Szerintetek miért csinálja ezt? (beszélgetés)
Soha ne mond, hogy soha....
Tényleg nyitott szemmel járok majd..ha 28év alatt nem sikerült még senkinek ágyba csalnia szórakozás célzattal most se fog..
Nem tudod hova tenni...??? Pedig már gyereked is van, érthetnéd mi a dörgés.....
sztem ne is kezdjük el számolni :)
na ezt se hallottam még :) de jó jegyezve:) hát nem tudom sztem az igazi vadász is észre veszi h ha vmi nem stimmel otthon a nőnél kül nem sikerülne gondolkodtatóba esnie. ha csak vaktába lőne akkor sokan elhajtanák a fenébe...
Valahogy csak-csak szeretné (esetleg) leimádkozni a fehérneműt rólad...
Ha tudnád, hánynak mondott már hasonlót :D:D:D
az nem igazi vadász, hanem csak egy keselyű..:)
dehogynem... az a legjobb kicsit megvígasztalja aztán kb a 3dik alaklommal már ágyba is cipeli...
pont ezért vagy könnyű préda, de egy igazi vadász sebzett vadra nem lő...
na hát már akkor el kellett volna hajtani a jó fenébe... mennyivel könnyebb lenne most az életed és lehet olyan mellett aki szeret és tisztel
Te magad bevallottad, hogy naiv vagy. Ez az elsöö jó lépés. Aztán gondolkodj el azon, hogy nem tetszik-e neki, hogy ugrathat, enyhébb stílusban hülyére vehet, hogy zavarba hoz a beszólogatásaival...mert olyan hiszékeny vagy(Te mondtad), hogy készpénznek veszed.
Egyáltalán nem biztos, hogy ezzel ágyba akar cipelni, csak túl sokat gondol magáról és talált valakit, akinél okosabbnak gondolhatja magát.
X-Nokia-Ipaddress: 94.245.254.30
Bocs, ezt nem bántásból írtam, csak simán lehet, hogy Szüüz Máriának néz...még az is lehet, öö lenne a legjobban meglepöödve, ha kötélnek állnál.
Egyszerüüen ne foglalkozz vele, ha egyszer más pasid lesz, mint a férjed, akkor olyat válassz, aki megérdemel!
pl:a hajamat..és érdekes módón rajta kívül mindenkinek tetszik..vagy a hasamat(amit tudja h utálok)vagy a seggemet..hát ilyesmiket..pedig tényleg nem nézzek ki rosszul mindenki megdöbben amikor megmondom h szültem..ezért is mondja h anyához képest jól nézzek ki..egyébként ő mindig ilyen volt..úgyhogy nem is tudom mit várok..
Jegyezd meg! Házi nyúlra nem lövünk!!!
Akkor talán másról kellene témát nyitni. Jó lenne elgondolkodnod azon, hogy mit vársz a házasságodtól. Mert, ha már ilyen rövid idő után így érzel, akkor mi lesz később.
Az egyik fórumon ezt a filmet ajánlották:
[link]
Azt elhiszem, hogy el tudod képzelni.
A párod meg éppenséggel férfiből egy disznó lett...
Ez hiányzik mellőled, a férfi. Aki tiszteletben tart, és elismer. Ilyet viszont nem lehet találni, ezeket ki kell harcolnia magának az embernek.
Ha lenyelek mindent, és mindenben a másik kedvére teszek, akkor valójában én csinálok lábtörlőt magamból, és nem a másik. Csernus is folyton ezt szajkózza.
Azt hiszem nagyon jól megfogalmaztad a helyzetet..köszönöm..igen valami ilyesmit érzek
persze..de nem valami hiányzik ahhoz h boldognak érezzem magam és ez nem jó..
na itt a bibi ember fejében mert anya s nő vagy ezt kell vele megértetni mert ha ezt nem fogja akkor jobb ha lezárod a vele lévő kapcsolatodat
Én megmondom mi hiányzik: a kölcsönös tisztelet és megbecsülés, és a szeretet.
A hsz-eid alapján a párodnak jó pár kemény húzása volt, amit te simán elnéztél neki, és szépen továbbra is kiszolgáltad minden igényét, mint anyuci. Ezt meg is fogalmaztad, hogy anya szerepben vagy mellette.
Csak éppen cserébe ezért a nagy önfeláldozásért nem kapsz semmit, boldogtalan és elhanyagolt vagy.
Ezt bármelyik pasi messziről kiszagolja.
igen az lehet..nemtudom már magam se mit akarok..szeretem őt..de simán eltudom képzelni h jön a nagy szerelem fehér lovon..szóval ezek szerint valami csak hiányzik..
Egyértelmű. Férfi. Vadászik. Lapátra vele!
Nem értem dicséretek miért jelentene minden alkalommal azt,hogy tetszem neki?szeretne engem?Hol van a magabiztonság?Na jó tudom magamról ez és azt és akkor mi van?A céljaid vannak veszélyben ilyen labilis érzelme miatt.Alul kik írtak igazuk van,de a család az mégis fontos nem?
ő azt mondja h most már anya vagyok nem nő és sok anya örülne ha így nézne ki mint én..hát ez a bók nála..
Lehet, hogy éppen ez a baj. Talán túl sokat tettél érte.
Én elhiszem, hogy a bókok jót tesznek az önbizalmadnak, de ne ilyen pasitól akard ezt megkapni.Főleg, hogy a bókokat csak eszköznek használja, hogy ágynak döntsön.
nem szenvedek én..inkább csak úgy elvagyunk..pl mint barátot imádom őt..de állandóan van valami kritikája..beszéltem én már vele mindenről..nem rossz a kapcsolatunk csak valami hiányzik..(na nem a viszony amiról irtok)nemtudom megmagyarázni..
Szóval vevő voltál a kezdeményezésre...
További ajánlott fórumok: