SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Sikerült végre elérnem egy kedves ismerősöm anyukáját, aki a Nav-nal van és ő jelezte, hogy reggel még van egy adag.
Ha ebhe a körbe nem vagy benne, akkor érvényesíteni kell... Vagy panasz, ha jogosult vagy és nem fizették ki...
Sziasztok,
Én ugyan megkaptam már, de látom sokan még nem.
Annyit tudok, hogy holnap reggel még várható egy utolsó adag utalás, így, aki ma nem kapta meg az holnap délelőtt még megkaphatja.
Mindenki, aki csp-re jogosult az megkellene kapja, akkor is, ha nem adott meg visszadó nyilatkozatot.
Postai már nem megy!
Én drukkolok nektek, hogy vagy ma vagy holnap legyne a számlátokon a pénz.
Tudom milyen érzés várakozni.
Borzalmasan sajnálom, hogy ezt se sikerült egységesen.
Kitartást!!!
Annyira,de annyira tudtam h túl szép ez hogy igaz legyen h MINDENKI megkapja,mert azért valljuk be nagy az arány a "nem kaptam" és a "kaptam" között...nem sajnálom senkitől aki szerencsésen hozzá jutott hiszen mindenki megdolgozott ezért a pénzért,csak azt aki nagyon számított rá ,mert éppen nagyon szükség lenne erre a pénzre akár tartozás/ hitel/ lakhatás/ étel /betegség stb céljából!
Kitartás mindenkinek!🙏
ha igényb vette 3 gyermek után a családi adókedvezményt akkor kicsi az esély hogy kap vissza.
3 gyermek után 100.000 a családi adókedvezmény havonta, tehát itt minimum 670.000 bruttó/hó kereset után jár vissza most szja!
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- Valaki kapott már levelet a NAV-tól, SZJA visszatérítés ügyben?
- Kell-e adóbevallást készíteni SZJA visszatérítés esetén?
- 1000 Ft SZJA visszatérítést utaltak, van aki szintén így járt?
- Adóbevallás - SZJA visszatérítés