SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
A dokumentumoknál ott van. Ahol láttad is hogy "szekrendszernek továbbítva". Ott alul van egy gomb: "Megtekintés" felirattal. Ha ott belépsz ott az egész kitöltött nyomtatvány adata. És abban van egy szekció: "Adó-visszatérítés utalásához szükséges adatok" És ott van megadva a bankszámlaszám és a bank neve!
Mi B ek vagyunk.
Raifaisen banknál nem volt gond.
Tavaly November 2 ám lett a viszadó befogadva a NAV nál
Mégse utalt a NAV semmit
Azt én is látom, hogy mikor töltöttem ki, de pl. a számlaszámot sehol nem találom.Néztem saját adatokban is,de ott se látom.Illetve a beadott nyomtatványt se tudom lekérdezni,letölteni.Leírnád, hogy te hol tudtad megnézni?Előre is köszi!
Igen,sajna nincsen hétvégén utalás, megkérdeztem NAV-os ismerősöm...
Összeg nincsen hiszen azt nem kellett megadni. De legalább a bankszámlaszámot meg tudtam nézni és hogy mikor töltöttem ki!
Parommal mindketten P sek vagyunk en Pe o Pé de egyikunk se kapta meg es en kapom a csaladit .
Szia!A teljes dokumentumot meg tudtad nézni?Az egyenleg is látszik, hogy mennyit kell visszakapnod?Nekem az egyenleg nem mutat összeget, és csak annyi az utolsó bejegyzés, hogy szakrendszernek továbbítva.Köszi a választ.
En nem olvastam ilyet a cikkbe :/
A blikk azt írja 10-14 között jönnek az utalások. Nem tudom jól értem-e, akkor ezek szerint jöhet hétvégén is? 🤷♀️
Szia Aza a véleményem erről hogy párom P betűs én meg F és mégis ő kapta meg én meg nem😄
Összeget ne írjatok, mert visszaszámolható a fizetésetek!
Miért számoltam meg? Mert azt hittem valaki elemelt róla pénzt. 138000-nak néztem.
Sziasztok. Unicredit tegnap 17 órakor. El sem hittem reggel, mikor ránéztem a számlámra. Háromszor számoltam meg a az összeg számait 😱 Kitartást.Érkezik.
Azta, az lehet Ny-es vagyok😂
Sziasztok!
Szerintem név alapjàn mehetabc ben.
Vélemények?
Amugy én még nem kaptam takarékos vagyok
De nem aggodok hétfő és ennyi..tovàbb tart..🤗
Valaki már leírta, én meg kiegészítettem, hogy max. azok kapják meg még este, akikét elküldte a NAV és a napváltás során még teljesül.
Ha nem küldte a NAV, akkor a bank nem adja oda neked. NAV-nál kell reklamálni.
Lehet tovább tanulni és akkor el lehet helyezkedni hivatalban, ahol hétfőtől péntekig kell dolgozni;)
Tegnap megjött a páromnak az utalás a BBankba, Borsod.
Ha bebizonyosodna, hogy “bank és megyefüggő a dolog, akkor jobb lenne? Nem. Akkor az lenne a baj, hogy miért éppen ez a bank és miért éppen ez a megye…
Kösz Jason2!
Ez hasznos volt, legalább tudtam ellenőrizni a kitöltést!
Egyébként igen addig ne kezdjünk el fikázni amíg a határidő nem jár le! Addig van idő!
Pontosan erről beszèlek....nem szaratnèk veszekedni,de amit ìrtál,az baromság. Mindenki kap csokit,csak teljesen egyèrtelmű,hogy nem egyszerre
Hétvégén nincs, és ez a gonoszság ebben. Sokan megkapták, de aki nem az természetes hogy azt érzi, hogy ez nem tisztességes így velünk!!!
én még postán se kaptam semit
családi is a nevemre jön pedig
Srácok hétfön megkapja rem mindenki akinek jár! Nem kell azon agyalni most már mi tőrtént.. Magyaórszágon vagyunk.. És rem azon fognak dolgozni ne legyen bank és megye függő. Mert sajnos az!. Szép hétvégét. Ne vitázzunk egymással. Egy cipőbe járunk! ✌️
Szerintem hétvégén nincs utalás. (Szinten UniCredit)
Unicredit bankosok Borsod mi a helyzet?
Szia.
Egy kis információt szeretnék kérni tőled , esetleg írhatok privátba?
További ajánlott fórumok: