Szexuális vonzalom (beszélgetés)
Jaj Rita de örülök neked!:)
Megértelek, hogy el vagy tűnve...én is megváltoztam egy kicsit...talán nagyon, de az a lényeg, hogy nálam is pozitív a változás.
Igyekszem elfelejteni a múltat és a jövővel foglalkozni a gyerekeimmel és az új barátommal törődni.
Egyébként bocsika, hogy eddig nem jelentkeztem, de eléggé el voltam havazva. Megpróbálok majd többször belépni.
Én most "szárnyalok". Együtt vagyok Vele! Nagggggyon boldog vagyok. És lehet, hogy szerelmes?!
Pacalpörkölt! Nagyon vigyázz a roma "ellenfelekkel". Nekem meggyűlt velük (pontosabban eggyel) a bajom. Hasonló volt a helyzet. Szeretői státuszban voltam (a pasi nem roma), de a csaja annál inkább. Mikor kiderült a mi kis románcunk, gondolhatod... Volt balhé! Aztán elcsitultak a dolgok, hiszen a pasiról így derült ki, hogy egy kis porbafingó, és a béke kedvéért engem dobott. Utána csend volt. kezdtem magam túltenni a dolgokon, bár nagyon szerettem a srácot, és emiatt nem volt könnyű, de próbálkoztam. Mikor kezdtem jobban érezni magam, felbukkant, hogy szakított vele a csaj, és jött azzal a szöveggel, hogy velem akar lenni, kezdjünk tiszta lappal. Nehezen, de belementem, ÓÓÓ, én hülye. A csaj akkor kezdte el megkeseríteni az életem: "mostmár megkaptam, amit akartam", és szó szerint zaklatott.
Száz szónak is egy a vége: nagyon vigyázz!!
hát nem valami nagy az aktivitás, az már egyszer biztos...pl rita egy az egyben lelépett((
nicol1980! hol a beszámoló, amit ígértél?DDD
pacalpörkölt, nálatok mi van?
szia. attól még, h nincs vagy nem szól senki itt...mondhatod a bánatod...
én napjában többször ide ide nézek...
Most,amikor lenne időm elsírni a bánatom,pont most nincs itt senki!!......szomorú vagyok :(.....de azért mindenkinek szép estét,jó napot stb.
:))
de hát szeretői kapcsolat a tiétek nem?
nehéz egy idő után nem féltékenynek lenni az tuti..tudom én is...ismerős
de így szeretői kapcsolatban el kell fogadnod valamennyire, h van élettársa...
sziasztok! igen, ez tényleg így van, a romák a "szemet szemért" elvet vallják, szóval jó vigyázni... egyébként meg nekik van igazuk, az embereknek összetartónak kellene lenniük, de hát ez soha nem fog így működni mindenütt(((
az a kérdés: mi a következő lépés?
sztem te jobban néztél ki azért nézhetett rád úúúgy!!!
:)
tudom ismerem őket. nem kell bemutatni.
de honnan tudná, h te is a kedvese vagy?
honnan tudja, h van köztetek vmi?
hisz úgy írtad, h mint kollégája vagy?!
de hát honnan tudja, hogy te kicsodája vagy?
vagy miből gondolod, h tudja?
de soká lesz még szeraaaa
hű de rossz lehet neked