Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Nekem van több kedvencem is. Ugye mondanom sem kell, hogy ilyen a Csillagok háborúja, amit szerintem bármennyiszer meg tudnék nézni, még úgy is, hogy nagyjából 50 x láttam már.
De megunhatatlan a Vissza a jövőbe mindhárom része is.
Nagyon tetszik még a Viharsziget, a Játsz/ma, illetve a Tökéletes trükk is ott van az elsők között.
:)
Egy film vagy tetszik vagy nem.. és kb.ennyi.
Fogalmam sincs :) pedig egy csomószor volt már a tv-ben is.
Viszont olyan vagyok, ha már elkezdődött egy film mikor odakapcsolok, akkor már nem nézem. Vagy az elejétől vagy sehonnan?
Hogy vagy? Hány órát sikerül aludnod egy nap? :)
Az egyik kedvenc filmem?
Hogy tudtad eddig elkerülni?? 😊
Én megyek a többi napon helyetted is!:))
Jó éjszakát!
:( a zsiráfnak szurkoltam, de az oroszlánok nyertek (net geo wild megy..)
Ennek örömére megyek is aludni, holnap munka..
Viszont csak hétfőn kell bemennem.. megkaptam a többi napot a tavaly ki nem vett szabik helyett :)
Jó éjt!
Ugye, pedig még csokit se kaptam, azt se kérdezte mizu.. 🤣🤣 de éreztem valamit..
Bocs, túl sok dézit olvastam..
Tudom :) de nem is az nem tetszett, amit te mondtál, hanem amit szerinted mások gondolnak. És amúgy letojom ki mit gondol, főleg itt, de igazad volt. Látszik pl.az üzeneteken ;)
A fenébe, miért nem..? Pedig már úgy beleéltem magam.. 🤣🤣🤣
Nem biztos, hogy igazam van. Mindenki más értékrend szerint él. Valakinek bizonyos dolgok beleférnek, valakinek nem. Miattam, vagy azért, mert valami esetleg nem tetszik nekem, ne változtass a dolgokon. Mi van akkor, ha én holnap már nem leszek tagja a hoxának?
Majd, ha úgy döntünk, hogy egybekötjük az életünket ( amire a jelek szerint nem fog sor kerülni még egy ideig :))), akkor támaszthatunk egymással szemben elvárásokat, addig nem.
Úgyhogy nyugodtan add azt ami Te vagy, bennem az nem változat semmit veled kapcsolatban.
Á, nem bántottál meg. Egyszerűen máshogy gondoltam, de beláttam, igazad lehet.
Én általában mindent máshogy gondolok, mint más.. már meg se lepődök rajta, hisz fordítva vagyok bekötve 😁
Fészekrakó...? Mit csináltál vagy tervezel? ;)
31 hetes terhes voltam, mikor megvettük a házunk. Szék nem volt bent, de nekiálltam a gyerekszobát festeni. Majd beszakadt a derekam és szúrt a hasam. Megemlítettem a dokinak, h.kicsit túrtrlheltem magam. Megjegyezte, h.reméli bútort nem cipeltem.. :) és szerinte minden nő bekattan szülés előtt: új ház, új szoba, új falszín, új bútor..
Semmit se csináltunk hétvégén. Főztem.
Szombaton könyvtárban voltam, ma a férjem horgászott, én sétáltam a csajokkal, illetve ők futóbicajoztak.
És megnéztem a Szerelem hàlójábant.. még sosem láttam 😊