SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Szerintem mára ennyi volt....nem hinném,hogy már lenne utalás.
Mi sem kaptuk meg....sajna ez van.
Nyilatkoztam.
Benyújtott nyilatkozatot meg lehet nézni valahol?
Visszaigazolást kaptam,de az már torlódott.
Előre is köszi a választ
"...CSED-en, GYED-en, GYES-en, GYET-en van (e két utóbbi például nem is szja-köteles jövedelem, tehát kapásból kiesik a körből). Arról nem is beszélve, hogy
az elvált párok esetén kizárólag az a fél a jogosult, aki a családi pótlékot kapja és a családi adókedvezményre jogosult (vagyis, akinél a gyermeket elhelyezték)..."
Forrás: [link]
Csak ez?
Mert azt hívtam csak általános infot adtak miszerint ma már el kellett volna költenem mert pénteken azt mondta ma 12-óráig mindenki megkapja.
Ez számomra már tényleg nonszensz,ne értsetek félre én túl nagy összeget nem kapok,mert érvényesítettem egy részét évközben,a férjemről meg nem nyilatkoztunk az övé több.
Viszont ezt már kritikán alulinak tartom,hogy megteszik és tehetik velem.
Az nn.hu oldalán olvastam most ezt..
"A pénz 2022. február 15-ig érkezik meg az általunk megadott bankszámlára vagy postai utalási címre, ha a NAV ismeri a kiutaláshoz szükséges adatokat. Ha az adóhatóság nem rendelkezik ezen adatokkal, akkor a jogosult a 21SZJA bevallása keretében igényelheti vissza az adó-visszatérítést 2022. május 20-ig."
Így lehet, aki ma nem kapta meg, holnap fogja..
Én hívtam a 1819 -et de nem tudtam velük abszolút beszélni mert navos ügyfélazonosítót kértek. Tudom hogy ügyfélkapun meg lehet csinálni de hol? Tudsz esetleg ebben segíteni?
Sajnos mi sem kaptuk meg a férjemmel.
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- Valaki kapott már levelet a NAV-tól, SZJA visszatérítés ügyben?
- Kell-e adóbevallást készíteni SZJA visszatérítés esetén?
- 1000 Ft SZJA visszatérítést utaltak, van aki szintén így járt?
- Adóbevallás - SZJA visszatérítés