SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Szisztok!
Ma kezdték meg az utalásokat!
Varga Milyen jelentette be a facebook oldalán!
Nézzétek meg! :)
Köszönjük.
Akkor nem hívom ma már a NAV-ot.
Tegnap 12x felhívtam.
Na jó.. nem. Még egyszer se hívtam. Ma akartam megkérdezni, hogy minden rendben van-e, jól vannak?
Aki nem akar iPhone-t venni, azok szedhetik tovább a családi segélyt?
Nagyon szégyellem, hogy ilyen szánalmasak lettünk itt a fórumon, de mivel ez nem egy mindennapos dolog, úgy gondolom, el fog múlni.
Most már a "főnökök" is bejelentették, hogy ma indul az utalások kiküldése. Egy kis tudnivaló: fontos, hogy mivel rengeteg tranzakcióról beszélünk, nem egy csomagban küldik ki mindenkinek, hanem több utalási csomagban, ezért nem fogja mindenki egyszerre megkapni. A NAV a napközbeni utalásos rendszert használja, ezért a jóváírás reggel 7:30, és 18:00 óra között bármikor történhet, de jellemzően 16 óráig minden óra 30, és 55 között, esetleg a következő óra elején. (nem tartom valószínűnek, hogy a NAV az utolsó ciklusban is utalna még 15 óra után, ha igen, akkor ezeket jellemzően 17:30-ig írják jóvá). Ne keressetek logikát névsorrend, lakóhely, vagy bank szerint a sorrendben, mivel nincs. A feldolgozás sorrendjében kerültek a különböző utalási csomagba az adatok, a bankok a beérkező utalásokat ebben a rendszerben maximum 2 órán belül jóváírják. Bár a bejelentés szerint legkésőbb hétfőig megkapja mindenki, az én forrásom szerint ki fog menni az összes utalás ma, és holnap, így elvileg hétvégére mindenki megkapja.
Ja, és nyugodjon le mindenki, van elég iPhone a Media Marktban, lesz mindenkinek :))
Persze, hogy azt hozom fel,mivel történt ilyen. Miért akarnék pl ismeretlenül beléd kötni? A te hozzászólásodra reagáltam, hogy te 8.40kor megkaptad tavaly, és annál előbb nem fogja senki. Pedig igenis megkaphatja, ennyi, tapasztaltam.
Nem hiszek én már senkinek. Ha jól emlékszem írtam ide is, hogy majd akkor hiszem el, ha már 20an egymás után írják, hogy megkapták.
Szerintem engedjük el ezt a dolgot, mert elbeszélünk egymás mellett.
Én várom nagyon a pénzt, ahogy mindenki. Egyszerű pszichológia. Akkor nyugszol meg, ha már nálad a pénzt,addig kicsit idegeskedsz, ingerült vagy. Elnézést, ha bántónak tűntem. Sok pénzt kívánok!!!
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- Valaki kapott már levelet a NAV-tól, SZJA visszatérítés ügyben?
- Kell-e adóbevallást készíteni SZJA visszatérítés esetén?
- 1000 Ft SZJA visszatérítést utaltak, van aki szintén így járt?
- Adóbevallás - SZJA visszatérítés