Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szexuális vonzalom fórum

Szexuális vonzalom (beszélgetés)

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
9768. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 9767. - 88f8f5dc4a)
2009. aug. 23. 11:44
Bogyó...Egyenlőre nem megy bogyó nélkül,de nem fogom fel kudarcként.Úgy tűnt,menni fog...Ette fene!Hátha egyszer...Talán...Már épp mindegy,csak ne feküdjek ki.
9767. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 9766. - Bared)
2009. aug. 23. 11:41

Nem voltunk mi egész nap együtt,mert tábor volt itt Ludason,ú.n. Nappali tábor.Évek óta minden év augusztusában megszervezik,hat napig tart.Most csak öt napig élvezték a gyerekek,mert egy helyi lakodalom miatt a hatodik nap elmaradt.Minden nap más-más foglalkozással ismerkednek,játszanak.Volt itt kosárfonás,batikolás,üvegfestés...Mi is még...?Ja!A lényeg!:)Utolsó nap estéjén szokott lenni tábortűz:)

Régebben Ludason szinte semmi nem volt,majd jött egy generáció,és tettek ezt-azt a faluért.Az az "ezt-azt",az elég sok mindent felölel,és nem csak a kultúra terén.Bár jómagam nem igen viselem az összejöveteleket,mert a tömeg,mert az elvek...Na,de ez én vagyok.Lényeg,hogy a valamikori "Sártenger" nagyot változott,csak még a közlekedést kellen megoldani.Mióta alig pár ember képezi a munkásosztályt(Aki utazik,utazna...Meg anno az embargó...),15 év szünet után tavaly...Nem tavaly...Két éve lett buszjárat is.

Mindezektől eltekintve,mind jobban megértem a lányok távozását.

Na,de tegnap volt egy kis jó élményben is részem...Délután el kellett mennem.Mondom,a Mama tudjon róla,hogy merre jár.Ühümmm...A Boszorkánykonyhának kinevezett helyiséget nem hiába tettem "otthonossá".A kisbarátnővel főztek:)Mikor megérkeztem...Húúú,csatatér!Pedig mosogattak is közben.

Este volt egy kis beszélgetésünk,mielőtt vittem haza.Azt az arckifejezést az életemben nem felejtem...Mondtam,hogy néha ugyan megharagszom az Apura,de nem gyűlölöm Őt."Akkor azért sem haragszol,amiket Ő megenged?:)".Nem,mert helyeslem is.Pl. amikor egyedül kezdett járni Szabadkára:Először az apjával,majd együtt,de mintha az Apu ott sem lett volna,és csak utána mehetett egyedül.Szerintem ez nagyon helyes volt,hogy nem engedte rögtön egyedül.Amit nehezményezek,az a túl sok zsebpénz.Erre viszont azt mondtam plusszban,lehet az Apu így próbálja pótolni azt,amit azelőtt nem kaptak meg.

Lassan ide fog kerülni a "regény" előszava...Csak épp semmi szexuális vonzalom nincs benne:)

9766. bared (válaszként erre: 9765. - 88f8f5dc4a)
2009. aug. 23. 09:36

ha bogyó nélkül is ment, akkor miért szednéd???

ha nem ment, sokkal rosszabb volt, akkor szedd...

a kicsinek tényleg örülök, ezek szerint minden oké volt))

hogy éreztétek magatokat?

9765. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 9762. - Bared)
2009. aug. 22. 19:01

Ami jó,sőt,nagyon jó:Vasárnap este óta itt van a Kicsi,ma viszem haza.Nem az a jó,hogy vinnem kell haza...Egy hétig velem volt!:)

Ami rossz:Azt inkább most kihagyom...Az megy...Úgy...Hány levélbe fog beleférni...?Regény lesz,az basszus!Elegem van,nagyon elegem...De még mindíg talpon vagyok!Bár volt egy pár napos mélyzuhanás...Annyira biztos voltam magamban,hogy letettem a bogyóimat.Eredmény:Pár napig alig voltam,mire valahogy helyrebillentem,hogy talpon tudjak lenni.Tudom!Mondtad...Lehet ez lett volna akkor is,ha nem hagyom el a bogyóimat,mert kaptam a pofonokat,és nem tudtam kivédeni őket.Jobb lesz annak örülni,hogy egyáltalán bogyóval tudok létezni...

9764. bared (válaszként erre: 9763. - Cca887cff8)
2009. aug. 22. 12:17
ha elment-etek, részleteket!:DDDDD
9763. cca887cff8 (válaszként erre: 9762. - Bared)
2009. aug. 22. 11:45

szia.

ma ha minden össze fog jönni vendégem lesz... ;)

9762. bared
2009. aug. 22. 11:14
sziasztok! ma meg holnap vagyok.... kivel mi van?
9761. vkj77 (válaszként erre: 9758. - Bared)
2009. aug. 21. 23:38
Űdv. Mindenkinek:Remélem minden oké Veletek!Vége a szünetnek,és én is otthol leszek,és tudok jönni.Puszi Nektek!!!
9760. cca887cff8 (válaszként erre: 9758. - Bared)
2009. aug. 19. 09:01

szia

nekem most nem sok minden írni valóm van pl azért nem írok mostanság.

egészségileg alakulok.

bár volt egy nagy malőröm ami nagyon kínos volt de túl éltem vhogy...

van egy két dolog az életben ami nem sikerült - de fog...remélem...

itthon a férjemmel jól megvunk azóta is...

majd jövök...pussz mindenkinek!

9759. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 9758. - Bared)
2009. aug. 18. 19:34
Azok a részletek nagyon is fontosak,amik esetleg kimaradnának...A héten itt a Kicsi,nem tudok hosszabb időt itt tölteni a gép előtt.Okés,elmegy a nappali táborba,meg utána barátnőhöz,de amit szeretnék elmesélni részletesen...Nagyon hosszú.Összejött,lett egy jó kis gubanc,alig tudom kibogozni,illetve,nem tudom kibogozni.Idő kell,hogy ne megint zűrzavaros levelet írjak,bár az egész úgy zűrzavaros ahogy van.Kezdem azt hinni-már nem először-,hogy én magam teszem azzá az egészet,ami nem is kellene,hogy zűrös meg zavaros legyen.
9758. bared (válaszként erre: 9757. - 88f8f5dc4a)
2009. aug. 18. 17:55

a sok kérdőjel arra vonatkozik, hogy: mi a büdös fene van itt, hogy mindenki feljön, de senki nem ír???!!! értem én, hogy dolga van mindenkinek, de ha ideül, nyilván van pár perce, nehéz lenne idebökni 2 sort, mi van, hogy van, stb??

Te pedig szakíts időt rám, és írj, mert minél később teszed, annál több részlet marad ki((

9757. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 9756. - Bared)
2009. aug. 17. 21:48
A ?????????? elé légyszíves tedd oda a Miért szócskát,és ha lehet,adj rá választ is...És készülj két hét történéseinek beszámolójára...Dühös vagyok!!!!!Nem jutok annyi időhöz,hogy beszámoljak...
9756. bared
2009. aug. 17. 13:40
?????????????????????????????
9755. bared (válaszként erre: 9754. - Cca887cff8)
2009. aug. 14. 12:10
?????????
2009. aug. 14. 11:27
nekem meg jön össze semmi mostanság....
9753. bared
2009. aug. 14. 10:09
sziasztok4 netem még nincs, az idő rossz, a gyerekem a balcsin szenved az esőtől(((
9752. akasa
2009. aug. 14. 09:47

én is itt vagyok ám...csak aza nyári jövésmenés-))

a problémámon(biztos emlékeztek-))))

még sok, s nagy előrelépés nem történt, pedig ugy megirnám, h miyet, mekkorát, meg miulyen jó volt, de még nem-((((((((((((((

9751. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 9750. - Bared)
2009. aug. 13. 22:30
Előbb össze kell szedjem magam.Megpróbáltam orvosság nélkül létezni,plussz a többi...Jól megjártam,mikor "játszom" felelőtlenül a bogyókkal...Igen!Mondtad,nehogy zuhanás legyen a vége a nagy elánnak...Nem lett Padló,de mire úgy-ahogy helyrebillenek...Regény lesz a részletekből:)Idő!Ami van erőm,igyekszem itthon hasznos dolgokra fordítani,kisebb-nagyobb sikerrel.
9750. bared (válaszként erre: 9749. - 88f8f5dc4a)
2009. aug. 13. 18:49
akkor priviben várom a részleteket...
9749. 88f8f5dc4a (válaszként erre: 9747. - Bared)
2009. aug. 12. 17:15
Ami engem illet,jól összejött minden,de talpon kerülök ki belőle.Szedem össze magam,és megy a szóf...s.Ez így,ennyi ponttal,talán nem durva...
9748. d972032f0a (válaszként erre: 9747. - Bared)
2009. aug. 12. 08:43
Szia Bared...megvagyok..igérem irok majd részleteket is..most rohanok mert dolgoznak a köművesek..a fiam túl van a műtéten...tegnap kivették a bokájából a lemezeket,csavarokat...biztos irtam,hogy tavaly eltörött neki..és hát most kellett kivenni a kütyüket...puszi neked...majd jövök!!!!!
9747. bared
2009. aug. 11. 11:07
sziasztok! ki, hol, hogy van? nem tudok rólatok semmit((
9746. bared (válaszként erre: 9745. - D972032f0a)
2009. aug. 11. 11:07

szió!

látom, fel vagy dobódva rendesen! lassan jöhetnének a részletek is:DD

9745. d972032f0a (válaszként erre: 9742. - Bared)
2009. aug. 10. 16:39
Szia Bared,tényleg jót tesz nekem ez az egész flört és főleg a lelkemnek..nagyon fel vagyok dobódva...szinte szárnyalok...jól van tudom,hogy a fele sem igaz de nagyon jó érzés....remélem te és a kis családod jól van...puszi mindenkinek....RITA.
9744. bared
2009. aug. 10. 11:10
természetesen))
2009. aug. 9. 11:08

sziasztok.

szabad ide jönni, beszélgetni?!

9742. bared (válaszként erre: 9741. - D972032f0a)
2009. aug. 8. 10:00

dehogynem... teljesen igazat adok neked, bár tudod, én hűség párti vagyok, de szükség törvényt bont...

úgy látom jót tesz neked ez a dolog, csak nagyon rá ne kapj az ízére:DDDDD

9741. d972032f0a (válaszként erre: 9740. - Bared)
2009. aug. 8. 09:50
Szia Bared....az,hogy csak igy flörtölgetek az még semmi ahoz képest amit a férjem tett velem....és én is megfogom tenni....leszarom mert megy az idö és én sem fiatalodom....töle nem kapok szeretetet,szerelmet meg főleg nem akkor mire várjak? nincs igazam Bared????
9740. bared (válaszként erre: 9739. - D972032f0a)
2009. aug. 7. 18:35
nem vagy semmi:DDDDDDDDDDDDD
2009. aug. 7. 17:36

