Szocpol 2011-2012... Mit tudsz róla? (beszélgetés)
Lakásfelújítást is emlegettek.Egyébként vásárlásnál ha beigérsz 2 gyermeket,(2.1 milla) önrésznek számít.És itt jön a bank a képbe, hisz manapság nagyon kevesen hitelképesek.....
Sajnos olyan állam nincs és megkockáztatom soha nem is lesz, aki egy ház vagy lakás árát csak úgy a zsebébe teszi MINDEN fiatal házasulandó, vagy gyermeket vállaló párnak...
Vígazstalásképp egy mondás jut eszembe: "Aki a kicsit nem becsüli..."
:)
Igen, sajnos bennünket sem fog kisegíteni annyira, hogy végre sajátba költözzünk a 2 gyerekünkkel, de ha lehet, biztos hogy ennek ellenére megigényeljük majd.
Új lakás építésére, használt vagy új lakás vásárlására, használt lakás felújítására. Én ma, így hallottam!
tudod, a környékünkön megvették az összes kisebb házat, beköltöztek a faluba... neked meg esélyed sincs annyiból amennyit adnak.....
hali.felújításra is lehet vagy csak vásárlásra?
én örülök azért annak a 800ezernek is, a semminél több...
Na ilyen részleteket még nem tudok, csak hallgattam a déli krónikát és a hírekben már ennyit tudtak mondani... mondom, MA hirdette ki az Országgyűlésben a miniszterelnök.
Igen ma hallottam róla, hogy újra visszatér januártól a szocpol.Az veheti igénybe, aki dolgozik és 6 hó munkaviszonyt be tud mutatni.Adják új és használt lakásra is.Rájöttek az OKOSOK, hogy az építőipar nélkül nem indul be a gazdaság.Az építőipar viszont szocpol nélkül stagnált idáig.Szóval jó dolog....Kérdés:meddig bírják???
Ez mondjuk így van... a kettő (mint nekünk) az má' semmire sem elég. :D
De jó én nem hallottam róla.Gondolom a banknál kell igényelni nem?
Hát az nem, de azért ha találsz 500.000,-et az utcán, a kukába dobod, vagy zsebre teszed???
megint az jár jól akinek van 5-6-8-10 gyereke....faca...
na igen..fél milkából tuti kitelik egy új lakás..sok okos politukus
Anno Viktor bácsi azt ígérte,hogy 2011 nyarán vissza hozza,de nem hozta,sőt nem is hallottam,hogy foglalkozott volna vele!Szóval nincs.Én is várom,hogy vissza hozza
pont gondolkoztam, hogy én is indítok ilyen fórumot. :D
januártól ismét lesz.
engem az érdekelne, hogy aki régen már vett fel, hogyan működik ez, kinél kell igényelni, ilyesmi.
Én is hallottam a tvben, de semmivel sem vagyok okosabb mint ti
Ma jelentette be O.V.!!! Január 1étől lehet igényelni!
Függ a gyermekek számától, és fél milliótól 2,5 millióig terjed az összeg. Vissza nem térítendő támogatás lesz, új- vagy használt lakás vásárlásra, új építésre, vagy felújításra is igényelhető lesz!
én pont azt olvastam most, h megint lesz... (meg is lepődtem:))
jelenleg nincs...és ahogy a kormány politikáját nézem (vagy már az előzőét is) nem is nagyon várható....
érdekelne, h kinek milyen infói vannak, h most van-e bármilyen lehetőség, illetve h lesz-e a közeljövőben valami.
Szocpol 2011-2012...mit tudsz róla?
További ajánlott fórumok: