Szerintetek van okom a féltékenységre? Mit tegyek? (beszélgetés)
Szerintem a sok féltékenykedéssel csak az ellenkezőjét érjük el. Tudom, tapasztalatból beszélek..
Beszélhetsz vele, hogy téged ez zavar, lehet változtatni fog rajta.. vagy azt éred el, hogy nem mondja el, hogy hol vette a cigit.
Egyenes beszéd alapvető egy kapcsolatban.
Nem fog felháborodni, ha nem azzal kezdene, hogy te bezzeg ne stírölj nőket. Mondd el úgy, ahogy az előbb leírtam neked. Nem ő a bunkó, ne ezt mondd neki, azt mondjad, hogy téged zavar, mert stresszes leszel tőle és segítsen a gyereke anyjának nyugodtnak maradni.
Ha ezt sem teszi meg...akkor baj van. Nem biztos, hogy megcsalás, de kapcsolati baj.
De inkább ne aggódj, mert az nem tesz jót a picikének! :(
Remélem, mégis vannak még ilyen emberek, ilyen felfogással. Fel a fejjel! :) A babucira gondolj inkább és ne ilyen rossz dolgokra, hátha nincs is okod félni! :)
Hány hetes vagy?
Szia,
Én féltékeny típus voltam, de mióta gyerekünk van a párommal, ez megváltozott szerencsére.
Viszont hasonló helyzetben, ha engem zavar valaki a környezetében, azt megmondom neki. Amikor egy kolleginával túl barátságosan beszélt,chatelt, akkor felhívtam rá a figyelmet, hogy valószínűleg bejön a csajnak, és hiába ő csak haverkodott, a csaj biztos többet gondolt bele. Maximálisan megbíztam a páromban, tudtam, hogy ő nem akar semmit, de az ilyen csajok veszélyesek lehetnek, az tény. A párom hárított, "ÁÁÁ, dehogy, csak haverok...". Aztán mikor kettesben összefutottunk a csajjal, és rám sem mert nézni, meg sem mert mukkanni, akkor a párom belátta, hogy igazam volt, és azóta, ha megkérem, hogy x-szel vagy y-nal ne bizalmaskodjon, mert kicsit zavar, akkor megteszi.
Szerintem mondd meg neki, hogy neked ez kellemetlen, és szerinted bejön a csajnak, egyébként nem akarna egy eladó se haverkodni, és ha lehet kerülje ezeket a szitukat. Az állapotos szerelmének csak nem mondd nemet. :)
Igazad van.. A nők tegyük fel, hogy nem tisztelik a másik párját.
De a te párod tisztel téged, nem? Veled tervez, együtt vártok babát, szeretitek egymást.. Vagy ezekben az érzésekben sem vagy biztos?
Szerintem itt csak a hiúságát legyezgeti... Nálunk is volt hasonló, 4 éve vagyunk együtt. A hiúságának kell, hogy hiába foglalt, még döglenek utána a csajok, nem esett ki a formából. Nálunk az lett belőle, hogy szóltam neki, hogy nem tetszik a dolog, persze jött a felháborodás, hogy mit gondolok én, sose csalna meg...
Az is lehet, hogy csak túl közvetlenek... Tudom a páromról pl. hogy rettentő közvetlen, és sok csaj ezt annak veszi, hogy flörtöl vele, pedig csak kedves és nyílt, jól elbeszélget velük. Ettől meg eldobják a nem létező agyukat az ilyen libák... ezellen tenni sokat nem lehet sajnos. Van akinek semmi sem szent, hiába tudja, hogy a pasinak komoly kapcsolata van, vagy felesége és úton a gyerek... A pasi meg, ha akar, úgyis megcsal. Volt, hogy már vitáztunk ilyen miatt, de ez sem vezet semmi jóra. Ha megemlíted neki normálisan, esélyes, hogy behúzza a fülét-farkát. reméljük. Kitartást, nem túl szerencsés helyzet, hát még terhesen! :(
Az a pasi, akit el lehet üldözni egy elköteleződésből azzal, hogy nem tetszik a terhes feleségének a csevegése mindenféle nőkkel, az a pasi egy normális nőnek nem is kellhet, vigyék.
Ha fontosabb a terhes feleségénél a kocsmároslánnyal jópofáskodni hirtelen...
Szerinted a mai világban az ember ne barátkozzon? Ne szerezzen új ismereteket? Üljön otthon a 4 fal között és hallgassa a párja zsémbelődését, hogy miért itt voltál és miért nem oda mentél és miért nem itt vásároltál..?
Igen, a mai világban tényleg erről szólnak a kapcsolatok.. Sajnos.. És a megcsalások is itt kezdődnek..
Szerintem tanulj meg bízni önmagadban és a párodban.
Tudod mennyi csinos nő van a világon?
Ha a párod flörtölős típus ,akkor nem hozzád való,mert egész életedbe mardoshat a féltékenység.
Teljesen egyetértek.. :)
A nők olyan könnyen letyúkozzák és becsmérlik a másikat. Lehet magukból indulnak ki, nem tudom.. De pont ezzel a viselkedéssel és hozzáállással üldözik el a pasit.. Szerintem.
Szia! Igen, normális. :)
Én pénztáros voltam és volt egy jóindulatú, kedves srác, akivel most már baráti a viszonyunk, mindig sokat beszélgettünk, bejött csak egy sörért is munkaidő után.
Az ő felesége is várandós volt, de eljött vele egyszer-kétszer és vele is beszélgettem.
Most én várok kisbabát és néha összefutunk a boltban (most már csak vásárlóként én is), és beszélgetünk ugyanúgy. Részemről sosem volt emögött semmi és tudom hogy részéről sem, csak egy kellemes és vidám ember! Nem kell mindjárt az ördögöt a falra festeni! :) én szeretem a párom, ő is az övét és mégis jókat beszélgetünk, igaz, én a párommal is jókat beszélgetek itthon.
Menj el vele egyszer, az a legtisztább! Én is összeismertettem a fiúkat :) és ő is elhozta a feleségét. Ha nem akarja, akkor majd ráérsz aggódni!
Addig felesleges.
A te dolgod, hogy neked mi fér bele, én is magamból indultam ki, ezért írtam, hogy én nem bírnám a minden nap sörszagú embert magam mellett. De itt nem ez a lényeg.
Megkérted már ezek szerint, hogy ne menjen oda és neki mégis fontos oda járogatni, annak ellenére, hogy terhes vagy a gyerekével?