Sziasztok...megvagyok csak az iwiwen és a gmailban levelezek...van két pasi,de ebből az egyik kint dolgozik Norvégiában 4 éve,36 éves,egy évben egyszer 3 hétre mindig hazajöhet...mostmár jó pár hete levelezünk...nagyon aranyos,nagyon normális..mindennap ir,és mindennap válaszolok..ha irtam,hogy fáj a fejem tök aggódott,hogy feküdjek le,vegyek be gyógyszert,ne dolgozzak sokat,nem tudja,hogy milyen betegségem volt...mindenről eltudunk beszélgetni..mindennap van témánk...nagyon kedvelem,félek,hogy még jobban megfogom kedvelni,de ezt neki nem mondtam,nincs most barátnője,mielött elmentem Igalra ,vasárnap éjjel 3 óráig irtunk egymásnak...nagyon szeretné hogyha majd találkoznánk,októberben lehet hazajöhet,de csak akkor ha nem hosszabbitják meg a szerződését,ha igen akkor csak januárban....Pesten lakik...akármikor hazajön megyek hozzá legalább 2 éjszakára,de 1-re tuti..és az övé leszek...az már biztos..nem érdekel,hogy utána visszamegy de eggyütt szeretnék lenni vele...leirtuk egymásnak az életünket....azt irta ha hazajöhet elvisz vacsorázni,sétálunk egyet,csavargunk,azt csináljuk amihez nekem van kedvem...igy irta,hogy igéri,hogy mellette arra a kis idöre újra nőnek fogom érezni magamat..úgy szólit,hogy KINCS....komolyan mondom nektek,szárnyalok...ez élteti a lelkem...és a másik is aki 43 éves...vele is most kezd kiteljesedni a kapcsolat...ő is Pesten lakik...van két fia..egyik 13 másik 14 éves...16 éves házasok de 8 éve úgy élnek mint mi,vagyis ők a gyerekek miatt vannak eggyütt,mert az egyik fia lelkileg padlón lett amikor el akartak válni,ezért nem váltak el,külön szobában alszanak de eggyütt járnak nyaralni és eggyütt laknak...na milyen élet ez is...azt mondta még egyenlöre müködik igy a kapcsolatuk,majd ha felnöttek lesznek a fiúk akkor majd elválnak,próbáltak már békülni de nem ment...csupán csak elhidegültek egymástól....na a lényeg,hogy tök normális pasi...az igaz,hogy180 magas én meg 164 vagyok...de nagyon csinosnak és szexinek talál,minden este felhiv mobilon és 1 órát beszélünk...utána meg a gmailban levelezünk...vigyáznom kell nehogy összakeverjem a két pasit...de nem tudom öket összekeverni...aki kint dolgozik az délelött 11-kor ir mert akkor indul dolgozni,ebédidöben vagyis ő 4 kor eszik akkor a munkahelyéről ir...és valamikor este 10 után mert 10-ig dolgozik...ez a másik aki 43 éves..ő csak este...de van úgy,hogy napközben sms-t ir a mobilomra....hát és vannak akikkel csak flörtölök az iwiwen...3 olyan van akikkel heti szinten levelezek...de tök aranyosak...ebből egy Kiskunfélegyházán lakik,a másik Londonban él...a harmadik Oszrákoknál dolgozik.... ezek 30 valahány évesek...hát ez van...a férjem meg most is motorozik...már ritkábban megy el esténként itthonról...nem veszekszünk de nem változott annyira,hogy odabújjunk egymáshoz..szerintem már nem is fog....de azért nézett a héten amikor egyik kedves ismerösünk hazajött látogatóba Németországból...pasi...és amikor meglátott azt mondta a férjemnek..hogy mit csinál velem,hogy ilyen jól nézek ki? mert,hogy milyen sokat fogytam...ő tavaly ősz óta nem látott...és hogy tök csinos vagyok...erre azt válaszolta a férjem...hogy jó sora van és jó férje...ránéztem és sandán mosolygott a bajsza alatt....

Nahát igy hirtelen ennyi...szedem a gyógyszereket rendesen..remélem egyszer elmúlik mjd az éjjeli vagy hajnali szivdobogásaim...habár mostmár egyre kevesebbszer van....

Puszi mindenkinek aki itt van és aki itt lesz annak is...

Bared minden jót a családodnak..

Mónika neked is és vigyázz magadra.

Majd azért én még benézegetek mert itt vagyok a szomszédban!!!!

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook