Szerintetek fogyaszt a szobabiciklizés? (tudásbázis)
Ne izgulj, én is kifingok 15-20perc után!:) :S
Bár én intervallumozok.
Szerintem csináld azt, hogy minden alkalommal picit tovább tekersz. Ha ma pl. 10perc ment, holnap bírd ki 11-ig. Utána 12-ig, vagy 11,5-ig, és így tovább. Ha meg érzed, hogy bírod még, akkor az erőd végéig.
Sziasztok!
Világéletemben szobakerékpárt szerettem volna. Most megvan és alíg tekerek rajta. Visszaolvastalak benneteket és rácsodálkoztam, hogy meddig bírjátok. Én 15 percet tekertem 1-es fokozaton, de én attól is hulla lettem. Igaz semmit sem tornáztam már régen, de én is nagyon szeretnék fogyni. Az elején piszok nehezen ment, csurgott rólam a víz, hát rájöttem, hogy a maximum fokozatra volt állítva. Aztán áttettük az 1-esre és azóta úgy van.
Nekem ez az egyik kedvenc sportom:) tegnapelőtt este 70 percet tekertem:)
szerintem jóó
Nincs mit!:)
Most már vadászhatsz egy jó szobabicajra!:)
Hát, te nagyon ügyes vagy!!
Én 15-20perceket tekerek ébredés után 1órával, de éhgyomorra.
Ezt találtam a neten (rasza, te is figyelj):
"Kérdés:
A problémám az hogy szeretnék a szoptatás mellett sportolni ( szobabiciklizni, futni, úszni, hiányzik a mozgás szülés előtt aktívan sportoltam) arra vagyok kíváncsi hogy ez mennyire befolyásolja az anyatej minőségét, mennyiségét, okoz-e benne bármi változást, ami a gyerek fejlődése szempontjából fontos lehet.
Válasz:
Nyugodtan sportolj kedvedre. Lényeg, hogy a kiizzadt, kilihegett folyadékot pótold. Így nem fog semmiféle változás végbemenni a tejedben. Két dologra figyelj: vigyázz, hogy a melledet ne nyomja meg semmi (szoros melltartó, sporteszköz, bármi) mert ez tejcsatorna elzáródáshoz vezethet. A másik: ne kezdj hirtelen erős diétába, mert a lebomló zsírokban raktározódott méreganyagok átkerülhetnek a tejbe.
Sződy Judit "
Óóóó esküszöm kedvet kaptam tőletek a bringázáshoz!
Nekem is van szobabiciklim,anno két hétig használtam....Na de majd most talán...:)
Megértem a türelmetlenséged, nekem 7 kg-tól kellene megszabadulni, nyáron nem figyeltam oda, most meg nem jönnek rám a pici ruhácskáim:( :)
Igen, zenét hallgatok közben, mindig töltök le valami újat, vagy keresek valami régit, amit már ezer éve nem hallottam. Könyv, tv nálam kilőve, azoktól képtelen lennék az "edzésre" koncentrálni.
Hát a másodikat inkább kihagynám...:S
Bár biztos sok kalóriát égetnék el, mert a szobabicajjal verném agyon! Amit ugyebár arrébb húzni sem egyszerű!:D
Na ugye?! :) Sejtettem én, hogy a brinyával van "baj". Igaz van már vagy 6-7éves.
Bár nem is az a lényeg, hogy mit mutat. De amíg láthatóan nem változik tőle az alakom, olyan jó tud lenni, hogy kiírja, mennyit tettél ma a cél érdekében!:)
Szia!
Hát, ezt nem tudom. Valami olyan rémlik nekem, hogy szoptatás alatt nem lehet sportolni, mert megváltozik a tej íze, és lehet, hogy elutasítja a baba.
De lehet, hogy most hülyeséget írtam!?
Szerintem kérdezd meg az egyik babás fórumban.
Ja, és szerintem egybe tekerd le. Ha nem bírod, akkor kettőbe.
További ajánlott fórumok:
- Ártalmas szerintetek a Nescafé és a Completa napi fogyasztása?
- Porckopásos térddel ajánlott a szobabiciklizés?
- A szobabiciklizéssel óránként hány kalóriát égetünk el?
- Miért éget több kalóriát a szervezet szobabiciklizés közben, mint gyors gyaloglásnál?
- Mi a véleményetek a szobabiciklizésről és mellé a futásról?
- Arra gondoltam, hogy ma már nem fogok szobabiciklizni. És...