Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szíj Melinda? fórum

Szíj Melinda? (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1205. vajola
2011. febr. 26. 18:51
Mi a velemenyetek SZij Melindarol?
2011. febr. 16. 17:45
1203. Ncilány
2011. febr. 15. 13:52

Ha járt volna modellképző iskolába bizonyára másképp mozogna a színpadon. Másképp viselkedne.

Mellesleg aki első lett az mindig olyan frankó csaj? Nincs soha olyan amikor ha látnád épp akkor, elhinnéd hogy Ő a sztár?

2011. febr. 13. 09:23

[link]

Balázs Fecóval duettezik

készül a lemeze

vajon ki vette a szárnyai alá? kinek a dalait énekli majd?

2011. febr. 10. 19:11
Álszent
1200. zebracsikó (válaszként erre: 1198. - C2f4ca1967)
2011. febr. 10. 17:45
egy szedett-vedett, apró és koordinálatlan és butácska csoportocska - semmi esélyük nincs Melinda nem létező karrierjét megmenteni
1199. c33bd8536b (válaszként erre: 1198. - C2f4ca1967)
2011. febr. 10. 17:14
Az a csoport soha nem tudja felemelni, kiemelni a saját közegéből. Főleg, ha ő tíz körömmel kapaszkodik bele.
2011. febr. 10. 13:42
Lesz (marad) egy csoport, akik szeretik amit csinál, de egyébként semmiféle fényes jövője nem lesz az éneklés szempontjából (sem).
2011. febr. 8. 19:32
Szerintem a volt versenyző társai is örülnek annak, ha nincs a közelükben olyan nő, aki a negatív kisugárzásával lehúzza őket, amikor koncentrálni kell a maximális előadásra... Azért, hogy ott nyavajogjon, sírjon, sajnáltassa magát, és a többiek is rá figyeljenek, és ne alkossanak maximális produkciót??
1196. Alkeszosz (válaszként erre: 1195. - C33bd8536b)
2011. febr. 8. 16:14

Én sem szeretem Hajdút, De Szíj Melindától kiver a víz.

Sztárallűrjei vannak, és rettenetesen buta nő.

Nem való a kamerák elé. Az biztos.

1195. c33bd8536b (válaszként erre: 1194. - 36a26f5226)
2011. febr. 8. 16:08
Én nagyon nem szeretek Hajdút. De a vasárnapi frizbiben kategóriákkal állt efölött a savanyú, konok nőszemély fölött.
2011. febr. 8. 09:52

Igen, így van, akinek nincs önbizalma, mint pl. nekem sem, az a háttérben bújik, ahol senki sem látja, nemhogy ország-világ előtt játssza a mártírt... Az életben nem fogja felfogni, hogy ingyen reklámot csináltak neki... És igen, Hajdútól szerenádot vár?? - és akkor is elutasítja majd??

Örüljön neki, hogy szóba áll vele ezek után Hajdú...

Szíj Melinda tűnjön el a süllyesztőben mielőbb!!

2011. febr. 8. 08:56
Ami múltkor a Frizbiben Gregor Bernadettről és Magyar Attiláról jött le,az tényleg megalázó és durva volt.Ahhoz képest ez a szatyros dolog semmi,sőt,ingyen reklám neki.Horváth Charlie-t is sokszor parodizálták már részegként,üveggel a kezében,és nem hallottam volna,hogy valaha is felháborodott...Na meg mikor a "menedzsere" felállt a székből,tüdőig felhúzott farmerban,és közölte a nézőkkel,hogy haza lehet menni....Azért ne képzeljük már magunkat mindenhatónak....Mikor eljut az ember egy ilyen versenyre,akkor 99%,hogy meg fogják ismerni utána az emberek,és beszélni fognak róla.Ha ezt nem tudja vállalni,akkor ne jelentkezzen.Akinek meg annyira megtépázott az önbizalma,ahogyan ő azt magáról állatja,az általában nem áll ki egy 10 milliós ország elé kamerák kereszttüzében,hanem otthon lapít magányosan keseregve.Bár lehet,hogy csak én érzem úgy,hogy amit mond,és amit csinál,sokszor totál ellenkező.Hajdú kb. 30-szor kért tőle bocsánatot,nyilvánosan.Nem tudom,mit vár még,szerenádot?
1192. mamma2
2011. febr. 8. 06:18
Menjen már a búsba Szíj Melinda!-még hogy a lelkét ápolni?...hmm a nyavaját...rafkós,számító dög!Sajnáltatná magát, de a többségnek már elege van belőle! Egy szívlapáttal "megápolni" testét-lelkét, jó alaposan, aztán örökre kizárni az énekesi pályáról!!!
2011. febr. 7. 18:58
Még azt sem fogadta el, hogy pl. a világsztár Elton John-hoz meg az SZTK szemüvegkeret tartozik, és ha azt osztogatnák, egyesek megtiszteltetésnek vennék, és nem sértésnek...
2011. febr. 7. 18:57
Én nem értem, hogy nem lehet élni ekkora lehetőséggel?? Utána meg azért fogja sajnáltatni magát, hogy a többiek hogy megszedik magukat pénzzel, de neki nem jutott a sikerből... Hát köszönje magának ez a hisztis nő!!
2011. febr. 7. 18:56
Hát igen, saját magát járatta le ország-világ előtt, és még elvárja, hogy sajnálják az emberek... Még a szakorvosi segítséget sem fogadta el sem Joshitól, sem Friditől, pedig megkapta volna a csatorna pénzén a legjobbat az országban...
1188. lully
2011. febr. 7. 18:36
Csatlakozom az előttem szólókhoz, most néztem meg a tegnapi Frizbit, ez nem szánalmas, ez már vérlázító. Méghogy támogatni kell a lelkét? Minek? Tökéletesen tudja, hogy mit csinál!Olyan önbizalma és bátorsága van,mint szerintem sokunknak nincs. Nem bocsájt meg,nem nyújt kezet Hajdúnak / és megjegyzem ugyanezt eljátszotta már a Mester Tomival is !! /.Belegázolt a becsületébe? Mivel? Ha ezt a stílust, és ez valahol ki vagyok, én vagyok modor, ország-világ előtt felvállalta, olyan tudatosan ahogy kell, akkor igencsak nem kell se félteni, sajnálni meg végképp nem!! Támogatni meg legfeljebb egy jó nagy hátbavágással,hogy hátha legalább egy kis idöre kiegyenesedne és helyreigazítaná a rózsaszín pulóverjét is. Szerintem a stáb is direkt nem szólt neki,mert mindenki tisztában van vele,hogy teljesen felesleges, bárki bármit mond neki, akkor is " Ez Ő, Szíj Melinda!! " és kész, passz!
2011. febr. 7. 18:24
Ja, és Péter mondta, hogy a végén ott is hagyta a virágot az asztalon, a Frizbi stúdiójában, nem vitte el...
1186. 36a26f5226 (válaszként erre: 1182. - Zebracsikó)
2011. febr. 7. 18:24

igen, ezt láttam én is... És igen, micsoda menedzsere van... nevetséges, ahogy előadta magát, felállva a közönség soraiban...

Melinda inkább sajnáltatja magát, mert ha nem lenne önbizalma, akkor valóban nem beszélt volna olyan magas lóról...

Melinda mehet a süllyesztőbe, örökre... Ha valakinek megannyi ember elmagyarázza, hogy minden sztárhoz tartozik valami, ami az övé, az ismertetőjele, és nem fogja fel, akkor ennyi, nem kell vele tovább bajlódnia senkinek, menjen vissza csak a traktorjaihoz... Majd a vásárlóknak énekel mellé...

2011. febr. 7. 17:23
Mit képzel ez a nő magáról, mit várt, hogy majd Hajdú letérdel előtte és zokog? Vagy egyáltalán mi a francot vár??? Mit akar? Ilyen "savanyú cukor-szopogató" képpel nem fog messzire jutni, az tuti! Az egyik legszánalmasabb közszereplő, akit láttam!
1184. böbe1961 (válaszként erre: 1181. - 7cdf5b0d96)
2011. febr. 7. 17:21
Szerintem is.
2011. febr. 7. 15:54

szerintem a térdét csapkodva röhög Melindán az egész stáb egy ilyen melindás interjú után :))))))))))

idióta az a nő

remélem, a tv2 is belátja már és soha,sehova többé nem viszi/hívja

2011. febr. 7. 15:52
1181. 7cdf5b0d96 (válaszként erre: 1179. - 36a26f5226)
2011. febr. 7. 10:41

Klassz a menedzsere :-))))))).....

Én már unom azt,hogy ezt a nőt állandóan támogatni kell lelkileg....Felnőtt ember,basszus,szedje már össze magát.....Ahhoz képest,hogy szerinte "megtépázott az önbizalma" elég magas lóról beszélt tegnap este....

2011. febr. 6. 23:21
Szerintem Melinda ezzel örökre le is írta magát, és megy a süllyesztőbe... Még azzal sem akart élni, hogy most gyorsan megszedje magát pénzzel... Milyen fanatikus nő... Pfff!!
2011. febr. 6. 23:20

Megy egy ideje a Frizbiben a kibékítés Melinda és Hajdú közt, de Melinda csak hajtogatja a magáét, és meg nem hallgatná a jót... HOgy ez a nő milyen negatív... Hiába mondja el neki 100x Joshi, hogy szeretik az emberek, meg ő előadóművész, ő csak hajtogatja, hogy nem, őt nem szeretik, ővele tele van az emberek hócipője, és ő nem előadóművész, és nem is lesz soha...

És csak nem akar eljutni a tudatáig, hogy minden művésznek van (hogy is kell írni??) -image??-e...

1178. zebracsikó (válaszként erre: 1177. - Zebracsikó)
2011. febr. 5. 09:31
Melinda is egyre jobban lejáratja magát, de az utcára vonuló rajongói fogják csak igazán kellemetlen helyzetbe hozni imádottukat és ezzel elásni ezt a nőt
2011. febr. 5. 09:28

[link]

Hajdú ellen tüntetnek Szíj Melinda rajongói

2011.02.05. 06:45

Demonstrációra készülnek Szíj Melinda rajongói. Az interneten szerveződő csapat Hajdú Pétertől akarja megvédeni kedvencét. Békés összefogást terveznek, de ha kell, a showman házához vonulnak.

Na, indul a gyűjtés Izaurának..........pffffff

1176. Mosoly30
2011. febr. 4. 15:20
Szépen tud énekelni, de olyan nem normális a viselkedése.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook