Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » *szólegó* - a megadott szó betűiből állíts össze amennyit tudsz :) fórum

*szólegó* - a megadott szó betűiből állíts össze amennyit tudsz :) (fórumjáték)

2014. jan. 1. 01:08

se, szil, szer, szerte, szeret, szereti, szesz, szeszt, szeri, is, liszt, lisztes, vizes, vizet, visz, vesz, veszt, vesztes, lesz, est, este, esete, el, Etel, Eti, Eszti, Eszter, elvisz, elvesz, elveszt, evez, eres, eret, eset, Elvis, ez, ezt, ti, Teri, tesz, rizs, retesz, reszel, levisz, levesz,

telefonkönyv

2013. dec. 31. 23:25

les,le,el,ma,am,aj,ja,tao,moa,cet,eset,este,est,sete,tej,te,nej,neme.nem,net,ne,ejt,ej,csen,menet,met,sejt,sem,se

szilveszter

2013. nov. 14. 07:20

vég, végig, vész, vészt, vél, vélt, véd, év, ég, égi, égit, ész, észt, él, élt, géz, gézt, gél, gélt, igét, igés, igéz, igáz, igát, Ilát, Idát, itt, Ság, szád, szál, sáv, sávot, szél, ág, Ági, Ágit, ász, ászt, áld, át, Ádi, lég, légi, légit, lét, liszt, Lizát, dél, déli, délit, délig, Dévát, dugott, dug, ovi, ovit, ovis, olt, tév, tol, told, tud, tudás, táv, tág, Tiszát, tágul, tágult, tolt, száguld, gigász

Lesencetomaj

2915. globus
2013. nov. 13. 16:26

só, bel, sár, vásár, ól, lóra, lista, belát, belátó, sáv, vita, stóla, bitó, váló, váltó, óra, tóra, alá, aláás, aláásó, bóvli, elvár, elváró, táv, váró, ráver, vers, ver, valós, való, alávaló, is, liba, savó, sav, ártó, álló, tál, ital, leváló, elváló, rávet, bal, báli, abál, abáló, láva, sál, alsós, alsó, bevár, alvás, tárló, illó, rabló, valló, bevalló, seb, alól, libás, esti, est, ellátó, vállas, váll, róla, les, tára, bestia

végigszáguldott

2914. mukkancs (válaszként erre: 2913. - Boszorkánylepke)
2013. nov. 4. 12:27

kolbász, fesztivál, áll, ász, bál, láb, fest, festi, est, esti, váll, válás, sál, fel, kel, kell, ok, sál, száll, szál, szállás, szász, száz, sás, sáv, ivás, báli, szesz, szil, seb, zseb, szel, kosz, zsák, ás, felás, elás, leás, ti, is, fizet, szel, lesz, ásás, olt, oltás, tesz, kitesz, ki, kit, lik, tik, sávos, lokál

bevásárlólista

2013. szept. 15. 15:07

is, ismer, ismeret, ismer, ismert, Imre, itt, ijeszt, ijesztő, sitt, sem, sejt, sejti, sejtő, sőt, mi, mert, meri, est, este, esti, eset, eseti, eme, erjeszt, eresz, eresztő, ereszti, erezi, eres, rizs, rizst, rejt, Rejtő, remete, rőt, ti, tiszt, te, terem, termett, termete, terjeszt, terjesztő, teremtő, teremt, tő, tej, tejet, tejes, tőr, tőre, tőrt, jer, jő, sőt, sem, se, sző, szőtt, szőtte, szőttes, szőttest, szőr, szőre, szőrt, ős, őse, ősei, őseit, őr, őrzi, őriz, őt, őz, őzt, őzet,

kolbászfesztivál

2912. 1a05563e94 (válaszként erre: 2911. - 1a05563e94)
2013. szept. 14. 15:23
ismeretterjesztő
2013. szept. 14. 15:21
kereszt,keresztény,kereszted,keresztek,keresztet,keresztem,keresztre,kerék,kereke,kereket,kereked,kerek,keret,kereted,keretem,kerete,kert,kertem,kerted,kertet,ketté,két,Kata,kénye,kény,kétes,kéz,keze,kezet,kezed,kezem,kezek,kezd,kezdet,kezdem,kém,kéme,kémed,kar,karom,karod,kart,kard,kardok,kardot,koma,kor,kort,kora,kor,karate,kormát,korda,kordát,kréta,eresz,Eszter,ereszt,eke,ekét,ekém,ekéd,ekék,ekéket,kék,kéket,erény,erényt,erényed,erényed,erényem,ezt,Ede,Edét,Edém,Esztert,Eta,rest,retesz,reteszt,retesze,reteszed,reteszem,rém,réme,rémed,rémet,rémek,rét,rak,rakat,rakom,retek,retkem,retked,rétet,rétes,rétest,rétesem,rétesed,szer,szeret,szerek,szerte,szét,szak,szakom,szakod,szakot,szakok,szekér,szekerét,Soma,Somát,sor,ser,sarok,sarkot,sarkom,tény,tények,tat,tarka,tét,tér,tere,terem,tesz,tészta,tésztám,tésztád,tata,tenyere,tenyered,tenyerem,tan,tana,tanszék,érem,érme,észt,ész,eszem,eszed,eszet,ék,éket,éked,éter,érdek,érdeke,érte,értem,érted,nyak,nyaka,nyakat,nyakam,nyakad,Nyék,nyara,nyarat,edény,ere,eret,nyoma,nyom,nyomd,nyer,nyert,nyertem,nyerted,dere,dara,deszka,marat,Mara,mész,meszet,meszed,ma,méz,mese,ok,oka,oszt,orr,orra,oda,adom,adok,arat,aratok,akkor,azt,anya,atom
2910. boszorkánylepke (válaszként erre: 2909. - Banános Zselé)
2013. aug. 25. 08:02

Kedves Banános Zselé! Ebben a fórumban nem az a feladat, hogy betűket és szótagokat írjunk, hanem a feladványként megadott szó betűiből alkossunk új szavakat, lehetőleg minél többet.

napfelkelte

nap, al, akt, fel, fel, el, Elke, Eta, Ella, Ete, Eta, lap, lak, kap, kel, kelte, kelet, kell, kan, teke, te, tele, tan, elkelt, felkelt,

kereszténydemokrata

2013. aug. 18. 14:19

gabona,noa,goa,no,na,ob,a,pehely,eh,nap,le,el,e,on,en,an,ban,ben,be,eb

napfelkelte

2908. mukkancs
2013. aug. 9. 12:19

rezsi, csökken, csökkentés, ken, öcs, és, tér, rét, szét, szer, szikes, szike, szik, szék, kész, kén, kék, ki, csekk, csere, réz, rés, teke, eke, ken, kent, kenés, kénes, kétes, két, tök, köt, kötés, cent, centi, kés, néz, nézet, rekken, ekként, int, intés, szinte, szint, szenes, csikk, csökkenti, szökés, szekér, szent, szeret, szereti, szeretés, keres, kereszt, keresztes, kicsen, csenés

gabonapehely

2013. júl. 1. 16:54

természet, te, terem, terme, termesz, termeszt, tér, tesz, teszt, emészt, est, este, estem, eset, esze, eszes, mer, mert, mér, méret, méretes, mérte, mész, meszet, meszes, ét, ért, ész, észt, szer, szert, szerte, szét, szemét, szem, test, teste, testes, testem, eset, esetem, esete,

rezsicsökkentés

2013. jún. 15. 14:44

haza,az,aha,ah,ha,a.szeretet,szere,szer,szt,e,eresz,eres,erez,rest,teres,tere,te,eset,este,est,tar,arasz,ara,azt,rest,hat,terasz,

természetes

2905. globus
2013. jún. 13. 13:36

vár, váz, víz, ár, már, ím, íme, de, éled, rám, vám, máz, máz, érez, vérez, áld, emez, mez, rém, rím, málé, elvár, elír, íz, érdem, melír, vád, mered, ered, élez, mérv, elér, relé, remél, evez, míder, elé, dél

hazaszeretet

2013. jún. 4. 12:57

kor, korom, kefe, két, kék, kéken, ken, orom, ok, rom, retek, rém, mén, mér, mérte, mértek, fok, feketén, fém, fér, eke, ekén, ekém, eme, ere, eret, erem, kefe, kefém, kefén, kerek, keret, keretén, kén, ként, kék, kéken, kékem, tor, torom, tér, téren, teke, tekén, tekém, ék, éke, én, ne, néne, nekem, ékem,

árvízvédelem

2013. máj. 2. 11:51

növény, név, néne, német, ne, nem, neme, nemes, nett, nesz, neszes, öv, öve, övet, öves, övem, övemet, övé, ön, önt, öntés, öntésem, önrész, önrészem, önrészt, önrésze, vény, vét, vérmes, vér, véres, vész, vészes, vés, véste, véstem, ver, verés, verte, vertem, verem, verme, veszt, vesztés, vesztésem, veszett, vesz, veszem, én, énem, év, éve, évet, évem, évemet, ét, éter, ész, észt, és, étterem, érem, érme, érmet, érett, nyer, nyerte, nyertes, nyertem, nyest, nyes, nyeste, törvény, tény, ténye, tényem, tév, téves, tér, tere, teret, terem, tesz, teszt, tesztem, termesz, termeszt, eresz, ereszt, eresztés, est, este, estem, estém, esem, esett, rém, rémes, rét, rétes, rétest, réten, rétem, metsz, metszés, mersz, mersze, mész, mesze, meszet, mér, mérte, méret, mérete, ez, ezt, ezé, ezért, eszem, eszét, enyv, enyves, enyvet, enyvem, Eszter, sért, sértés, szövet, szövés, szövése, szövésem, szövést, szövete, szövetet, szövetem, szerte, szét, sért, sötét, sövény, sértem,

koromfeketén

2013. ápr. 24. 13:06

szám, szamár, fül, ül, már, rám, ám, ma, ár, rá, ráül, far, láma, lám, alám, alá, aláz, szár, szül, fa, sül, mar, marás, ás, mára, más, máz, áraz, áram, zár, ráz, sár, Sára, frász, láz, ász

növénytermesztés

2013. ápr. 23. 09:36

uszoda,ad,asz,az,uo,ua,au,a,technika,te,tik,kit,ki,ti,tea,tek,et,at,ak,ek,nak,na,Kati,kat,ka,ke,cet,toka,to,oki,oka,ok,kai,ia,ai,szoda,ct,hakni,ha,he,eh,ni,Nika,tk,akit,aki

szamárfül

2013. ápr. 22. 16:19

kedély, javít, javító, vél, él, lé, lék, kel, kél, kedv, ív, ível, jel, jó, jól, ló, ól, tó, óta, díj, díja, íj, éj, jé, kéj, két, téka, jak, óta, adó, adó, óda, kód, óv, de, dél, véd, vét, vétek, vétel, elé, éle, tél, lét, te

uszodatechnika

2013. ápr. 21. 16:53

test,est,se,te,e,súly,kontroll,tor,tok,okt,ok,út,úr,kor,troll,tol,toll,olt,túr,rút,sort,sor

kedélyjavító

2013. ápr. 21. 16:34

meg, megerősít, méreg, mer, merít, merítő, merítés, mér, még, ege, eget, egér, erő, erős, erőt, erőset, erősít, erősítés, eset, este, esetem, estem, estém, erőm, erőmet, erősítem, Ete, gőte, gér, rőt, rét, rétem, rég, rege, regém, regét, rím, rímet, ős, őt, őse, őst, se, sem, sért, segít, segítés, sőt, sereg, ír, írt, te, tő, tőr, tőre, ég, ér, ért, és, ét, megért,

testsúlykontroll

2013. márc. 26. 15:58

sport, magazin, maga, tag, mag, az, por, port, mar, mart, sort, Orsi, rizs, szag, zamat, rag, ragaszt, irt, mi, ti, apa, aga, amaz, marat, iga, ima, ami, amit, na, rang, rangos, oszt, osztag, poszt, pita, para, pata, maszat, tor, part, parti, maszat, most, som, mos, mosat, rom, nos, no, ni, int, ont, tan, szimat, szirom, szirt, pont, pint, sima, simogat, azt, gaz, gazos, zsinat, ing, inga

megerősítés

2013. márc. 26. 15:15

szabaduló,szabadó,szabó,szabad,dó,adó,dó,művész,mű,vész,ész,vés,vsz.szó,sóz,só,aló,ló,ól,dl,dm,am,ma,ml,év,él,lé,szél,óv,au,ua,alu,ala,al

sportmagazin

2013. márc. 25. 20:54

gyerek,gyere,gyep,gyepe,gyepek,gyepen,ere,erek,rak,rap,kan,ken,kap,kegy,kegye,kegyen,nap,nagy,agy,ark,per,perek,pere,pen,park,pank

szabadulóművész

2013. márc. 23. 07:57

méreg,rém,mér,erg,ér,érme,érem,lent,len,net,ne,én,né,te,ét,sí,és,se,telés,tél,léte,lét,élt,élet,étel,rés,rémes,réme,ín,tlen,elem,eme,lesé,les,e,rég,gémes,gém,mégse,még,meg,gem,ménes,méne,mén,nemes,neme,nem,lég,gél,leg,érmes,leng

gyereknap

2013. márc. 22. 19:43

vizit, visz, vissza, viszi, viasz, viaszt, vizet, vizét, vizes, vigasz, vigaszt, vigasztal, vény, vénye, vényt, vég, vége, véges, véget, vél, véli, vélemény, véleményt,vét, vétő, véti, vele, vél, vet, veti, vető, velő, velőt, vesz, veszt, veszti, veszi, vő, vőt, issza, Iza, igényel, igényelhet, igényelhető, iga, ige, igét, igaz, Ila, szag, szél, szét, szeg, szegi, szegő, szegőt, szegény, szegényt, gél, gélt, gaz, gazt, géz, Éva, Évi, Évit, ész, ég, égő, égőt, éget, égi, égit, év, évet, éves, él, élő, élet, élete, élte, élhet, élhető, és, észt, vész, vészt, nyél, nyel, nyelhet, nyelhető, név, nő, nős, nőst, nőhet, nevel, nevelhet, nevelő, nevelőt, nővel, enyv, enyves, enyelgő, enyelgőt, enyelgés, ehető, egész, egésze, egészet, ez, ezt, evez, evező, evezőt, liga, lé, leve, levet, leves, levest, lég, legény, legényt, lehet, lehető, lesz, lő, higany, higanyt, hit, hite, hiteles, hét, hete, hetes, ti, Tisza, tő, teve, teli, téli, télies, tév, téves, tegez, tegező, tegezés, ős, ősi, őse, televisz, visszaél, ige, igen, legény, legényt, legénye, elvét, levet, levető, nevető, vég,

méregtelenítés

2013. márc. 19. 15:48

költ, költség, fel, feljegyzés, jegyzés, jegy, ölt, felölt, leölt, leöl, egy, egyes, legyez, legyezés, légy, tél, lét, tele, fele, felé, fél, félt, feles, felél, föl, kés, kész, szék, szél, két, ész, eszel, kegy, kegyes, kegyel, kegyelt, kel, kell, gél, lég, gyök, szög, szögel, tegez, tegezés, jég, fék, kéj, tegye, tesz, szeg, szegel, féle, ejt, elejt, ejtés, elejtés, leejt, leejtés, költés, elkölt, elköltés, köt, kötés, tök, elköt, leköt, elkötés, lekötés, jegyes, jegyzet, fekély, él, lé, élet, étel, széf, szét, szégyel, esszé, és, ék, ékes, ékel, ékelés, éket, teke, teljes, tej, tejel, tejelés, fej, fejés, lefej, lefejés, fejelés, fejel, géz, kezes, kezel, kezelés, egész, szökés, elszökés, el, le, jegel, jegelés, jeges, kösz, fékez, fékezés

visszaigényelhető

2013. márc. 19. 15:11

követ, követel, követelmény, költemény, költeménye, költemények, köt, kötény, kötények, követek, kötelék, kömény, kömények, köményt, könyv, könyve, könyvek, könyvet, öv, öve, övet, övem, övemet, ölet, vet, vetemény, vetemények, vetés, vetése, vetések, vetél, vetélek, vény, vénye, vények, vényem, vényt, eke, ekém, ekét, Ete, Etel, elme, elmét, elem, elemét, elmék, levél, levet, leköt, lény, lénye, lények, lényem, lét, léte, létem, metél, metélt, metélek, meny, menye, menyét, menyétek, ék, éke, éket, ékel, ékem, étel, étke, étkes, élet, élete, életem, életek, ékes, év, éve, éves, évem, évet, éveket, évek, növel, német, nyel, nyelek, nyelv, nyelve, nyelvem, kemény, kénye, kényes, kétes, kötél, elkövet, lekövet, leköt, elköt,

költségfeljegyzés

2013. márc. 13. 08:31

sztrájk, bizottság, ág, gát, tág, át, tár, tát, társ, szár, ráz, zár, zsák, szokás, kosz, ász, bázis, is, kis, ki, rák, kár, rákos, káros, soká, ott, itt, ok, kos, sok, tok, bár, báj, táj, jár, járás, kijár, kijárás, kitát, ásott, kiás, kiásott, kitár, kitárt, bot, kottás, gáz, gázol, gátol, gátlás, gitt, kit, ti, bikát, birkát, társ

követelmények

2013. márc. 10. 12:10

dinnye, in, ina, inam, ideg, Ida, ima, ige, ni, ne, nem, nagyi, nagy, egy, enni, Emi, mi, mai, megy, menny, mag, meg, min,

sztrájkbizottság

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook