsit tartok attól nem nyúlok-e ki a végén :D
én eddig csak ncore-on találkoztam vele.
nekem is van egy bő 20 kiló feleslegem. a könnyített tornát csinálom... bár sajnos jelenleg abba kellett 1,5 hét után hagynom, mert a legkisebb megerőltetéstől is fulladásig köhögök :(
húú hát megcsináltam a duplaedzést :) nagyon nagyon jó volt, szenvedtem de nagyon, alig láttam az izzadtságtól, és minden erőmet beleadtam.
Először sikerült az ab interval-t végigcsinálni mindenféle könnyítés nélkül!! :) Azt hiszem sokat fejlődtem mert a plank is kb. simán ment.
Hogy ment a mai edzés?
Annyira rossz, hogy most kimarad ez a pár nap, de ahogy rendbe jövök, csinálom:(
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyjak le? Kinek milyen módszer hozott eredményeket?
- Narancsbőr eltüntetéséhez milyen kezeléseket próbáltatok, milyen eredményekkel?
- Szedett valaki Szűztea+ C.L.A. Max-ot? Milyen eredményel?
- Naponta, vagy kétnaponta 20-25perc futással milyen eredményeket érhetek el?
- Kombucha teáról tudtok információt adni? Használta-e már valaki? Milyen eredményei voltak?
- Fogyott valaki valamilyen fogyiporral? Például dm-es tejsavó por? Eredmények?