Szexhiány a házasságban - meddig tűrhető? (beszélgetés)
Ne dehogyis! Es most itt nem is feltetlenul a szexre gondoltam, hanem ugy altalanossagban. Szerintem sok szulo elkoveti azt a hibat, hogy kvazi a gyerek valik az eletuk kozeppontjava es kozben egymasrol meg szepen elfeledkeznek. Ugy kell elni, hogy egyszer az a gyerek felon es a szulok meg majd ott maradnak ujra egyedul. Muszaj, hogy a kapcsolat addig is apolva legyen a leheto legjobban. En nem birom elnezni azokat az anyakat, akiknel allandoan csak a gyerek van eloterben, a ferj meg le van ejtve es mar nincsen kozos program, mert 'jaj istenem dehat a gyerek!'. Ja...aztan meg majd nezegethet, hogy hova lesz a hazassag meg a kapcsolat. Lehet velem nem egyeterteni, de szerintem ez igy van.
Tehát szerinted ez a 2 véglet van? Hol a gyerek van előtérben, hol a férj?
Számomra mindketten egyformán vannak előtérben..
De azt ne akard bemagyarázni hogy az a jó, hogy szögre akasztjuk a gyereket mert a férj ösztöneit kell kiszolgáljam!! Mert ő velem marad de a gyerek kirepül?? Vicc!
Nem az es ez kellene a normalisnak Lennie. Ezert van annyi valas, mert mindenki a gyereket teszi eloterbe, holott a parunkat kellene. Miert? Mert majd 18 ev mulva szepen kirepul, aztan az ember ott marad egy idegenel, aki avlamikor a parja volt, de mostanra mar azt se tudja ki es hogyan kezelje a hirtelen keletkezett szabadidoben.
Höbörög... Tudod mikor lennék folyamatosan harcra kész, csak mert az uraságra rájött a kangörcs!!
Hát ez mától megszünt.
Valóban erre senki se irigykedik de a napi 1 vagy 2 re szerintem igen főleg hogy x idő után ez sokaknál 1 heti adag vagy havi csak.
Én meg mondjuk ezt nem értem hogy lehet csak heti 1et osszebujni.
Nos 4-5 re nincs logikus ezért höbörög azuram. De 2-3 ha van kedvem az még belefér
Miért irigykedne bárki arra, hogy képes a férjed naponta többször üríteni, te meg kénytelen vagy odatartani, holott te is sokallod? :O
nálunk a leghosszabb 7! hónap kihagyás volt szülés után...sajnos. A 4.szexmentes hónap után már nem kereste a kegyeim eljárt prostituáltakhoz...
"A gyerekeknek szükségük van ránk, ők nagyon fontosak, de csak a második helyet foglalják el a feleségem után."
Ez azért furcsa... Egy szülőnek alapvetően a gyermeke szokott a legfontosabb lenni. És sokkal ritkábban válnak el a gyermekeiktől semmint a párjuktól.
Én csak azt nem értem, hogy van erre ennyi időtök.😯
Igen
A fórum alap témája a csökkent szex nem pedig az én sűrű nemiéletem kivesézése. 😁
Ma megmondtam neki, innentől akkor lesz amikor én is szeretném. Ha az napi 1 akkor annyi ha napi 3 akkor annyi ha csak 2 naponta akkor ossza be.
Nem tetszett neki de ez van.
akkor most keressük a leggyakoribb után a legritkábban szexelő rekordert! 😉
Nem kell elhinni 😊 lehet irigykedni lehet kiakadni ma már délelőtt még volt a 2 és este is lesz biztosan még egy... Az már 3 ugye. Van akinek ez 3 heti "adagja" van akinek 3 havi....
Ez van.
Mikor kedvem van szívesen vagyok vele ennyiszer vagy ha lehetőség lenne többször... Nem minden férfi napi 1 vagy heti max 2 lövetű. 😁
Es mindenkinek mások az igényei.
Szomorú amiket írsz! Téged a férjed csak a szexre tart, vagy vannak más élményeitek is együtt? Elég megalázó ez szerintem!
Én ki is lyukadnék ennyi csiszmákolástól. :))
No persze, napi 4-5, meg napi 2.
Én meg a Hiszékeny Úr vagyok a Zseb TV-ből.
Ez igaz!
Fel nem fogom!
Kölykök, háztartás de azért a napi 2 meglegyen és ez is kevés...17 éve vagyunk együtt, de HAVI 1-2! Nem a szexért élünk,nem akörül forog az életünk!
ha igaz akkor inkább szexrabszolga mint boldog feleség...
Én nem irigykedek! Ufó vagyok ez tuti de ez még tiniként elmegy...
Neharagudj.
Nem hiszem,hogy minőségi együttlét lehet a napi 4-5 2 ...
Gyerekek addig?
Hogyan fogjátok megoldani egy járó gyereknel a napi x együttlétet?
Családban magányosan....lehet fejben szexelnek.
Egyre több az irigyed és a csodálód a régi,napi 4-5 miatt,
és a mostani napi kettö is,így betegen ...
Fogadok,hogy a nyuszikádnak hívod a párod,4 szem közt!
Szerintem heti kettőtől is :DDD
A bemutatkozó szöveged elég szomorú😔ez azt jelenti számomra,hogy nem vagy lelkileg toppon,így még inkább fura,hogy ez a napi 2 is van.Te meglennel kevesebbel ha jol erzem..
További ajánlott fórumok: