Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » *szólegó* - a megadott szó betűiből állíts össze amennyit tudsz :) fórum

*szólegó* - a megadott szó betűiből állíts össze amennyit tudsz :) (fórumjáték)

3278. Pipi57
2016. jún. 12. 14:09

fáj,fájdalom,dal,dalom,Csilla,pilla,csillapít,csillapítók,Kóti,fájl,fák,fád,fás,faj,faja,fal,fala,falak,

falad,falam,apa,apák,apád,apás,kapa,papák,kapás,kapád,kapám,apám,Ada,lap,pala,palák,palás,palást,lapít,

Jalta,dalai,Dalai,dala,dalaik,lom,csoda,csóka,csókám,csoki,csokim,csokis,csokit,csak,csók,csókol,csikol,

alom,alma,almás,almát,almád,almák,mák,mik,Misa,,Miksa,Pisa,alap,alapít,lapít,pók,kafa,Dalton,tol,Toldi,

told,toldja,toldják,tolja,tolják,Ják,Maja,kaja,Lala,

Lali,Laji,Lalim,Lalik,lik,kil,sámli,sámlik,sámlit,Till,Milla,Csala,csal,csalom,csalok,csaló,csalók,ccsíp,Csap,csap,csapó,csapok,cspom,dip,pita,piták,ffóka,fókák,fókám,Lalo,Ali,Ila,illat,illata,illatokillatos,illatom,állt,állat,áltat,állatok,állatod,áállatom,áll,állam,állama,államok,álom,álmok,álmod,álmot,ólom,Ólmod,ólmod,ólmok,Koós,Kócs,kacs,kacsa,kacsás,kacsád,Acsád,kacsát,Ati,Atika,KATI,Katám,KATÁD,Kótaj,Kótai,Káta,Kátai,komcsi,komp,kompja,

szülővárosaikban

3277. citrom47
2016. jún. 12. 13:40

anyám, anyát, anyák, arát, ász, ászt, ár, árt, árat, ára, áram, ám, esz, esze, eszet, eresz, ereszt, ere, eret, erek, erem, kert, kereszt, kar, kart, karszt, kár, kárt, kánya, Kenya, Káma, ma, már, márt, Márta, Mátra, mer, mert, merte, mersz, meny, menye, nyák, nyár, nyarát, nyárt, nyer, nyert, nyersz, rak, rák, retesz, szak, szakát, szár, szára, szárat, szám, száma, szem, szeme, szemet, szer, szeret, szerek, szerem.

fájdalomcsillapítók

2016. jún. 11. 17:40

múzeum, mez, múlva, ma, mama, mafla, Zala, ez, el, Emma, elv, falva, falvak, fel, fúl, fal, falak, falvak, ama, amaz, az, al, alva, le, lak, vak, kamu, kel,

keresztanyám

3275. Pipi57
2016. jún. 11. 14:23

takar,akar,ék,takarék,takarékos.ék,takarékosság,ág,

téka,Réka,kék,kos,tékát,Rékát,so,arat,Ata,ara,ARO,

arák,arát,Ákos,Ákost,Togo,kot,tok,tára,rakat,aratás,

gát,gátak,tág,tágas,kért,két,kér,kért,tár,tárt.tér,

rét,rat,kért,kréta,Kréta,Gréta,séta,séták,sétát,sás,

sást,sár,sáros,sarok,karok,kar,kart,rak,tart,okos,okosság,Tás,ága,ágas,ágasok,ágak,ágakat,torta,tor,tátog,kotor,károg,gokart,gokartot,tokos,sokat,Sára,séro.

múzeumfalvak

3274. citrom47
2016. jún. 8. 22:44

ajtó, ajtót, ajtós, ara, arát, arat, arató, aha, agg, aga, agát, ás, ásó, ásót, ásat, ásató, ág, ága, ágat, ágas, ágra, ár, ára, árat, árt, árthat, áthat, átható, ej, ejha, ejt, est, estét, erét, érett, egér, és, ég, éget, égre, éger, ér, ért, érte, éra, éj, éh, éhe, éhes, éhest, éter, gát, ha, haj, hajt, hajthat, hajtható, hajtó, hajtót, hat, ható, hajrá, hajrát, hágó, hágót, hágóra, hej, herét, hét, hétre, hetét, hát, hátra, hátha, hó, hóra, ja, jó, jós, jóst, jóság, jósága, jóra, jár, járat, járó, járót, jég, jégre, jéger, jégert, óra, órát, órás, órást, óhaj, óhajt, raj, rajt, rag, rág, rágó, rágót, rágható, ráhat, ráható, ráhajt, ráhajtó, rét, rétet, réteg, rejt, regét, rég, ró, róhat, se, sej, sejt, só, sót, sóra, sóhaj, sóhajt, Ság, sár, Sára, sért, te, tét, tér, tért, tat, tar, tart, tartó, tag, tár, táró, tárt, tára, tárhat, tó, tót, Tóth, vág, vágó, vághat, vágható, vár, várt, váró,várhat, várható, várhatót, var, ver, vert, verés, vég, vége, végre, végrehajt, végrehajtó, végrehajtót, vés, vésett, vesét, vér, vére, vért, véres, vérest,

takarékosságot

3273. Pipi57
2016. jún. 8. 08:23

igaz,gaz,igazság,ág,szolgáltat,szolgáltatás,ás,tat,

áltat,áltatás,altat,ásat,gáz,szolgál,igás,igáz,Olga,

Tás,Gaga,gágog,ász,gágogás,Igal,gát,Gál,tál,tát,lat,

Tal,lát,látás,latol,latolgat,latolgatás,gátol,gátlás

tálat,gazt,gázt,szál,száll,szála,szálát,szállást,sál,sála,sálat,szig,igázás,lássa,Ági,Gazsi,ágai,gázsi,

állás,álla,állát,állat,állata,állatai,átlag,átlaga,

átlagai,átlagait,olt,oltás,oltása,oltásai,oltást,

gazol,gazolás,gazolt,gázszolgáltatás,gázos,gázol,

gázolás,tol,tolá,tolást,tolás,gágá,szita,szitál,

szitálás,szitát,szitált

végrehajthatóság

3272. citrom47
2016. jún. 7. 23:37

apám, ár, ára, ám, ász, ásza, esz, eszi, EVA, erő, erőm, ipa, ipám, ima, ma, mar, Mari, mára, MÁV, már, mássz, mer, meri, mersz, ő, ősz, őszi, őr, őre, őri, pap, papi, pár, pára, pápa, páva, per, pipa, pipám, Pepi, rá, rám, ráma, remi, sző, szőr, szőre, szer, szeri, szem, szám, száma, szár, szára, vesz, veszi, vessző, vesző, ver, veri, versz, vár, vára, vársz, váram, vápa, var, vám, vő, vőm, vőre,

igazságszolgáltatás

2016. jún. 1. 16:50

meg, meghatároz, mer, mert, mez, mezt, ma, már, máz, mázok, más, mást, mások, másokat, most, mos, mosok, márt, Márta, mártás, mák, mákos, mákot, mag, magok, magot, magos, Eta, Eták, ez, ezt, heg, hat, hatás, hatások, határ, határok, határoz, határozás, hatok, hatos, has, hasát, hát, háta, hátak, hátam, három, hárem, hoz, ház, házat, házam, házas, házas, házasok, hátas, hoz, hozok, hozom, hozta, hoztam, hoztak, te, tart, tarok, tarom, tág, tágak, tágas, tár, tárok, tárom, tok, tokos, tokom, toka, tokás, tokám, torz, ág, ágas, ágat, ágam, ágasok, át, ár, ára, árat, áram, árakat, árasok, ázok, ázás, ázom, áztam, áztak, ás, ások, ásta, ásom, ástam, árt, rak, rák, rág, rágok, rágta, rágtam, rágtak, rákos, rákom, ráz, rázok, rázta, ráztak, rázom, ok, oka, okán, okoz, okos, okom, zár, zárok, zárom, zárta, zártak, zártok, áram, kar, karom, kart, kos, kost, kár, kárt, kor, kora, korát, korom, kos, kost, kosok, kosom, kása, kását, kása, káros,

vesszőparipám

3270. citrom47
2016. máj. 31. 21:57

ere, erek, ereket, eret, ér, érek, él, éle, élt, élte, éltek, élet, élete, elé, Elek, Eleket, eke, ekék, ekéket, ekét, ék, éke, éket, ékel, étek, étel, étele, etet, ette, ettél, elette, ették, Etel, Etele, éter, ért, érte, értet, értett, elkerekít, ír, írt, kerek, kereke, kerekít, keret, kerete, keretet, kert, kertet, kertel, kér, kért, kérte, kék, kéket, kékít, két, kelet, ketté, le, lé, lék, léke, léket, ler, leette, letekerte, letekerték, rét, rétet, rétek, retek, retke, retket, retkek, te, tett, tette, tettek, tették, tettél, teke, tekét, teker, tekert, tekerte, terek, tér, teret, tere, terel, terelt, terelte, telek, telke, telket, tél, telet, tét, tétek, tétel, tétele, tételek.

meghatározások

2016. máj. 23. 13:41

vég, vége, vérge, végrehajt, vér, vére, véres, vérek, té, vétek, vétke, vétkes, vés, vések, véste, véstek, véka, ég, égre, éget, égek, éhes, éhe, éj, éjek, éjt, ék, éke, ékes, étek, étke, étkes, és, gér, gát, rév, réve, révek, rég, rét, rétek, rátok, raj, rák, rákos, rojt, rejt, Eta, Eták, ekét, ekés, egét, héreg, hajt, hajtás, hajtások, hat, hatás, hatások, has, háj, hájas, hájasok, hát, háta, hátas, hátak, ajtó, ajtók, aktás, atkás, agár, egér, jég, jégre, jár, járok, ág, ágra, ágak, ágas, árt, ártok, át, átok, átka, ár, ára, árak, árat, sérv, sav, sejt, sajt, sajtok, sár, sárok, sárga, sok, sor, ok, oktáv, orv, kéve, kér, kért, kéj, kéje, kéjes, kétes, kés, kése, kar, kas, kos, kása, kár, kára, károk, kérte,

lekerekítették

3268. Pipi57
2016. máj. 23. 11:16

tovább,kép.képzés,továbbképzés,táv,tok,top,ton,

táp,Tás,tán,és,képen,tép,tév,tévé,TEK,báb,VÁP,Vép,

szép,szék,pék,békés,békét,Békés,zenés,zenék,zenét,

kéve,szán,szák,szét,nász,evés,kész,pát.kávé,kávét,

távok,kosz,kés,kést,készen,készt,nézet,nézek,nép,

népek,népet,BÁV,Évák,ép,épek,epés,epét,epék,Eszék,

EKOS,Ákos,átok,átkos,

végrehajtások

3267. citrom47
2016. máj. 22. 21:06

Etel, étel, és, én, él, éle, éles, eme, est, este, estél, eb, ebe, ebem, ebet, eben, Ebes, Etele, elem, elemes, enyém, enyémet, elment, elnyel, elnyelt, elnyelte, ELTE, Bene, be, bent, bél, bele, belet, belét, beles, bemenet, bement, le, les, lét, len, lent, lement, lementés, lenyel, lenyelt, lenyelte, menny, meny, menye, menyét, mén, mént, ment, mente, menet, menete, menetel, mese, mesél, mesét, ne, nem, neme, nemét, nemes, nemest, nyel, nyelét, nyeles, nyes, nyest, nyél, te, tél, tele, telet, telét, tény,

továbbképzésen

3266. Pipi57
2016. máj. 19. 10:33

vesz,veszt,veszteg,zár,vesztegzár,ár,ára.árak,zárak,

szet,geszt,ráz,rá,rák,arák,vet,vetek,Vegeta,gáz,Gáza

kar,karát,kár,kárt,kaszt,vak,ver,veszte,vesztek,vár,

vára,várak,várat,var,ráta,tár,tára,Kag,szár,akár,eszek,ezt,teszek,tesz,szák,zsák,Zsáka,tea,teák,szer,

Szere,szerek,szeret,ága,ágak,ág,ege,egek,Ete,Áta,

mennybemenetelés

3265. Pipi57
2016. máj. 18. 11:29

munka,munkanélkül,munkanélküli,nélkül,unka,él,éli,

élik,ül,üli,ég,gél,Léna,makk,mukk,Smukk,man,mén,gésa

kanül,kék,égkék,ülik,Ani,Anik,kuka,kél,lék,nélküliség,klisé,késik,Ésik,élni,égni,inga,kamu,kamus,kamuk,

kuna,kuli,gén,gém,Émi,milla,méla,Ali,akku,ukka,Ukk,

Lina,isa,ima,ina,inna,élnék,kélnék,kén,inal,alél,

vesztegzárak

3264. globus
2016. máj. 18. 10:39

Teke, szét, hév, éves, kéve, evez, szék, kész, vétel, helyez, szél, veszély, vet, elvet, levet, étel, tél, kelet, tesz, vezet, vele, vétek, étek, kéz, kezel, hely, letesz, telek, tele, leves, éh, ezek, lesz, eme, emel, enyv, kény, zeke, ezek, ékel, észt, ész, vél, élet

munkanélküliség

3263. Pipi57
2016. máj. 17. 10:40

gém,Gémes,gémek,gémet,kút,út,még,se,sem,Gút,kém,kéme,Kes,mesék,mesét,kémet,est,esték,estém,setém,ék,éke,

ékes,ékem,éket,két,kétes,kés,kése,késem,

vészhelyzetek

3262. Kajati
2016. máj. 15. 16:50

ünnep,nap.napok,napokon,künn,penna,pap,napon,anno,

gémeskút

3261. Sirmoon
2016. máj. 15. 11:05

ár,áram,szünet,áramszünet,szünetek,TEK,ára,árak,

RAM,mar,már,rám,marás,Marát,szán,nász,Sára,sár,szár,

szára,szárak,szárat,Taszár,rat,kar,karám,rak,ráz,ám,

ász,ásza,Ásza,kár,kéra,tár,tára,táras,tárak,tesz,teszek,eszek,eszem,tünet,tünetek,kür,küret,szün,sün,szünet,net,netek,retek,kert,keret,teker,eke,ere,erem,eme.emez,mez,meze,szám,száma,

ünnepnapokon

3260. Pipi57
2016. máj. 15. 08:59

el,rag,ragad,ad,tat,Tás,som,elragad,ragadtatás,adat,

ragadtatásom,mos,mosat,Eta,Etám,maga,magát,madár,

támad,tagad,tagadás,aga,agám,gar,garat,Garam,dal

dala,dalát,lát,látom,látod,altat,altatás,altatásom,

ad,adás,adásom,adást,Ada,Arad,AGRA,ARGO,SOTE,est,

más,másod,mosád,mást,matat,matatás,ott,át,ád,Adam,

Áta,ág,ága,ágam,ágad,ágadat,áram,árad,áradat.

áramszünetek

3259. citrom47
2016. máj. 14. 22:00

Ari, Ali, alig, ege, egek, Eger, egri, Ella, egere, egerek, el, Elek, ere, erek, elver, fel, fal, far, fele, felleg, gerle, ha, hal, hall, havi, halef, here, ihar, irha, kar, kel, kell, kefe, kerek, ki, kire, kiver, lak, laki, leve, legek, le, legel, lever, rege, rag, Riga, var, ver, vele, villa, verek, vihar,

elragadtatásom

2016. máj. 12. 17:08

tava, tavasz, tar, táv, tár, avat, avas, az, azt, avar, ara, arát, vár, várás, várat, váz, váza, vázát, vázás, varázs, át, ász, ásza, ászt, ár, ára, árat, áraz, áras, árva, ravasz, raszta, ráz, rázás, rázat, rázta, sva, savas, savat, sáv,

viharfellegek

3257. Pipi57
2016. máj. 11. 08:15

ács,kovács,mű,hely,műhely,he,ácsol,Kács,komás,ácsok,

cseh,sál,Sály,Vác,mák,mákos,hová,hű,hűl,hál,hol,más,másol,mások,sok,soká,MÁV,Kovács,kovácsmű,

tavaszvárás

2016. máj. 11. 07:17

kerék, kerékpár, kert, kert, kár, károm, Kám, kor, kort, kar, karom, kart, kér, kért, kérte, kérte, kérem, kék, kéket, kékem, kor, kort, kép, képet, képem, kéz, kap, kapom, epém, ekém, ezt, ráz, ráztam, rázom, rák, rákom, rámpa, rak, rakom, ér, érem, ék, éke, ékem, ép, épet, érez, éter, per, pert, pár, párom, párt, por, port, porta, portám, árok, ár, ára, áraz, áram, áztam, áztak, ok, oka, zár, zárta, zártam, záp, te, tér, tár, táp, tápoz, tám, rét, aktám, apám, arám, azt, mer, mér, mez, mezt, makk, mák, márt, Márta, ma, már,

kovácsműhely

3255. citrom47
2016. máj. 6. 21:48

ette, ettem, esz, eszem, ejt, ejtem, eszet, esze, ejtett, eme, egye, egy, egyet, egyem, gyűjt, gyűjtöm, gyűjtötte, jegy, jegye, jegyem, jegyet, jött, jöttem, jössz, jötte, megy, megye, összegyűjt, összegyűjtött, ősszegyűjtötte, öt, szegy, szegye, szegyet, szegyem, szem, szeme, szemet, te, tű, tűt, tesz, teszt, töm, temet, tette, tetem, tettem,

kerekpároztam

3254. Pipi57
2016. máj. 2. 12:28

virág,rág,ág,kert,virágkert,kertész,ész,kertészet,

szet,tesz,téesz,tér,gát,vág,VIT,visz,vitt,teker,szett,szeg,szer,szerek,szere,szeret,szerv,szerve,szervek,terv,terve,tervek,tervez,tervezés,szerver,vér,vét,

vétek,vetek,retek,vére,vérek,vért,sért,sértek,TIR,

Ági,Ágik,Eri,Erik,éri,érik,kér,kéri,keri,iker,ékes,

rét,rétek,tét,tétek,kérte,kéreg,kérge,egér,ege,egét,

rege,regék,regét,tág,társ,ász,ár,irt,

összegyűjtöttem

2016. ápr. 30. 05:24

ajándék, adok, aga, jak, Ják, jég, Ákos, Ács, ág, ága, ágak, ágam, ám, nád, nádak, nádam, néma, némák, dán, én, ék, ég, éj, és, Écs, kajám, kaja, kan, kacsa, kacsám, kacs, Kocs, kocsma, kén, kém, kéj, Kám, koma, kád, kádam, csaj, csajom, csajka, Csanád, csánk, csánkom, csomag, csonka, Csád, sonka, som, ok, okán, Ond, ma, máj, mag, magos, magok, még, mén, mos, moslék, más, Andok, gáncs, gáncsok, dáma,

virágkertészet

3252. citrom47
2016. ápr. 26. 23:54

alt, alá, alatt, alatta, ála, ám, ami, amit, ama, alma, almát, almás, ásat, ás, is, Imi, Imit, int, inti, itat, ital, itt, ittam, ittas, lat, lám, láma lát, látta, láttam, ma, mani, manit, mini, minit, mint, minta, mintás, mintát, más, maláta, mi, min, na, nasi, ni, saláta, sima, simát, sál, sála, sálam, sálat, tál,tálam, tálat, tat, tasli, taslit, taslim, vita, vitát, vitat, vitás, vitám, vatta, vattás, vattám, vas, vasam, vasat, vasát, van, vasal, vasalt, vasalta, vasaltam.

Ajándékcsomag

3251. Pipi57
2016. ápr. 24. 13:50

meg,megesz,emészt,mész.mészt,észt,etet,len,ész,

megemészt,emészthetetlen,emel,emelet,ehet,tehet,

tehetetlen,még,MÉM,egész,ég,éget,tesz,teszem,téesz,

szét,hét,hete,hetet,hetem,tegez,tegezés,tét,tétlen,.tétel,étel,étele,ételem,ételt,megemel,megemelés,

megetet,megetetés,megehet,meglesz,megtehet,méh,méhe,

méhet,méhem,heg,hege,hegeszt,heget,szeg,szegem,szem,szeme,szemem,szemet,szemét,szemetlen,mesze,meszét,mez,mese,mesét,mesém,

vitaminsaláta

3250. Sirmoon
2016. ápr. 21. 14:40

meg,ék,békít,megbékít,hete,hetet,len,etet,békíthetetlen,még,mek,méh,méhe,méhet,méheket,mén,megetet,ékít,

éket,éken,gém,kém,géme,kéme,gémek,kémet,kelme,ketten,lent,élet,éltet,élete,életek,életem,net,nete,netem,

hetek,hét,héten,Ete,lehet,tele,telen,telek,télen,

megehet,megehetek,béke,méhek,metél,metélne,gén,gének,étel,étele,étek,ételem,ételen,ételek,ékel,ékelt,

ékelte,teke,tekém,

megemészthetetlen

2016. ápr. 21. 14:15

át, átlát, átláthat, átáll, átállhat, átállt, áll, állta, álltat, tál, tálat, tálal, Tát, talán, tan, tana, tat, Tata, lát, látta, láthat, láthatatlan, látatlan, lant, hát, háta, hátat, hála, hálát, hál, hált, hálta, hat, hatan, hall, hallat, hánt, hallá, hála, al, alá, alatt, alatta, alálát, altat, nála, atlant,

megbékíthetetlen

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook