Szerintetek fogyaszt a szobabiciklizés? (tudásbázis)
Az igaz, hogy a futás hatásosabb, de aki pl. nagyobb túlsúllyal küzd, nincs edzésben, évek óta nem mozgott, valamilyen mozgásszervi betegsége van, nincs lehetősége, helye futni...
annak ez a legjobb.
Egyelőre ne is mérd magad, mert az is lehet,h a súlyod több lett, az izom azonos térfogaton nehezebb. A lényeg az,h érzed a változást. A kialakult izomszövetnek pedig nagyobb az alapanyagcseréje, tehát önmagában is fogyasztó hatása van, csak ne hagyd "elsorvadni" Mérlegelni ráérsz még.
Sok sikert, kitartást mindenkinek (én amúgy elliptikus tréner párti vagyok, az a derekat és kakarokat is mozgatja)
Jesszom...akkor te nagyon faszán bírod!:O
Próbáld gyorsabban tekerni, hátha úgy kifingat!:)
Szia Dorka!
A férjem azt mondta, hogy a mágnesfék azt jelenti, hogy zajmentes.
Sziasztok!
Tervezem, hogy szobabicajt veszek, de előtte egy régi, rég nem használt, kölcsönkért bringával próbálkozom(próbálkoztam úgy egy hétig..), mert féltem úgy megvenni egy újat, hogy azt sem tudom, hogy bírnám-e vagy tetszene-e.
Nagy különbség van egy régebbi és egy új típusú szobakerékpár között? Nem a funkciókra gondolok, amit kiír, hanem "érzésre".
Amit én használtam, az nagyon akadozik, ami elég zavaró volt a használat során. Ez lehet kikopástól vagy mind ilyen?
Mire figyeljek még a vásárláskor a korábban írt mágnesféken kívül? És mi ez a mágnesfék?
Köszi
Áh, senki nem írja be, hogy hány kiló! Lehet, hogy 65 és már kövérnek érzi magát.
Bocsi 65 kg-sok, de nálam a kövér 80 fölött kezdődik.
Ne szomorkodj, majd leadod a felesleget. Én is el vagyok keseredve, mert bár leadtam 21 kg-ot, de valamennyi visszajött. Nem régóta van szobakerékpárom, de én csak 15 percet tudok tekerni, mert nekem ez is elég.
Egy másik tehén.
Szia!
Ma kipróbálom. Ma mindenképpen tekerni fogok.
Még jó, hogy igazából nem indul be (mert nem tudok biciklizni!) Sokan csodálkoznak rajta, de tényleg nem. Egyszer (még mikor dolgoztam) a kolleganőm biciklivel volt. Bement egy boltba és azt mondja nekem, hogy fogjam meg a biciklijét. Mondtam neki, hogy támassza akárhová, mellé állok, de én még fogni sem tudom, hogy kell.
További ajánlott fórumok:
- Ártalmas szerintetek a Nescafé és a Completa napi fogyasztása?
- Porckopásos térddel ajánlott a szobabiciklizés?
- A szobabiciklizéssel óránként hány kalóriát égetünk el?
- Miért éget több kalóriát a szervezet szobabiciklizés közben, mint gyors gyaloglásnál?
- Mi a véleményetek a szobabiciklizésről és mellé a futásról?
- Arra gondoltam, hogy ma már nem fogok szobabiciklizni. És...