*szólegó* - a megadott szó betűiből állíts össze amennyit tudsz :) (fórumjáték)
ritmus, ritus, Rita, ring, ringek, rang, rak, reng, is, ing, ingek, in, inas, iga, igaz, iker, ikes, ti, tus, tesz, teszek, terek, tere, terem, teke, tegez, tank, mi, Mira, mit, mik, miket, must, ma, mag, meszes, mez, mezek, mer, merek, maszk, uti, uri, urak, uriak, uram, urna, sir, sereg, sas, hit, hitek, hites, hisz, hiszem, hiszek, hang, hangszer, hangszerek, hat, Ari, ami, amit, aki, akit, aktus, has, hasi, ni, ne, nem, Nusi, nem, nemek, szita, szikes, szer, szerek, szeg, szeges, szegek, szusi, szusik, szusit, Eri, Era, Erika, Eta, Eti, Etike, este, esti, eset, esek, esik, esem, engem, Erzsi, Erzsike, Eszti, Eszter, Esztike, egri, Eger, eszik, eszem, remek, remeg, reng, ring, rang, ki, kit, keret, keres, keresi, kert, kerti, kertem, kar, kart, kertem, kezek, keze, kas, kast, kint, ereszt, eresz, ezer, kiszeret, szeret,
szentjánoskenyér
népdalfeldolgozás
nép,ép,dal,népdal,felold,feldolgoz,feldolgozás,
ás,ledolgozás,oldozás,el,lel,fel,al,alá,aláz,
néz,nap,allé,Ladás,szál,száll,szád,száda,EDDA,
add,edd,ész,és,él,éle,élez,éled,felél,leél,fal,
fald,fa,fád,fás,Goda,dolog,dolgozna,feldolgozná,
feldolgozna,ledolgozna,ledolgozná,feloldozás,
eloldozás,felé,elold,feléd,dél,lé,éld,éllel,elég,
leég,szán,elszán,szandál,láda,LÉDA,adás,padlás,
lépdel,lépne,pléd,pléden,pl.DELL,Ella,palás,lop,
lopás,ellopás,dal,dalos,Dallos,Dása,fos,fonás,
pedál,pedálos,pedáloz,dedo,sál,sála,sálad,gép,gépe
gépen,Éda,oda,áll,állna,álla,állad,gén,fellép,lelép
ellép.példa,gáz,gázos,gázol,elgázol,legázol,szeg.
segéd,Alf,falás,
ritmushangszerek
nyelv, nyelvjárás, nyáj, nyájas, nyájok, nyár, nyál, nyálas, ne, enyv, el, elv, elvárás, elvárások, elvárásokkal, elás, elások, eljárok, eljárás, le, lejár, lejárás, lárva, lárvás, lárvák, lárvákkal, láva, lány, lányok, lányokkal, lányos, Lola, lak, lakás, lakások, vájár, vájárok, vájárokkal, vás, vásár, vásárok, vásárokkal, váll, válla, vállak, vállas, vak, vakok, jár, járás, járások, jak, jakok, jel, Ják, áll, ál, ás, ások, árva, árvák, Ákos, rak, rakás, rák, rákos, rákok, rokkan, se, sok, sokkal, orv, ok, okkal, oka, okán, orkán, kel, kár, káros, kánya, konyak, kosár, kas, alvás, al, alá, akkor, elvár, eljár, sok, sokk, sokkal,
népdalfeldolgozás
fagyireceptek
fa,fagyi,recept,epe,repce,kepe,agy,agyi,pecek,
kert,kereti,iker,Peti,Peter,IRA,rt,KFT,per,pere
Pere,pert,perek,keret,kerete,egye,Egyek,igya,
Eta,ETA,ficak,IFA,te,ti,tik,TEK,Feri,Ferike,
Teri,Tera,Terike,Terka,fark,terep,terepe,terepek
cet,cetek,gyep,gyepe,gyepek,GYET,Ica,ice,pi,pari,
kece,kegy,kegye,kegyet,keri,gyer,gyere,gyerek,
gyereke,gyereket,fika,feka,Feta,Era,Eri,Erik,
Erika,rece,perec,perecek,perc,perce,percek,teper,
pir,PIF,ere,erek,eret,eke,repte,pite,pita,pitar
Ati,ATI,tar,tapi,
nyelvjárásokkal
fali, fal, fial, fia, fa, al, a, szekrény, erény, rén, kény, kéne, kén, ken, ér, ék, rész, szer, e, én, né, ne, ni, na, iker, kies, siker, se
fagyireceptek
gyűjt, gyűjtő, tő, tőke, tű, tűk, te, ők, őt, kő, kövek, követ, kegy, tőgy, tőgye, öv, övek, övet, öt, vő, vők, vőt, vőket, egy, ejt, tej,
faliszekrény
ellen, len, le, el, ne, e, mondásosak, mondások, mondás, mond, noa, mao, mos, Soma, som, am, ma, a, melle, mell, kos, sok, oksa, oka, ok, ások, ás, ám, klán, ken, kell, kel, leás, less, les, lel, ámok, áss, nos, no, na, kanos, kan. dm, dl, km, ment, net, tlen, tea, teke, te, tlan, lant, teás, teák, tk, toka, tok, ton, ont, alt, lat, al, sasok, sas, nemek, nemes, leste, les
gyűjtőkövek
világegyetem
világ,ág,egy,egyetem,egye,egyet,megy,meggy,meggyet,
Ági,Liv,live,Gál,vág,Vág,egyel,egyem,tegye,tegyem,
legye,legyet,vegye,vegyem,vál,vágy,VIT,Vig,Vim,vele,
velem,vet,vetem,mál,lám,teve,evet,ege,eget,ti,te,
ál,mi,Gyál,Gyáli,tál,vigye,vitel,vitám,MIG,meg,MÁV,
táv,eme,
ellentmondásosak
meg, mega, megad, mag, magot, maga, magad, matt, getto, adat, adatot, adott, adom, amott, de, dog, data, te, tag, tagot, tagom, tagad, tagadott, oda, odatett, ott, oma, tagod,
világegyetem
Legvilagosabb
Leg.világ.ag.világos.világosabb.
Bab.báb.bába.Gál.Gáll.gála.bob.
Bibe.VISA.Gabi.biga.Vali.Bali.
Lev.Levi.lila.Sali.giga.bog.Bogi
Segg.Leila.villa.BILLA.Balla.bal.Bag.Bagi.agg.ága.ágas.oliv.Oli.
Oliva.Ali.Lali.Ella.elli.Áviles.
Láb.lábas.láva.lába.villog.VB.EB
Vis.vas.babos.Bagos.Sova.sav.BÁV.vál.váll.vall.Bell.Bella.beli.
Megadatott
te, tea, test, teste, testem, tény, ténye, tan, est, este, eset, enyém, enyémet, süt, sütemény, séta, üt, ütés, ütése, ütésem, etet, ma, matt, mese, mesét, meny, menye, menyét,
legvilágosabb
kolbász, töltő, tölt, öltő, ölt, ölő, öl, öt, tő, lő, ászt, ász, ás, ál, át, tál, lát, ált, ob. láb, bál, bá, szt. sált, sál, szál, ősz, sző, őz, ős, bl, bt, tb, tol, kb, lösz, stb
teasütemény
kolbásztöltő
kolbász,tölt,töltő,töltők,öl,ölt,öltő,ász,ászok,
költ, költő,szál,száll,szált,szállt,ott,tő,szőtt
szák,Kál,bál,bálok,szállok,ászt,kosz,koszt,kolt,
köll,Köllő,lő,lőtt,bő,bősz,Bő,őt,szobát,lá,láz,
ál,áll,állok,tál,tát,Tát,szákol,tákol,TSZ,KTSZ,
SZTK,TKSZ,tök,tosz,SZOT,
kirándulóhelyek
meg, megismer, megismerhet, mer, meri, mert, mertem, mehet, mehettem, ment, menti, mentem, mi, mit, min, etet, eteti, etetem, ettem, Eti, Etel, Emi, el, elem, elemem, gitt, glett, glettem, gittem, ige, is, ismer, itt, itten, sin, sint, sir, sirt, sitt, sitten, sittem, sem, semmi, semmit, semmin, te, ti, temet, tehet, leg, lemer, lemert, lett, tente, time, lime, ne, nem, nemi, nett, lent, lenti, ihlet, ige, ing, inge, ingem, inget, igen, eheti, ehet, ehetem, meret, merte, mertem,
kolbásztöltő
szókeresőfajták
szók,szó,keres,kereső,eres,ős,őse,faj,fajták,ajtó
ajtók,Káta,Katák,TAJ,Óz,ősz,őszes,ősfaj,ősfajták,
fák,fákat,KFT,SZTK,szór,szófaj,szója,szójás,szórták
szer,szerek,szere,szeret,szerető,szeretők,fesz,feszt
fej,fejő,fejők,feje,fejes,fejek,fejet,fők,fő,jó,jók,
Jóka,akár,kár,kára,kósza,kószák,táj,tája,tájak,rá,
rája,tár,társ,társa,társak,szókereső,fa,fája,sajt,
sajtó,sajtók,fakk,sakk,kas,Kassák,keresők,ők,eső,
esős,esők,esőket,ser,serte,szófajták,szórt.szórta,
szórtak,szert,JAR,őr,őre,ŐR,Őrs,tó,te,tőke,erős,erők
szerte,kerek,jer,jerke,fejős,keret,terek,tere,asszó,
Kóka,
megismerhetetlen
au, ua, ui, uo, vissza, visz, viza, asz, az, a, fordíthatatlanul, fordít, hatul, hat, aha, ah, ha, oh, dr, torz, tora, torz, tor, sora, sor, alt, lat, tanul, tana, tan, lant, vsz, sava, sav, vasa, vas, tlan, unt, un, ír, rí, is, farol, falas, falaz, falat, fala, fal, falu, fa, al, adata,adat, dala, dali, dalt, daru, dal, rudal, rudaz, rudas, uraz, urat, tíz, íz, sír, sí, alul, aludt. adva, Ada, Liza
szókeresőfajták
multi, mi, mit, mire, mivel, mim, mer, mert, ulti, uti, uri, liter, le, vizel, vizet, ver, vert, el, ez, ezt, Eti, Emi, Emit,
visszafordíthatatlanul
reakcióképesség
reakció, akció, képesség, képes, képe, kép, pék, kp, ég, és, se, e, a, gépe, rakó, rakó, karó, kari, kar, ark, iker, kies, esik, ikes, ép, park, kirakó, kirak, ikra, irka, pár, pá, ipar, ipa, pia, pikk, pakk, sarki, sark, sere, ser, eres, pók, Ria
multiverzum
színeslabdák
Szín,ín,színes,labdák,kád,káda,kádas,színek,szinel,
szel,lesz,basák,Ladák,Ladás,lak,lakás,szak,szab,,
szabás,kas,szed,Kál,kála,skála,kába,abál,szák,sál,
szán,szád,száda,láda,láb,lába,lábak,bak,Báka,színek,
el,le,Lea,Bea,be,eb,Ed,Eda,kb,bal,balek,elad,lead,
eladás,leadás,kan,Kes,kín,kán,bán,Bánk,dal,ken,ízes,
Ben,Benk,bank,bandák,
Reakcióképesség
rendelés, rendel, rend, dél, dér, éld, édes, éled, éles, les, éle, elé, elér, leér, és, él, lé, le, el, se, dr, dl, e, relés, relé, ér, de, követés, követe, követ, kv, köves, ölés, öl, tv, telés, tél, léte, lét, élete, élet, élt, vélt, vél, vét, vetés, vet, evet, evés, évet, éve, év,teve, tevés, te
színeslabdák
krumplihámozó
krumpli,rum,komp,hám,hámoz,hámozó,Óz,Pó,pók,
Pi,óh,hó,hózik,mál,Hi,lik,Liz,rá,rám,MOL,Mól,
muri,him,immár,már,mák,Mári,Márió,házi,házikó,
izom,mozi,mozik,rámol,lom,lám,irkám,irhám,málik
Máli,puli,pulik,pulim,MIR,KMP,kár,rák,ki,Kim,
kirámol,kihámoz,hozók,hoz,hurkám,Pál,pálik,
Zoli,Zolikám,mázol,mi,mik,ikráz,
Rendeléskövetés
kavicsfestészet
Kati, kettes, kefe, kifest, kivesz, kivett, kevés, kész, ketté, kés, kefét, itt, vas, vasas, csak, csatt, csesztet, csakis, fest, festés, fék, fa, fecske, fészek, fitt, faszi, fika, est, este, eset, esik, eszik, ette, ettek, eszes, séta, setét, sav, tészta, téka, teszt, tesz, test, tacsi, tavi, ti, te, ész, Észt, és, ék, szét, széf
krumplihámozó
au, ua, a, id, ad, vizuális, ál, al, iá, sál, áld, ád,, szia, szád, szál, sálaz, sála, lád, láda, dália, dal, alá, száda, szád, vsz, asz, az, ui, uo, vadi, vad, vádli, vád, dali, dal, lázad, lázas, láz
kavicsfestészet
képtranszformátor
kép,ép,pék,transz,forma,orr,ma,transzformátor,tor
forma,formát,mát,torna,tornász,nász,nászom,nászok,
mák,mákoz,formáz,máz,mázt,por,porrá,porta,porták, már,márt,Márta,Mátra,Rank,tar,szar,NATO,NAT,tan,tank
ász,ászok,tár,tárt,tárta,Tátra,pá,pánt,párt,pártok,
roma,román,romák,rota,orrát,rák,rákot,forr,formát,
formák,tép,top,orrok,mázas,mázat,orra,répa,répás,
szép,nép,fék,kész,szék,rop,ropta,roptak,ott,ottan,
kotta,kaszt,kan,kar,karát,kamrát,fa,fák,fákon,fákat
tornászok,tornászom,forrt,ma,ám,mártok,KTSZ,SZTK,
támasz,támaszt,
audiovizuális
presztizsveszteség
pesti, Pest, pezseg, pite, Peti, rest, rizs, rétes, rét, est, esti, eszes, eszi, este, ette, Eszter, Eszti, egész, eresz, eres, ereszt, eszi, evett, szép, szépség, szét, szeret, szer, szerep, tesz, tép, tér, teve, teper, itt, zsepi, veszett, vesz, visz, vés, vész, ver, veret, veretés, vett, seper, sért, setét, gép, géz, gipsz
képtranszformátor
gaz, gazdaság, gazdag, gáz, gázas, gát, gála, gizda, agg, az, akol, akaszt, záp, Zita, Ziták, Zil, zsák, zsákol, zsákot, Zsolti, Zsoltika, Zoli, Zolika, zaklat, zaklatás, zakatol, Dág, dili, dilis, dakota, alak, alap, alapos, alakos, Ság, sági, Solt, solti, ad, adat, adag, adás, alá, ág, ága, ágak, ágas, ás, ások, ápol, ápolta, ál, átok, átkos, Ákos, ásta, Ázsia, pad, pados, padok, padka, padkás, papi, papika, Pál, Pali, Palika, politika, pita, piták, piton, Pisa, oda, oldal, oldala, odaát, okol, okos, Oli, ok, oka, láda, Lada, laza, lazaság, lap, lapos, lakos, kilát, lak, lakat, lakás, lát, látok, igaz, igazság, Ida, Idák, Idát, iga, igás, igáz, tag, tagság, tapos, tali, ti, tág, tágas, gaz, gazos, gazság, gazda, gizda,kása, kála, Kati, aki, akit, akta, aktás, aktád, patika, szád, szoli, szolid, szál, szála, szálak, szokta, szák, zsák, zsákos,
presztizsveszteség
tankönyvcsomag
tan,NAT,NATO,könyv,csomag,mag,som,Soma,Aman,köt,gyom,
Gyoma,Tom,Toma,tank,tankos,tönk,tanya,tacs,tava,tavak,
tag,tagok,maga,magok,magot,kan,Kant,kanta,kanton,csat
csatok,csatom,gönc,nyög,nyak,nyaka,nyakam,GT,CSOK,öv,
kacs,tök,töm,csak,csata,Csank,kacsa,kg,Csoma,Kata,kana,anya,anyag,Anga,anyagok,anyagot,van,önt,NAV,
gazdaságpolitika
Csorna, csador, csat, csatod, csont, csoda, csodaszer, cser, cserez, csend, csendes, csendet, csen, csente,
sor, sort, Andor, adna, ad, az, azt, ara, tor, torna, tornarend, ton, tan, tanrend, tanrendszer,tesz, trend, Ond, orr, orra, roncs, ronda, rossz, rend, rendszer, radar, nesz, nesze, ecset, Ede, ez, Erna, Eta, edz, Eszter, eresz, ereszt, deres, desszert, szer, szeret, Szerencs, szerte, szender, szeder, szed, szedte, csere,
tankönyvcsomag
virággasztronómia
gáz, szag, trón,tó, tor, aggasztó, agg, aggat, ág, ráng, rángat, rág, vág, ring, gát, tág, tag, tagság, ma, mai, vitrin, arat, manó, ragaszt, ragasztó, ár, garat, visz, von, vonó, már, mára, ró, mit, mint, ti, vár, Róma, ima, Tina, át, óta, mióta, azóta, áraz, ráz, tár, ráta, sztornó, ront, rontás, ás, ásat, vár, várat
csatornarendszer
szak, asz, az, kas, sk, a, képesítés, képesít, képes, képek, kép, kp, pék, ékes, ekés, ék, és, se, e, sík, sí, sakk, kész, szék, kéz, kés, ép, est, észtek,észt, ész, szt, készt, széke, szépek, szépe, szép, tekés, te, késet, késez, kés, szépít, Pez, tépés, tép, kapsz, kap, építés, épít, síp
virággasztronómia
További ajánlott fórumok:
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- SZÓKIRAKÓ JÁTÉK, a megadott betűkből írjunk egy értelmes szót!
- JÁTÉK a szavakkal! Mondatodban minden szó a megadott betűvel kezdődjön!
- 3 betű egy mondat. A megadott 3 kezdőbetűvel írj egy mondatot, és adj meg újabb három betűt.
- SZÓ-KÍGYÓ: Egy 4 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 4 betűs szóig úgy, hogy lépésenként maximum 2 betűt változtatunk meg!
- Három megadott betűvel alkoss háromszavas kifejezést, mondatot!