*szólegó* - a megadott szó betűiből állíts össze amennyit tudsz :) (fórumjáték)
cikk,ki,cink,cián,iá,hiány,kán,hi,ik,kik
szabadságharc
süt, üt, ütem, te, mén, sütemény, pecsét, tép, ét, étet, etet, pete, petét, né, én, net, tépet, se, sem, mese, mesés, mesét,esemény, eseményt, temetés, temeté, tetem, tetemé, tétemény, mécs, Pécs, Pécsett, ném, nép, népe, népmese, népmesét, eset, eseté, nyest, nyeste nyes, nyesett esett, test, teste, testen, testem, üst, menye, menyet, menyét, tény, ténye, epe, epés, epét, epén, mécset, mécses, mécsest, mecset, ecset,
hiánycikk
haj,ha,ah,aj,ja,hagymák,hagy,agy,ám,ma,am,km,mák,hajak,haja,jak,ágyak,ágya,ágy,gyám,a,káma.ágyam,hajam,gyáma,hajha,mg
süteménypecsét
recept, könyv, könyve, könyvek, rece, re, ere, eret, tere, terek, erek, epe, eper, per, pör, röp, röpte, perec, pete, pet, pecek, pöce, pök, köp, pöket, köpet, tök, köt, töke, köte, retek, reve, ver, vere, veret, Tevere, ecet, esete, cet, cete, cetek, neve, nevek, nevet, neveket, nerc, nerce, nercek, nercet, terc, tercek, terce, pere, perek pöre, ön, önt, önte, öv, öve, övet, követ, köve, öt, evet, teve, tönk, vet, vetek, keret, kerevet, cövek, ken, kent, kente, kentek, kör, köre, köret, törek, eke, verek, verte, vertek, kertek, kert, keret, keretek, kerek, kereke, kereket,
hajhagymák
észt,és,ész,ét,min,mi,ui,szt,rt,tér,rét,érts,ért,mini,ti,tri,rum,rész,szér,réz,rés,szi,mms,éti,ét,ér,szérum,must,mit,Timi
receptkönyvek
telefon, kártya, Kátya, te, le, fon, kár, ár, rá, árt, tár, trá, el, ele, tele, ELTE, fel, fele, ne, net, ten, en, na, kár, kárt, akár, raká, far, fal, fák, fa, fá, fát, lát, tál, talán, tárt, felett, telet, telek, kelet, fonál, fonák, fonat, fona, font, ont, fán, fánk, fánkot, trák, kártol, tol, tolá, ál, ált, áltat, tatár, fatál, konty, folt, tolt, telt, felet, felek, kert, kertel, kerttel, fok, foka, kofa, rak, lak, lakát, tálak, talon, lat, látna, látta, falt, tárna, torna, kar, kor, korty, kontya, takony, kánya, tank, Kant, kant, kan, fan, tán, etán, elán, nála, falán, falánk, ráf, ráfon, ráfot, ráfont, letol, tol, tok, toka, kotta, alkot, kán, kánt, ránt, kreál, kreált,
minisztérium
lapul,lap,al,au,ua,a,pl,levél,éle,elé,él,lé,le,lé,lép,lep,eu,véle,vél,elv,alul,alu,apu,Éva,év,elél,leél,uv,vall
telefonkártya
ő, fő, őz, fől, lő, al, lap, főző, őző, az, fa, fal,
lapulevél
elem,elme,eme,el,le,lámpa,alá,al,ál,a,e,lá,melle,mell,ml,pl,mp,pm,Pál.láma,lám,ám,ma,am,lap,lep,pálma,áll,láp
főzőlap
mese, messze, meg, mész, még, méz, méze, mez, meze, esze, eszes, ege, egem, esés, ez, ezé, eme, se, se, sem, ész, ég, esszé, esszém
elemlámpa
jog,goj,ha,hab,ah,bog,boga,habog,habot,haj,aj,ja,jah,hug,tor,tag,joghurt,tar,art,Huba,hat,rag,ragu,ugar,ugat,buta,tuba,bor,bort,
messzeség
öv,dr,dm,örvös,örv
joghurthab
tud,tus,sut,ás,sás,áz,át,tá,Tás,bázis,is,ász,tudás,
is,szád,biz,zsábát,zsábás,tusáz,szid,tusád,
övsömöröd
hol,holt,el,elkop,elkopik,le,lep,keh,kilo,kop,kor,oh,ok,per,tele,teli,terep,terel,perel,ropi,kopt,kert,kertel,Oli,keret,teke, teker,kertel,pete,pite,te,lik,pere,tor
tudásbázis
ő,öt,üt,süt,üst,al,pala,lap,apa,alap,csap,csal,csat,csata,Csala,ütő,őt,tő,tőt,tős,sőt,őst,ősi,is,Tas,Laci,Ica,csin,pacsni,ina,Ani,Anci,cin,űtős,ütőt,int,intő,ni,tan,tat,tata,pata,nap,napa,napal,alant,platni,talp,talpa,tinta,Lina,anil,csatni,csatnit,csattan,Ancsi,csali,csalin,tana,Tina,ül,ült,üti,üsti,tőn,őn,nő,nőci,cint,inti,Anti,Atlanti,sün,sünt,süni,inas,inasa,lő,lőcs,cső,Ati,Ali,Ila,tasli,lista,sütő,ősapa,apa,Pali,lant,alt altat
helikopter
csere,cser,eresz,e,teres,tere,te,szt,pszt,a,apa,pasa,pata,tapsa,taps,alt,al,lat,szer,sere,ser,se,pala,lap,csata
palacsintasütő
zuhany, függöny, függ, ön, nyög,az, zuhan, fa, agg, agy, ügy, fuga, hang,anyu,hagy,gaz,nagy, huny,na,ha,ah,fan,Ung,gang,hazug,zug,zuga,faun,
gyöngy,ugyan,fazug,ügyön,fagy,hun,
tapasztalatcsere
meg,meg,meta,mit,ma,mag,maszat,mama,mami,el,gitt,Gitta,vesz,vett,itt,ittam,al,alt,alattam,se,sem,sitt,szem,szeg,szett,szel,szag,vigasz,vigaszt,vigasztalt,vigasztaltam,giga,mega,matt,segg,asztal,asztalt,aszal,aszalt,aszaltam,maszat,tag,tava,tilt,telt,tv,viasz,maltit,sima,magas,maszat,visz,vitt,vett,vizes,sivatag,atlasz,szelt,szett,szaga,talmi,Eta,eszi,teszi,veszi,szava,szavam,szaggat,szita,Zita,sav,sava,savam,liga,alig,gamma,szivat,magasztalt,magasztal,magzat,mise,
zuhanyfüggöny
rész, rés, rém, Réka, rum, Ria, rak, ér, éri, éra, és, észak, északi, ész, én, ék, sas, szén, szék, sző, mér, mész, munka, ma, mai, urak, un, ura, unka, néz, méz, néma, nézi, nő, nős, nők, női, kér, kész, kéz, kézi, kéri, kém, kén, kun, kusza, kan, kamu, ki, kő, kar, kari, Ari, Ani, az, irka, Irak, Iza, ima, idő, idős, inka, dér, duma, dia, Dani, őr, ős, ősi, ők, őrzi, sarki, részidő, részidős, munkaidő, munkarész,
megvigasztaltam
fény,kép,elő,hívás,fénykép,előhív,előhívás,ép,lép,lepő,lep,láp,éle,éles,elé,élek,sáv,vás,vény,pék,kép,el,le,él,lé,fék,fák,fás,hív,ás,sál,les,lés,lény,nyel,nyelés,nyál,lány,lő,kő,fő,hő,vő,eső,és,év,éh,ék,ép,lépő,képes,hős,fős,kel,kelő,hány,fekvő,evő,ív,ívás,éves,évelő,kényes,fényes,lék,kél,kéve,kés,késő,véső,vés,
részmunkaidős
hír, hírlap, híre, híres, hal, hat, hős, hét, ír, írez, íze, ízes, ítél, rizs, Rita, rész, része, réz, rezes, retesz, lap, lep, lép, liszt, lép, lépes, lesz, al, azé, azét, azért, pír, pite, Pét, pest, Era,Eri, elő, előfizet, ez, ezt, esze, lelő, lő, lőre, liter, lét, rés, rése, őr, őre, őriz, őrizte, őrzés, őz, őze, őzet, ős, őse, őst, falat, fal, fő, fizet, fizetés, fétis, félsz, fele, felez, felezés, fél, főz, főzte, főzet, főlap, főzés, Iza, ipa, Ila, ítész, irha, irat, írta, Ella, Elli, tíz, tő, Tisza, Te, Teri,Teréz, tél, téli, tép, tépi, tér, tere, telel, tesz, és,éra, ép, él, élő, élet, ét, éti, ész, eszet, ezt, sír, sőt, siet, sért, seper, szer, szert, szőr, szőrt, szőre, szír, zsír, rizs,
fényképelőhívás
terem,foci,te,mert,merte,tor,mi,ti,rom,mer,
hírlapelőfizetés
se, sem, szer, szerel, szerelte, szereltem, szerelem szerelmes, szerelmet, szerelmeket, szellem, szelet, szeletel, szeletek, szem, szemes, szeme, szemet, szemek, szemeket, szerv, szerve, szervem, szervet, szerveket, szele, szeles, szelet, szelek, szeleket, szemes, szemest, szemeseket, ez, ezt, Elek, Eleket, elem, elemes, elemet, elemek, elemeket, ere, eres, eret, erem, eremet, el, eme, ez, ezt, emez, emezt, emel, emelt, emelek, eke, Etel, lesz, leszek, leszel, lemer, letesz, eltesz, levelek, leveleket, leves, levest, levesem, levesek, mez, meze, mezt, meszel, meszelt, meszelem, mese, merev, mell, melle, mellet, metsz, melles, lelke, lelket, lelkem, lekever, vesz, veszem, veszt, veszte, vesztes, vesztem, ver, verem, verte, vertem, verek, velem, Elek, elv, elvem, elvemet, elvet, elvesz, kert, kertem, te, tesz, teszel, terel, terelem, terem, terme, tele,
teremfoci
vas,sav,sva,vastag,tag,bél,gyulladás,adás,ad ,ád,ás,át,alá,al,ál,tálas,tála,tál,lát,ált,sála,sál,és,ét,él,lé,tas,tás,ég,gél,lég,bal,bél,tél,lét,élt,aug,au,ua,dal,dl,a,bál,ásat,ásta
szerelmeslevelekket
gép,kocsi,vezető,vezet,ép,ez,ezt,tő,őt,ő,te,ti,kép,pék,evez,evező,teve,teke,gél,lég,légi,égi,igéz,igézet,igézte,Pécs,ég,égő,pete,kő,ők,cső,ovi,év,évi,kéz,kézi,két,géz,tép,tépi,tépik,kitép,kiég,kievez,
vastagbélgyulladás
doh, dohány, Donát, dárda, duda, dunyha, dunyhád, Duna, oda, hány, nyár, ruha, ruhád, Uny, un, ura, urad, Darány, ad, anyád, anyud,
gépkocsivezető
szer, szeret, tesz, lak, kel, kelta, alak, ereszt, eresz, lesz, kelet, erek, terel, kaszt, szak, szerel, kar, takar, reszel, raszta, rak, kert, kerek, lerak, elrak, szelek, szelet
dohányáruda
se, sem, szerelem, szer, szerem, szerel, szem, szeme, szerv, szerve, szervem, szeg, szegel, szegelem, szál, szár, szel, szelem, szeli, elem, Eri, esem, esel, emel, emeli, reszel, reszeli, riszál, rág, leszel, leszeli, lemez, zár, lám, mer, mersz, mersze, már, mi, mire, lesz, visz, veszi, verem, velem, vele, virág, vám, vár, vág, igás, Ilám, Imre, rág, ás, ál, ár, ág, gerle, gáz, elrág, lerág, visz, elvisz, levisz,
kerekasztal
egál, áll, álló, mega, meg, váll, váló, som, alom, ólom, is, vágó, vág, iga, liga, alig, óva, óv, megóv, ami, álom, mos, ima, sima, valós, való, leálló, leáll, villa, álmos, eláll, illó, állag, elmos, lemos, mag, magos, vállas, megás, ásó, ige, ági, láva, alá, vas, lovas, láma, savi, sáv, lila, lilás, ágas, mell, málló, les, sem, semmi, mosó
szerelemvirág
te, tele, telefon, tere-fere, telt, telten, tár, ton, tol, tán, el, Era, Erát, Ete, Etel, lett, len, lent, lefon, leránt, leront, lefety, lány, lányt, fent, fele, fon, fen, fente, fát, fátyol, ont, ott, ne, be, betol, befolyt, betyár, bont, bár, bál, bor, át, ár, Ábel, Áron, ront, font, front, fele, ráfon, ráfont, tárol,
villamosmegálló
További ajánlott fórumok:
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- SZÓKIRAKÓ JÁTÉK, a megadott betűkből írjunk egy értelmes szót!
- JÁTÉK a szavakkal! Mondatodban minden szó a megadott betűvel kezdődjön!
- 3 betű egy mondat. A megadott 3 kezdőbetűvel írj egy mondatot, és adj meg újabb három betűt.
- SZÓ-KÍGYÓ: Egy 4 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 4 betűs szóig úgy, hogy lépésenként maximum 2 betűt változtatunk meg!
- Három megadott betűvel alkoss háromszavas kifejezést, mondatot!