Szíj Melinda? (beszélgetés)
Ma reggel néztem a Megasztárt. Én nem hallottam, hogy az elején mondta volna Klaudia vagy Tilla, hogy múlt héten Szíj Melindától búcsúztunk.
Már csak mert minden adás elején mondani szokták, hogy ki ment el a múlt héten. Fura.
A tegnapihoz képest nem volt sokkal rosszabb. :S
Köszi Hoxa!
Mi tortent itt lanyok???
Az igaz,hogy olyan hozzaszolasok irodtak,hogy tegnap kedvem sem volt idejonni,na,de,hogy Hoxa kozbe kellett lepjen... :-((( nagyon elfajultak a dolgok??? Vki irjon egy privat uzenetet kerem.
A fórumot végigmoderáltam.
Maradjatok a fórum témájánál és tartsátok be a portál szabályait! Nem szeretném, de ha a fórum békéje és normális működése érdekében szükséges, akkor komolyabb lépéseket is tehetek. Szeretnélek titeket megkérni, hogy maradjatok a normális hangvételnél, kerüljétek a személyeskedést és egymás, más nemzetek és a határon túli magyarok sértegetését!
Hoxa
Majdnem...
Az egész média egy nagy manipuláció: azt nagyít fel, amit akar, azt hallgat el, amit akar.
Felemel vagy sárba döngöl. Egy beszélgetésből ki lehet emelni és összevágni úgy egy mondatot, hogy bármi lehet belőle. Szóval ennek majdnem semmi köze a valósághoz. Illetve egy mm-es szeletkéje. Az egész manipuláció. Ahogy a viccben van: nem Moszkva, hanem Leningrád, nem osztogatnak, hanem fosztogatnak... A többi stimmel.
valószínűleg már akkor is volt hiszti miatta.
:)
14 órával ezelőtt: Most megy a 'best and worst of X-factor' és volt benne egy magyar, akinek nem értették a nevét, nem tudták kimondani... :D de az éneket nem mutatták sajnos
14 órája ·
Bizonyára rémlik valami mindenkinek: talán 2-3 évvel ezelőtt egy brit lányt kizártak a kinti versenyből (X-faktor), mert egy pakisztáni származású fiatal énekesnőt "lepakizott"...
Nálunk volt Evelin, Hien; Király családról már nem is beszélve (Linda Himnuszáról meg még inkább nem...)
A szerelme parancsol Szíj Melindának
Az énekesnő eltűnhet a süllyesztőben. Párja, Péter leszólja felkéréseit, a nő, úgy tűnik, hisz neki
"És hány magyar indult egy szerb tehetségkutatón?"
A magyar tehetségkutatókon indultak szerbek is? Mikor?
"Ehhez képest mi mindenre befogadóak vagyunk."
Vettem észre! Élő példa rá ez a hozzászólás.
na látod? akkor miről beszélünk?! ha minket magyarokat csupán egy "átutazás" kapcsán sem néznek jó szemmel határainkon kívül és ezt te is tapasztalod(most épp a lányodon keresztül) akkor gondolhatod mit élhet át az, aki ott él és magyar...nap mint nap szembesül ezzel....
de pl Kállay S. András mennyire magyar??? és ő is indult...
a magyar indulást igen..de nem akarok nyelvészkedni, amúgy sem annyira érdekes.
mindenesetre én nem nagyon értem, a ragaszkodást a csak magyarországi indulókhoz...aki egy ilyen szórakoztató show által akar magyarkodni, az rég rossz.
Ezt nem tudom nem hallottam énekelni.
Én így hallottam
Koszonjuk!
Jo ejt Neked is!
ahogy elnéztem azért ejtettéki, mert szarul énekelt.
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!