*szólegó* - a megadott szó betűiből állíts össze amennyit tudsz :) (fórumjáték)
eső, első, eljő, ennyi, ennyim, enyém, ég, égős, égős, és, él, élj, élő, gél, géz, genny, is, jel, jele, jelző, jég, jege, jeges, jégeső, meny, menny, még, meg, le, lej, leje, lég, lő, lőjél, őz, őze, ő, ős, őse.
átláthatatlan
ösztön,díj,díja,díjak,íj,íja,íjak,ön,önök,tönk,dönt,
döntök,köt,köszön,köszönt,kan,kín,kínja,Kant,íjat,
Szíd,közt,Jan,ín,ja,ína,
mennyiségjelző
össze, öv, öve, övek, öves, se, Ság, szesz, szösz, szag, eszi, vissza, visz, vesz, veszi, vág, is, issza, iga, igás, sas, Ági, ág, ága, ágas, gaz, gáz, sáv,
ösztöndíjak
rend,rendőr,őr,fő,kap,rendőrfőkapitány,ág,pita,gát,
gány,rőf,red,ref,tref,rep,ók,dőre,redő,redők,fők,kap,kő,gárdák,gárdás,Tánya,ága,ágak,sárga,sárgák,Sára,Sárák,kard,Karen,kit,kőt,kőre,kőr,pőre,sápad,sápadt,
Anyád,anyák,anyás,nyár,nyarán,nyák,nyári,nyárik,IRA,
Ari,arány,arát,arák,rák,rak,rakás,kap,kápa,kánya,
kapás,kapát,apás,apák,apát,főrend,főapát,főn,rang,
rág,gát,rag,rap,rat,tar,part,párt,pár,pára,parás,
párás,párka,pika,Ria,pátria,kendő,sirat,Rita,inda,irat,Teri,Feri,Nika,NIKE,NYINA,fránya,rányi,ráta,
,
összevisszaság
elbizonytalanodtam
el, elit, Eti, etalon, Eta, ez, ezt, Ella, Elli, Ellit, le, Liza, lant, lantod, lent, lenn, be, bizony, bizonytalan, bit, bel, ballon, bont, bontat, bolt, boltom, bal, Ila, Ilona, itt, int, ide, itten, ottan, intem, illat, illan, illem, ide, inal, inalt, inaltam, ima, nyel, nyelt, nyeltem, nyit, nyila, nyilam, nyilad, nyal, nyalt, nyalta, nyaltam, nyom, nyomta, nyomtad, te, teli, telt, ti, tan, tanom, tol, tolta, toltam, tolod, al, alatta, alattam, alma, alany, alanya, anya, ad, adta, adtam, adott, ne, nem, old, ott, ont, olt, oltom, oda, Dani, dal, dalom, dalol, de, deli, Detti, Domi, mell, mez, mezt, meny, menyt, matt, mond, mondta, mondat, mint, betol, letol, betolt, letolt, eltol, eltolt, elont,
rendőrfőkapitányság
ara, arasz, araszt, alak, alakom, alakod, ad, adom, adok, adoma, asztal, asztalom, asztalod,aszal, aszalt, aszalom, aszalod, akaszt, akasztom, akasztod, akt, akta, apa, dal, dalom, dalok, dalol, dalolok, dalolom, dallam, dallamok, dara, koma, kar, kard, karom, karod, karol, karolom, karolod, kord, Korda, karszt, kap, kapom, kapod, kapor, kaszt, kasztom, kasztod, kardom, korom, kosz, koszt, lak, lakoma, lat, latol, latolom, latolod, Lada, lom, lomod, lomok, lakodalom, moszat, moszatok, moszatod, maszat, maszatol, maszatod, maszatol, maszatolod, moll, ma, mar, mart, marta, Mol, oda, oldal, oldalt, old, oldom, oldat, oldatom, oldala, oszt, osztom, osztod, osztok, ok, oka, okom, okod, okol, olt, oltom, oltod, oltasz, part, pad, padom, padok, padot, por, port, porta, poszt, pokol, poklot, paraszt, parasztot, parasztok, paszta, rak, rakom, rakod, rom, romod, roma, rap, szak, szakod, szakom, szokom, szokod, tok, tor, tora, tarka, torka, torok, tok, toka, tol, tolod, tolom, toll, tolat, tolla, tollad, tollam, tar, tart, tartom, tartod, tartok, torta.
elbizonytalanodtam
mér,méreg,fog,méregfog,rém,réme,fogával,Gáva,ág,ága,
féreg,fér,még,egg,meg,gém,geg,láva,alá,agg,arám,már,
MÁV,ála,fával,fém,féme,fél,mérleg,faág,ég,egér,rég,
regél,gála,mál,lám,láma,láger,Vág,vág,Gál,Amál,elég,
gél,gelé,lég,gag,gér,FÉG,vél,vám,
parasztlakodalom
keze, kezes, kel, kelek, kála, kába, kása, kas, kasok, kos, kobak, ez, ezek, eszes, esze, eszek, el, esek, esel, eke, zeke, zab, zabok, zabos, se, sál, sálak, sok, le, lesz, leszek, láb, lába, lábasok, lábak, láz, láza, lázas, lázak, láss, les, lesek, Ákos, ás, ások, ázok, be, bele, beles, bál, bálok, báloz, bálos, az, alá, aláz, sás, sas, sasok, sások, sál, sálak, ok, okos, okok, leás, leások,
méregfogával
ha,haj,mer,ham,hat,ők,meresztő,tő,tők,eresz,eresztő,
mereszt,ereszt,kereszt,ere,erek,eret,jam,jer,here,hő,hők,Ete,eke,kőt,tőke,mar,RAM,szem,sző,Tős,szer,szere,szerek,szeret,szerető,szeretők,szeme,szemek,szemet,rőt,metsz,Metz,metsző,metszők,hete,hetek,retek,kert,kertem,kertes,szemez,szemes,mese,mesze,szet,tere,terem.terek,
kezeslábasok
eb, ebe, ebi, ebek, ebet, ebem, eke, Ebes, ere, eret, erek, eres, erre, ember, embere, embert, emberek, embereket, emerre, eme, Emese, esik, eset, est, esti, este, estek, berek, bemer, bemeri, is, ismer, ismert, ismeret, ismerete, ismeretek, kert, kerti, kese, keres, keresi, kereset, keret, kerete, ki, kik, kit, kis, kire, mer, meri, mert, merte, merre, merek, mese, mi, mik, mit, miket, mise, mire, retek, retke, retkes, remi, remek, se, sem, seb, sebe, Sebi, siker, sikert, sikere, sikerem, sikeremet, teke, terem, terme, termek, Teri, terek , tere, teker, tekeri, te,
hajmeresztők
pléd,példa,dal,kép,példakép,példaképe,képe,képei,
képein,képeik,képeink,példaképei,példaképeik,péntek,
példaképeink,pép,pap,pék,pékek,kék,pint,pad,akt,tipp
pléde,plédek,plédeik,plédei,plédeink,inka,Kain,kap,
epe,epéi,epéik,epéid,él,éle,éled,élek,élei,éleik,képed,ép,épp,éppen,épen,ken,kent,Kent,Inke,Adél,Adele,
dél,déli,déliek,Léda,NIKE,pipe,elad,Éda,Andi,Andit,
pakk,péped,lép,léped,lépek,lépte,léptek,Tekla,
emberismeretek
ajóka, apa, akó, akós, aki, akit, anya, anyás, anyát, apás, apát, ás, ásó, ásók, apó, após, apósa, anyó, anyós, anyósa, aha, ha, haj, haja, haját, hajas, hajast, háj, hájas, hájast, hájasat, hajó, hajós, hajóst, hajót, hó, hat, hát, háta, hány, has, hasa, hasát, hapi, Hápi, is, itóka, itókát, jó, jós, jóst, Jóska, Jóskát, kap, kapó, kapa, kapát, kaja, kaját, kajás, kajást, kanyi, kanyit, kánya, Kány, Kóny, Kata, Kati, kas, kása, nyak, nyaka, nyakát, nyák, nyáj, nyája, pita, piták, pók, pasi, pasik, pasa, pát, pasát, pasák, pát, só, sót, sajt, sajtó, sóhaj, sóhajt.
példaképeinket
mini,minit,miniszter,terel,el,elnök,ere,miszter,
Köln,kölni,Kölni,kert,kerti,mit,MIR,minik,Mili,
Minnie,mik,le,liszt,Liszt,KISZ,kösz,köszi,TEK,
tesz,letesz,leteszi,leteszik,szer,szere,szerek,
szeret,szereti,szeretik,tini,tinik,Timi,Timik,szint,
szinte,szinten,szintek,szerel,szereli,szerelik,inni,
ki,kiszeret,Köre,kör,köre,körei,köret,körete,köt,
köti,szil,szel,szele,szelet,szelek,szem,szeme,szemek,szemen,szemet,Riti,liter,Liszter,litere,literes,Kim,ken,kenne,kennel,
Hajóskapitány
rag, ragad, ragadvány, rád, rág, rég, rév, aga, ad, anya, anyáé, anyád, anyádé, dara, Dág, dér, var, vár, vér, vény, vagány, vagányé, vára, várd, vág, véd, van, ár, ára, árad, ág, ága, nyár, nyara, nyarad, nád, név, év, ér, évad, ég, én, várad,
miniszterelnök
szó,össz,össze,tét,összetét,tétel.összetétel,étel,
étele,ételek,szösz,szósz,szet,szét,szót,szól,szók,
szesz,szeszek,szeszes,szett,szettek,kelet,kelt,kélt,
kelte,keltet,lét.léte,létek,létet,tél,tele,telek,
ették,ettél,összetételek,tételek,tételes,kösz,teszt,
tesztel,teszte,tesztek,összes,kész.ékes,szék,ékel,
széke,székel,szél,szele,szelek,szelet,szelete,szeletet,szeletek,két,kettes,kétes,észt,esze,eszes,eszek,
Eszék,Ete,étek,éteke,teke,eke,ekéz,ekét,ekél,esszé,e
élt,élte,éltek,éltet,kel,kelés,
ragadványnév
takar, takarék,tar, Tara, takarékos, tér, tok, toka, tokás, tokos, tokod, Tádé, tár, akar, akadékos, akad, ara, arák, arákat, Arad, akt, aktok, ad, adok, adás, kar, karod, kér, kos, kosod, kár, károd, káros, kád, kádas, kádak, kádat, káka, rak, rakat, raktár, rakás, rakodás, rét, rés, rést, rokka, rokkos, rokkan, rokkant, rota, ráta, rák, rákos, rákot, ét, ék, és, éra, érát, kos, kakas, kakast, kas, kast, kása, kért, kér, kár, kára, kárt, káros, koros, korost,káka, károst, kád, kádas, kádat, ostor, ok, oka, okát, okos, okoskodás, sár, sáros, sás, sas, sast, sarat, sakk, sakkos, sakkot, sért, sok, sokat, sor, soros, sort, kék, sors, Skoda, Skodát, kar, karos, kart, dér, dért, dokk, dokkos, darts, Dorka, adat, adatok, át, átrak, átad, ás, ások, ár, ára, árok, árka, Ákos, árak, árok, sár, sarat, Séd, sarok, sarka, sor, soros, sáros, sok, sokat, sokk, kadét, téka, sátor, Réka, kakas, kakaskodás, tor,
szóösszetételek
ere, eret, eresz, ereszt, eresztő, Erk, erő, eke, esz, esze, eszet, fő, fők, kert, kő, őt, ősz, őszt, őr, őrt, őre, ősze, rekesz, rekeszt, rekesztő, rőf, szer, szerte, szerkeszt, szerkesztő, szesz,szeszt, szesze, sző, szőr, szőre, szőrt, tő, tőr, tőre,
takarékoskodás
meg, megváltoztat, megvált, mell, mez, mezt, ment, MÁV, máz, mázol, mázolt, mázolta, málha, málna, matt, MOl, el, eltol, elvál, elvált, elváltam, elváltan, elhoz, elhozta, elhoztam, ezt, ez, elán, egál, gáz, gázol, gázolta, gázoltam, gázolt, váll, válla, vállat, vállam, vállamat, vált, váltott, váltottam, vág, vágta, vágott, vágtam, váz, vázolt, vázoltam, váza, le, levált, levág, vatta, vattám, vattán, vattát, ág, ága, ágaz, ágat, ágamat, áll, állta, álltam, állott, ázott, áztam, áthat, áthatott, letol, letolt, letoltam, áthatottan, áthatottam, látta, lát, láttam, látatlan, láthatatlan, láva, láz, láza, lázat, lázam, lázamat, lant, lantom, lanton, táv, távot, távom, tátom, tátott, Tát, Tata, Tatán, Tatám, tan, te, tett, telt, tolat, tol, tolt, toltam, tolta, letol, letolt, letoltam, lett, lát, olt, ott, ottan, ont, zeng, zen, Zola, hat, hatalom, hal, halat, halam, halamat, hall, hallom, hallott, hallottam, halott, halottam, haltam, hál, háltam, hála, ház, házat, házam, házamat, heg, hág, hágott, aga, alt, altom, az, azt, alatt, alatta, alattam, avat, avatatlan, avattam, alattam, Antal, Antalt, Antalom, hatalom, hatalma, halom, halma, alom, alma, almát, almomat, ne, nem, nemz, nett, nálam, nála, levált, leváltom, látom, láttam, látott,
főszerkesztő
fel,ki,ált,felkiált,kiált,tát,tok,kiáltották,totál,
felkiáltott,felkiáltok,kiáltottátok,el,elkiált,
elkiáltott,elkiáltották,elkiáltottátok,tokot,tákol,
fitt,fittek,fátok,folt,foltok,foltot,áll,állott,fák,
tilt,tiltott,tiltották,keki,koki,kákát,állát,flottát
flekk,kit,kitt,kiket,Telki,lelki,tolt,tolták,kottát,
kottátok,fok,fokot,kitát,kitátott,ott,tátott,átok,
megváltoztathatatlan
meg,is,ét,ismét,étel,étlen,ismételhetetlen,hete,
len,hetet,telhetetlen,MIG,még,mise,mese,misét,misél
Nelli,méh,méhe,méhes,méhet,mell,melle,mellet,mellett
ég,ége,éget,ege,egén,egét,EGIS,isten,ihlet,ihlete,ihletet,ihletem,tehén,tehene,tehenem,tehenet,gém,géme,
gémes,Gémes,tét,tétlen,tél,tele,telet,telem,hét,hete,hetem,hetet,él,éle,élem,éled,élete,életem,életet,
élhet,élhetett,el,le,lét,léte,léte,tett,tette,tettem,tettes,tetten,elél,leél,leéli,net,nete,netes,netem,,glett,glettem,tehet,tehetem,heg,hege,hegem,heges,heget,hegen,megetet,megetettem,megetette,
felkiáltottátok
meg, mez, meze, mezed, mezt, megkezd, megkezdett, megfelel, megfelelt, meglett, megedzett, eme, ege, eget, egem, efelett, Elek, Eleket, elemez, elemezte, elemzett, eke, ez, ezt, ezek, ezeket, emez, emezt, emezeket, ette, ettem, ettek, edz, edzett, edzettem, edzett, fel, feled, feledkezett, fekete, fed, fedek, fedett, fedem, felem, elem, elemet, elemed, elkezd, elkezdte, elkezdtem, elette, eletted, elettem, egek, lefed, lefedte, lefedtem, lefedett, elfed, elfedte, elfedtem, elem, elme, emel, emelkedett, emelkedtem, edzettem, lemez, lemezt, lemezed, lefed, lefed, lefedte, lefedtem, lefedett, legek, de, defekt, defektem, delet, delek, kefe, kelet, kel, kelt, kelte, keltem, kelted, kezd, kezdet, kezdete, kezdetem, kezet, kezem, kezed, kezemet, kezedet, kezdte, kezdtem, kelme, efelett, eme, te, teled, telem, teledet, telek, telke, telked, telkem, telkemet, telt, teltem, elemez, elemezte,
megismételhetetlen
el,de,formáló,ló,ás,formálódás,deformálódás,áld,Ede,
mál,máló,ódás,sál,ler,fed,ded,LED,DELL,ásó,ásóm,ÁFORáldó,áldás,málás,Mád,formál,lármás,fedd,ásód,mell,
melle,melled,melles,fel,le,ól,fás,fád,fám,edd,só,
sód,sóm,rodeó,mos,som,mord,FORD,LORD,lord,sor,sár,
álom,lom,lám,elem,dele,derm,lámás,lámád,dámás,formás,formád,Edde,Eddás,feled,fele,feles,felem,
megfeledkezett
szem, szeme, szemet, szemteszt, szemét, szesz, szeszt, szeszes, szeszel, szett, szettem, sziszeg, sziget, szigetet, szigetem, se, sem, selyem, selyme, selymet, selymes, eme, emez, emezt, emészt, emel, emeli, emelt, Emi, mese, mesét, mesél, mész, mely, melyet, mély, mélység, mélyet, még, mégis, meszet, meszel, mész, meszet, meszeli, megtesz, megteszi, mi, mise, misét, milyet, mez, mezt, meze, és, ész, észt, esze, eszes, eszet, eszem, éget, égeti, ég, égett, émely, émelyeg, émelygett, él, élt, élte, élet, élete, életem, éltem, égette, égettem, ésszel, étel, ételt, étek, lemez, lemezt, lég, légi, légit, is, ily, ilyet, ige, igém, igét, igés, emez, gitt, te, tegez, tegezi, teszt, tesztem, tesztel, tesi, Temze, tégyely, tégelyt, tégelyem, tél, telem, teszem, teszi, megél, megélte, megéli, mégis, Eszti, Esztit,
eldeformálódás
park,pár,rák,parkol,parkoló,ház,paráz,ló,kóla,lakó,
ólak,káló,kalóz,háló,hálók,hálóz,kár,kára,arák,háza,
házak,láz,láza,lázak,Pláza,kar,rak,zápor,Róza,óh,
hóka,róka.rókáz,póz,pózol,pózok,pók,Póka,lopó,lopók,kopó,kapó,karó,karóz,kórház,kórháza,kapál,kapáló,kapázó,hó,ázó,ázok,rázok,hála,paláz,zár,zára,zárak,kórház,pár,pára,párak,párok,pakol,pakoló,karol,aláz,ázolroló,rolók,rolóz,
személyiségteszt
hó, hóvirág, hág, hágó, hágók, hoki, órás, óvás, ókor, virág, virágcsokor, virgács, vicsor, vár, vág, igás, irkás, rág, rágó, rágók, rágós, rókás, rovás, rák, rákos, rácsok, rágok, ár, ág, Ákos, csóri, csór, csórok, csokor, csoki, csók, ovi, ovis, ovik, orr, orv, okos, kor, kár, kór, ki, kirág, kivág, kosár, Kocs, kocsi, kori, ró, roki, rovás, rikács, csirág, sivár, só, Sári, sógor, Ság, sági, sár,
parkolóház
leg,meg,hat,ár,határ,határozó,meghatároz,tár,tárol,
meghatározó,határoz,meghatározóbb,egg,heg,hege,ham,
táró,táróbb,Bora,bora,let,lat,lát,láb,ló,tahó,lába,
meleg,geleb,rá,ráta,Báta,Lora,táraz,tára,tere,tereh,
terhe,gag,geg,bab,báb,Bebe,babát,babám,bor,tor,tora,Tóra,tóra,tó,tol,tag,tág,hág,Hága,zár,zára,zárba,
