Szexhiány a házasságban - meddig tűrhető? (beszélgetés)
Napi 4-5?te jó ég.... Nem olvastam vissza de ez kiütött 😄
Napi 1 az mondjuk jó lenne. Amíg volt kivel mi 2 naponta 1-et csináltuk szerintem ez is jó 😊
Na jó, elkaptam a cégnél a fiukat és közvélemény kutatást tartottam :-D
5-ből 5-en azt mondták, hogy el nem tudják képzelni állandó jelleggel a napi 4-5-öt de még a napi 1-2-őt sem folyamatos jelleggel. Fiatalok is vannak köztük azaz akiknek többnyire csak a szex-en jár az eszük. A legtöbb férfi szerencsére nem így van beállítva :-D
Hogyan? Miután teherbe ejtett téged, elengedted, hogy megtehesse ezt másokkal is?!
Ennyire laza a kapcsolatotok?
Az szép!! :))
Mi néha eltűnűnk mondjuk a kedvenc szállodánkban, szombati szieszta néven, egy pezsgőfürdős lakosztályban, ahol a legnagyobb problémád az, hogy felkérd az ebédet, vagy lemenj a snack bárba.
Mikor kiderült hogy terhes vagyok tőlem "elkéredzkedett" az ember. Megbeszéltük hogy ha cca 1-1,5 hónapnál hosszabbat kell kihagyni akkor félremehet. Mondjuk előtte se volt szigor. Kölcsönösen nem.
Hogy élt-e a lehetőséggel vagy sem, sosem derül ki és nem is érdekel. Mikor kellett ott volt. Jött, segített, szeretett, mindig lehetett rá számítani és azóta sem változott.
Teljesen igazad van. Az emberemmel elég strapabíróak és viszonylag nagy étkűek vagyunk.
Régen cca 15 éve amikor még nem volt gyerek, csináltunk néha ilyen heteket hogy szex-evés-ürítés-fürdés-alvás volt a program. Így jött össze mondjuk napi 4-5, de én cca 3. napon már bedobtam a törölközőt, mert egyszerűen fájt. Ha nem 5 percre ugrik össze az ember, hanem napi 5-6 órát "surlódik" akkor az a 3. napon fáj, viszkozitás ide vagy oda. 1 nap pihenő után már ready voltam újabb 3 napra. De hosszabbtávon nem fenntartható.
Hangsúlyozom ezek ilyen néha-néha beiktatott szex-hetek voltak, huszaséveim elején, se gyerek, se munka, se háztartás, így lehetett megvalósítani.
Férfi részéről mondom, hogy a napi 4-5 az szinte lehetetlen.
Még tizen vagy huszonévesen is kivitelezhetetlen szinte, esetleg csak akkor lehetséges, ha az ember mást sem csinál egész nap , csak szexuális életet él és utána regenerálódik.
Vagy hamar elhasználódik..:)
Gondolom a fele sem igaz. Volt már itt régebben több tag is, aki ezzel hencegett.
Szerintem pedig az a normális, ha a gyerek az első - mindenki elé helyezve. Neki kell a legtöbb szeretetet kapnia.
Már csak a fajfenntartás, az örökítés ösztöne is ezt kívánná.
Másrészt egy házastárs tud más partnert találni, ha baj van, de egy gyerek nem tud keresni magának másik szülőt.
Bocsi, kicsit félreértettelek, mert látok olyat is a környezetemben hogy khm.. f.szfüggő!
Mint mondtam, nálam egyformán fontosak, és én sem értem azokat a fajta ősanyákat!