Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
😁 én délelőtt 4 pohár bólevet, éjjel fél pohár pezsgőt :)
🥂
Boldog újévet drágáim!
Mennyit ittatok az éjjel?:)
Én 3 cent meggylikőrt és fél pohár pezsgőt. Jól belehúztam:)
Szerintem hallgass mindig az anyai megérzésedre!
Nálunk van, amit én aggódok túl és van amit ő és ő hívogatja a gyerekorvost.
Viszont volt olyan, hogy engem nem hagyott nyugodni valami, gyerekorvossal megbeszéltem, elküldött neurológushoz. Minden ok. Továbbra is éreztem, h.valami gond van. Mindenki engem nézett hülyének, hogy belebeszélem a gyerekbe. Nem nyugodtam, elvittük másik neurológushoz. Szerencsére, mert 1,5 oldalt írt arról, hogy mire nem úgy reagál, ahogy kellene..
Célzott fejlesztőtorna és ra 2 hétre már minden ok volt.. :)
Jaja,velem minden okés. Tökre meglepő számomra de testileg mintha semmi se történt volna velem.
Babóknál ugye az természetes ilyenkor h kicsit szörcsögve szuszognak? Szerintem még tisztul (magától) férjem viszont aggódik s már orrszívózna..
Amúgy el kell mondjam férjem tök aggódós s engem is ő aggódtat. :/ De mindenen! Már belémbeszéli h hasfájós Klau,pedig épp h csak pár percet nyöszörög kajcsi után.. múltkor meg beadtam a tejcsi után a d vitamin cseppet és..fehér darabkás lett a szája...biztos szájpenész..külön be kellett bizonyítanom h csak a d vitamin olajossága és a tej maradéka ez.
Nézted?
Nem is emlékeztem erre a részre.
Van folytatása, ugye? :)
😂😂
Hány évesek a lányok?
Lehet írtad már,nem tudom..
De édes!
Én is babáznék:)
Nektek is boldog új évet!!
Zajlik az élet nálatok is:)
Nálunk ilyen veszély már nem fenyeget, telefonozás közben nehéz megsérülni:)
Igen jól van már. Ma szerzett egy puklit a homlokára. Elesett és pont az asztal lábába ütötte a fejét.
Ezt leszámítva kis édes rosszcsont:)
Olyan jó neked😍
Nagyon sok boldogságot nektek!!!!
Köszönjük jól van 😊 Jó sokat alszik 😊 3-4óránként ébred eszik s szunnyad 😉 Néha van pár hiszti amin nem igazodunk el,de majd alakul.
Egy hete ilyenkor még a pocimban volt s csak jelezgette hogy nemsokára találkozunk 😍
Neked elsősorban boldogságos babázást kívánok!!!
Hogy van Klaudia?