Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Ich gratuliere dir! Nur weiter so! ;)
Szuper, hogy ilyen ügyes vagy!
Sziasztok! Akik olvassák a naplóm, tudják, hogy hétfő óta a kórházban vagyok, de már sokkal jobban vagyok, talán kiengednek, nagyon szeretnék hazamenni...!!! A fül-orr-gégészeten voltam, nem a baba miatt feküdtem bent.
Most szeretnék minél előbb erőre kapni, hogy megerosodjek. Puszilok mindenkit! :) kitartást ehhez a hideghez!
Én az első hosszú alvásnál felkeltettem.. 😁
Aztán anyu megkérdezte, hogy hülye vagyok? Örüljek ha alszik.. és onnantól nem keltettem 😃
Andi, ügyes vagy, tök jó ez a suli! Hány hónapos?
Veronka, szuper! :)
Nekem a nagyobbam 5 hetes korától végigaludta az éjszakát, este 8-tól reggel 8-9 ig.. ☺
Mondjuk nekem kellett kelni fejni, de tök jó volt :) a 6 hetes nőgyógyászati kontrollon megjegyezte a doki, hogy milyen kisimult vagyok.. 😁
Megdicsértek a suliban,jó lett a házi feladatom:)
Egy kicsi hibám lett:)
Ma nekem kellett hangosan olvasni,mert a többieknek lassan megy. Elég fura újra iskolába járni...
Ich bin junge Frau😂😂😂
Bocs a kisbetuert...Europaban.
Ekezet ide oda azert ezt illik helyesen irni, ekezetek nelkul XDXD
Hat ezaz...ez a baj europaban. A paratartalom miatt a -11 fokk (ami nalunk most van brrr) azt siman -20 nak erzed. Ez igaz a melegre is...20 fokban mar rendesen lehet izzadni. Egyiptombam telen is napkozben 25-30 fok van es megis az itteni telikabatomba mentem barhova is.
Annak viszont orulok h vege a februarnak. Nem tudom miert de nem szeretem azt a honapot...talan mert unalmas.
Március elseje van!:) Szép napot mindenkinek!
Most még megvagyunk egy hónap múlva meg már meleg tavaszi idő lesz:)
mínusz 23 fok:( a hőérzet...azt írja a telefonom,én meg érzem😂😱
Nekem is jöhet forró csoki vagy cappuccino:) ebben a nagy hidegben. Reggel annyira hideg volt,a villamosra nem fértem fel. Annyian megyünk a suliba,hogy több vilmost kell várni,mire az ember felfér. Úgy álltunk mint a heringek...utánna meg megy a tömeg libasorban:)
Ma elkéstem tíz percet e miatt:(
A nyelvtan nehéz. Ma is azt tanultuk..rájöttem idáig rosszul mondtam,raktam össze néhány dolgot:) teljesen más mint a magyar...
Kedves volt ma a tanárnő,mondta ne aggódjak,meg fogom tudni tanulni. Remélem:)
Nekünk is volt,a kicsinek is..augmentint kaptunk rá. Meg inhalálni gyógyszert.
Én szeretem a gyerekeket,főleg a kicsiket,babákat. Édesek tudnak lenni.
Ma az én rosszcsontom kimondta:apa:)
Ma kocsival vittem én is őket az oviba.
És voltam dokinál: hörgőgyulladás.
Táppénzre akart venni, de mondtam h.nem kell.. Én leszek a munka hőse 😃
Én is lemaradtam,h.miért nem szereti a gyerekeket..
Mondjuk én se szeretem őket, csak a sajátjaimat 😁 na jó, mióta gyerekeim vannak, azóta jobb a helyzet..
Es miert nem szereti a gyerekeket? Lemaradtam sztem en nem voltam mikor rola lehetett szo.
Igen...minimun egy forrocsoki habbal es csokiszorassal. ;)
Köszke a..én ezt forró csokinak v teának szoktam értelmezni 😊
Ma végre nem anyósom látogat meg ( lebetegedett..mint amúgy férjem is :/ ) hanem barátnőm. Tudjátok,aki nem szereti a gyerekeket 😁
Jo hir hogy meggyogyult a lurko ;)
Ilyen betegseg utan jobb is h nem kapta meg meg az oltast. Raer az egy ket hetig boven.
Akkor igyekezz pihentetni a labad mindenkepp.
A nemet tanulashoz meg minden elismeresem. En 14 evig tanultam a suliban de soha nem tanultam meg beszelni...utaltam nagyon, a tanaraimnak koszonhetoen. Erdekes h elkonyveltem h alkalmatlan vagyok idegen nyelv megtanulasara, erre felnott fejjel konyvek nelkul par honap alatt folyekonyan beszeltem arabul...meglepoen konnyu nyelv. Sokat szamitott h nem a nyelvtani szabalyok magolasaval kellett tanulnom hanem az elejen csak pakoltam a szegenyes szokincsembol a szavakat egymas utan es figyeltem a tobbiek szohasznalatat amibol berogzult h ezt vagy azt igy meg ugy kell mondani es nem azzal foglalkozni hogy nyelvtanilag miert ugy helyes. Na meg a forditva tanulas...tehat elobb annyiszor hallottam egy egy szot vagy kifejezest h ki is tudtam mondani barmikor es csak azutan kerdeztem meg h az mit is jelent.
Te is nyelvteruleten vagy igy talan tudod otvozni a ket tanulasi format. Ugyesen! ;)
Igen...amig pici addig ebben a nagy hidegbe ne is vidd ki. Eleg a szelloztetes hogy legyen friss levego es kesz. Hamarosan jon a jobb ido es lehet menni. :)
Hat igen...ez a hiszti kikeszit. Pedig nincs elkenyeztetve, de ez a probalkozasok idoszaka. Sajnos eleg kitarto...remelem idovel felhagy vele mert rajon h nem er el vele semmit.
Hát.. tegnap megint rosszul voltam, kínlódtam a munkaelyemen.
Aztán hazajöttem, csináltam 1 bögre forralt bort, letusoltam és lefeküdtem.
38-ig felment a lázam.. aludtam már 19-kor.
Most megint úgy érzem jobban vagyok :)
De ma elhatároztam, h.munkaidőben 11 körül átmegyek a dokihoz sorszámot húzni (déltől van rendelés) majd visszamegyek, most már nézzen rám.. :)
Itt is végre hó van. Ennek örömére tegnap szánkóval vittem a lányokat az oviba. Na nem kellett volna, lehet amiatt lettem rosszabbul..
Ma kocsival megyünk, ők oviba én dolgozni :)
Voltunk ma délután a gyerek orvosnál. Kontrollon. Elmúlt a tüdő gyulladás. Kicsit még köhög,tisztul,de nem hall már semmit a doktornő!😃
Oltást kellett volna kapnia,de nem engedtük most majd egy hónap múlva. Három hete volt már beteg...végre jól van:)))
Németet. Lejárt a gyesem,nem tudod vissza venni dolgozni a régi főnököm. Munkanélkülire mentem,beirattak német tanfolyamra...nehéz,sokat kell tanulnom. Már adtak sok leckét..
Inkább a terhelés nem tett jót a sarkamnak...Sajnos fáj..Nem múlt el hiába voltam kórházban és csinálták a lökéshullám terápiát. Hideg ide hideg oda ma sportcipőben mentem,kicsit jobb volt mint a téli cipőm...
Én is várom már nagyon a tavaszt. Biztos el tudnék menni most is mindenfelé..de influenza járvány van, s vacak az idő s még nem szeretném lánykám hurcolászni. Szerintem ő se értékelné. beöltöztetem aztán meg bemelegszik ha valahol hosszabban nézelődök. Tegnap megkapta a 2.havi védőoltásokat. Eddig jól viseli.
Múltkor bicajoztam egyet..már az is kikapcsolódás volt.
Szegény te...jó lehet ez a hiszti macera :/
Hat itt hideg van...hoeses es unalom.
Kocsim nem indult tegnap...o is utalja a hideget XD remelem ma beroffen mert 1000 dolgom van.
Jol jonne mar egy kis joido...nem vagyok en ehez szokva!!!! XD
Nosztalgizgatok a regi kepeket nezegetem es szornyulkodok h gyorsan megy az ido...
Kislanyom meg ujabban elkezdte ezt az igazi filmbeillo foldhozvagom magam hisztit, dobalja magat a foldon es toporzekol. Kiborit...
Nem,amúgy nem tűntem el..csak nincs miről beszámolnom sajnos. Cukiság az van ezerrel de ezzel nem fogok traktálni senkit 😉 Megvolt a festés így rendezgetek vissza mindent.
Felétek mizujs?