bazár,Tal,tál,tála,tálam,bál,bála,bozót,ege,ebe,ebem
eme,Ete,három,hárem,hot,már,láz,láza,ház,háza,házam,
Ate,Atee,agg,Aba,ág,ága,ágam,ráhat,ráz.rázat,magázegál,torzó,orzó,torzóm,tor,Rozál,zálog,rozmár,rat,
hóvirágcsokor
hagy, hagyaték, hagyta, hagyok, hat, hatol, hatok, hol, hál, hálok, agya, agy, agyat, akol, akta, akták, alkot, alá, akol, Gyál, tél, tol, tolás, tok, éh, ét, él, élt, és, Kata, kél, kék, két, kos, kosok, kotlás, ok, oka, okos, okol, okolás, olt, oltás, lét, lát, látok, látás, látása, lágy, lakk, lakkos, lak, lakos, ágy, ágya, ágyas, ágyak, ágyat, ág, ága, ágat, ágas, ágyék, ágyéka, átél, Ákos, átok, átkos, sokk, sokkol, sok, sokat, sál, sálat, sálak, salak, Solt, ok, oka, okát, okos, oltás, oltások, kos, kost, kosok, kása,
legmeghatározóbb
leg,meg,bíz,hat,megbízhatóbb,megbízható,bízhat,megbízhat,legó,geg,tahó,mez,meze,lat,tó,ható,íz,íze,tíz,
tím,emez,lemez,óta,Abe/Kobo/,míg,Tal,bab,Babe,tóga,
meleg,geleb,Bebe,Líza,hízó,ez,az,eme,emez,bele,belemtele,telem,elem,elme,egg,ege,bízható,eb,ebem,ebe,ebet,ebbe,eh,Eta,tag,Gate,Bem,bam,gaz,bízó,
hagyatékolások
riaszt, riasztó, riasztórend, riad, riadó, riadót, Ria, riadt, rian, riant, rianó, rizs, rizst, ró, rót, rend, rendszer, rendet, rendes, retesz, róna, irat, Ida, az, azt, ad, adó, adós, szia, só, sós, sót, sózta, szór, szórta, szesz, szeszt, szer, szeri, szerint, szeret, szereti, szerte, szirt, szirten, szita, szed, szedi, szó, szót, szór, szórta, szóda, szeder, szedret, szórend, szedet, ti, tó, tórendszer, Tisza, tesz, Teri, tered, tender, Trieszt, tied, óra, órarend, óta, óda, ószeres, Era, Eri, ereszt, ez, ezt, edz, edzi, Eszti, Eszter, ni, ne, na, nóta, nesze, nesz, neszt, dia, drón, drónt, de, desszert, dinó, disznó, Erzsi, Erzsit, Erzsók,
legmegbízhatóbb
Vet, nevet, levet, telel, tele, visel, viselet, elül, elüt, leül, leüt etet, les, lehet, sült, üt, eset, eseti, hetes, leves, eleve, ültet, el, le, vese, vele, teli, lent,lenti, lenn, len, testi, test, illet, vehet, lel, elles, sete, lelet, ült, telt, heves, hites, lile, tüll, siet, elsiet, vett, lett, üst, sületlen, neves
riasztórendszer
További ajánlott fórumok:
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- SZÓKIRAKÓ JÁTÉK, a megadott betűkből írjunk egy értelmes szót!
- JÁTÉK a szavakkal! Mondatodban minden szó a megadott betűvel kezdődjön!
- 3 betű egy mondat. A megadott 3 kezdőbetűvel írj egy mondatot, és adj meg újabb három betűt.
- SZÓ-KÍGYÓ: Egy 4 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 4 betűs szóig úgy, hogy lépésenként maximum 2 betűt változtatunk meg!
- Három megadott betűvel alkoss háromszavas kifejezést, mondatot!