Szoptatási kérdésekben segítségnyújtás (beszélgetés)
szia Zsóka!
jaj de jó! :)))) én akkor rögtön igénybe is vennélek:
10,5 hetes kislányomat szoptatom, de 2,5 hete egyrészt én is észleltem, h.Bogica nem eszik eleget, a doki is megerősített ebben - nincs több tejem - így azóta küzdök, h.feltornásszam a tejtermelésemet, de nem túl nagy sikerrel...:(
próbáltam már: gyakori cicire tétel, fejés, homeos bogyó, more milk kapszula, laktoherb tea, sok folyadék- de még így is ki kell egészítenem 1-1 szopinál - nem mindnél... Mit tegyek még?
Kedves Édesanyák!
Szoptatással kapcsolatos kérdésekben, problámákkal bátran forduljatok hozzám, nagyon szívesen segítek. Szívügyemnek tekintem a szoptatást, és az a véleményem, hogy a szoptatás nagyon fontos része a csecsemőgondozásnak, és annak, hogy egészséges, kiegyensúlyozott gyermeket neveljünk.
Szoptatási szaktanácsadó vagyok, szóval teljesen önzetlenül teszem, és segítek bárkinek, akinek kérdése, problémája van:)
Szeretettel:
Zsóka
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Különös módon népszerűsítették a szoptatást. Mi a véleményetek erről, mert én kiakadtam rajta?
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Miért zavar ilyen sokakat a nyilvános szoptatás?
- A szoptatásról mindent
- Nyilvános szoptatás: Illendő vagy sem?