Szerintetek miért csinálja ezt? (beszélgetés)
Ha nőnek akarod érezni magad, ahhoz nem egy másik pasi kell. Az kell hozzá, hogy kihúzd magad a párod mellett, és jól seggbe rúgd a hülyeségeiért.
De persze, ha valaki áldozat akar maradni, azt is lehet. De akkor hiába vágyik megbecsülésre.
Először az egyiket kell lezárni vagy rendbe hozni, aztán jöhet a másik kapcsolat, ha az előzőn túl vagy. Párhuzamosan nem lesz jó vége! Én ennek a híve vagyok!
ezek szerint eléggé egyoldalű a házasságod és az érzelmek benne..... sztem ezen gondolkozz el
Mond meg a párodnak, hogy jól esne neked, ha szeretgetne, néha bókolna, kis meglepik stb. úgy mint régen...
Abban igazad van, hogy jól esik a bók, bárki is mondja. Könyveld el a sikerednek, de semmi több... lépj tovább...
Kár volt visszaírogatnod az sms-eire
... és ne mástól várd....
ha te tudnád mennyi mindent tettem meg és teszek ezért a kapcsolatért..
Szerintem ez már túlmegy a szimpla bókoláson.
ezek miatt veszélyes az ilyen pasi ... az ilyenek messziről kiszagolják h nincs önbizalmad és ezért könnyű prédává válsz számára h az ágyába cipeljen
Akkor beszélj a férjeddel, hogy neked milyen igényeid vannak, és mástól várd a bókokat. Ha pedig adod a lovat a másik alá, akkor meg ne csodálkozz, ha az veszi a lapot.
Nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy Te viszonyt akarsz kezdeni ezzel a pasassal...csak ez kicsit olyan csöbörből vödörbe szitu lesz.
Az, hogy a párod mellett "csak anyának" érzed magadat az valahol rajtad is múlt, nem? Egyszerűen felfogni nem tudom, hogy miért nem veszed inkább a fáradságot a fenálló kapcsolatod megjavítására, vagy, ha annyira sz.r, akkor miért szenvedsz benne? Magától nem lesz jobb, nem gondolod?
Kérdés: akkor minek vagy vele???
dehogy szó nincs erről..pusztán annyi h a bókok jól esnek..mert már évek óta nem érzem magam nőnek..mondom sose volt egyéjszakás meg k..ós kapcsolataim csak normális komoly párkapcsolataim voltak..csak jól esik amikor azt kapom h milyen csinos és szép vagyok és ezt kb 7éve nem hallottam csak kritikát..így az önbizalmam a 0-al egyenlő
Aha! Szóval neked is tetszik a dolog és a párod már nem is olyan jó pasi... hát mit mondjak. Ha szereted még a párod, akkor inkább erre a kacsolatra gyúrnák!
Szóval akarod a dolgot, és itt most megerősítést vársz tőlünk, hogy komolyan gondolja, hogy lefektetne.
persze az leszögezem..megcsalni sose csalnám meg!!Ja a naivságomat még közel a 28-hoz se sikerült kinőnöm..csak tudjátok már elfelejtettem azt is h nő vagyok..és ez a lelkemnek jó..de nyitott szemmel fogok járni..
tök rátapintottál a lényegre!
azt azért hozzá tenném a storyhoz..hogy sajna azért is adtam a lovat alá..mert már rohadt hosszú ideje nem bókolt nekem senki..párom mellett csak anyának érzem magam..plussz voltak olyan dolgai a páromnak,hogy azért más már rég kidobta volna..szóval egy jó baráti kapcsoltnak inkább nevezném ami köztünk van..szeretem őt de nemtudom elképzelni h egy életen át működjön a kapcsolatunk
beszélj neki gyakran a családodról, csak úgy érintőlegesen minden mondatodba fűzd bele a kislányod vagy a férjed
érezni fogja, hogy nem pálya
Tudja, hogy naiv vagy, ezért beveti az összes ágyba cipelős dumát! Ahogy olvastam, mind az volt! Süket nőszédítő duma!
Szomorúnak tartom, hogy majdnem minden nap kiír ilyen témában valaki fórumot. Nem az a kérdés, hogy az illető mit akar, hanem az, hogy te mit akarsz. Jó tanács! Nős férfivel ne kezdj kapcsolatot.
nagyon nyomul
időben keveredj ki ebből, ha meg akarod tartani a családod!
Szerinted mi mást akarna?
Én finoman lekoptatnám...gáz az ilyen pasi...én még akkor se feküdnék le vele, ha nem lenne senkim. Undorodok az ilyen emberektől.
Nyilván a naivságod is a homlokodra van írva.
Egyébként nem olyannak tűnik..nagyon normális pasinak..nem lehet h csak ilyen a humora?(mielőtt az irjátok naiv vagyok..tudom az vagyok..)ezért is vagyok kíváncsi kivülállók véleményére..és úgy akarna megk-ni h a főnököm sógóra és naponta látom a feleségét..ez hihetetlen számomra..ráadásul szerintem az látszik rajtam h én nem az a típus vagyok..
Ne játsz a tűzzel! Inkább becsüld meg azt amid van: a párod és egy aranyos kis gyermeked. Ezeket mind elveszítheted egy szoknyapecér miatt. Amikor legyűr utánna meg eldob és megy a következő nő után...Te csak ennyit érsz számára, hidd el ez nem komoly pasi- ez egy utálatos CSALÓ!
hát próbálkozik rendesen. ha aláfekszel, férfiként megteszi a dolgát, ha nem hagyod magad, akkor ez így addig fog folytatódni, míg le nem állítod vagy mást ki nem szemel.
Szerintem egyértelmű, hogy miért.
Tartsd meg a 3 lépés távolságot vele, és ha nem akarsz tőle semmit, akkor ne add alá a lovat azzal, hogy sms-eket küldözgetsz neki! Azt pl. miért kell megírni neki, hogy milyen ügyes voltál? Nem értem. Még ha munka ügyben is írod, szerintem ez tök felesleges, és lehet ő is azt gondolja, hogy ez csak ürügy a részedről ahhoz, hogy keresd vele a kontaktot.
További ajánlott fórumok: