Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szerintetek miért csinálja ezt? fórum

Szerintetek miért csinálja ezt? (beszélgetés)

1 2 3 4
4. jeva
2012. ápr. 14. 19:53
Amíg le nem állítod, nem fogja abba hagyni. Légy komoly és kimért.. Nem kell sms-t irogatni neki, ha ő ír nem kell válaszolni.. Nem kell reagálni semmire, ami nem a munkával kapcsolatos.
2012. ápr. 14. 19:52
De!Pontosan csak dugni akar,azt jó napot.
2012. ápr. 14. 19:51
tetszel neki az biztos- méghozzá nagyon... vigyázz szét ne kúrja a házasságod! úgyis csak azt akarja...ne hívd fel és ne törődj vele!
2012. ápr. 14. 19:47

Sziasztok!

4hónapja dolgozok az új munkahelyemen.Van 1 kollegám aki nős és 2gyerek apukája..nekem szintén van párom és van 1 kislányunk is.Nos ez a kollegám mostanában számomra furcsán viselkedik,amit nem tudok hova tenni.Kb 2hete egy céges összejövetelen kezdődött amikor aranyosan megdicsért h milyen csinos vagyok,innentől fogva ha hívtam és mondtam h remélem nem zavarok a válasz az volt,h te sosem zavarsz..tegnaptól viszont nagyon nem tudom hova tenni.Tegnap kaptam 1 új céges telót,felhívtam őt munkából kifolyólag és mondtam neki h megvan a teló,illetve megjegyezte h csiripellték neki a madarak h milyen csinos voltam aznap és kár h nem látott..letettük a telefont majd jött az sms:gratulálok a telefonhoz majd hétfőn jól megnézem magamnak:-)

utána kb rá 1 órára írt h nagyon ügyes voltam(munkával kapcs)és milyen jó kis irodai kütyü vagyok...aznap délután pedig felkellett őt hívnom(munka miatt)és úgy vette fel a telefont h jaj máris jó kedvem lett h te hívsz..erre írtam neki h milyen ügyes voltam 1 dolgoban(munka)erre ő visszaírt:h attól fél pótolhatatlan leszek számára..erre én írtam:ne aggódj nem tervezek kilépni..erre ő:Karácsonykor szebb és boldogabb jövőt képzeltem magamnak lehet te vagy az?na most az összes sms mosolyos jellel a végén van ezért én arra gondolok hülyéskedik..ha mosoly jel van azt nem kell komolyan venni nem?Még a feleségét is ismerem,csak nem akar k.ró partnernek nem?Nem tudom hova tenni...szívesen vennék ötleteket..köszi

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook