Szerintetek a férfiak miért olyan önzőek, hogy szeretik a nőket hülyére venni? (beszélgetés)
"Nem mindenki akar valamit, aki élvezi a társaságodat!"
na épp ezt próbáltam elmagyarázni az egyik barátnőmnek.
Nem is a mosolygás a lényeg, hanem hogy érezteti veled hogy érdekled, keres aztán mintha semmi sem történt volna. aztán megint keres.
??????
Játszadozik, dugni akar, megtart másodiknak. Ha ilyet tapasztalsz lépj tovább.
Szerintem ez az egész egy jó nagy félre értésen alapszik. Mivel mind a férfi, mind a nő azt hiszi, hogyha valaki NORMÁLISAN közelít hozzánk akkor biztos párkapcsolatot akar. Vagy legalább az ágyunkba bújni.
Holott nagyon is elképzelhető, hogy semmi másra nincs szüksége csak egy baráti viszonyra.
És ebből általában akkor van ügy, ha az érintett felek szinglik. Mert ha úgy közeledik feléd egy férfi / nő, hogy van párod fel nem tűnik az, hogy mennyire kedves meg ez meg az. Egyszerűen nem tűnik fel semmi különös csak egy jól ápolt baráti kapcsolat lesz belőle.
Lehet jelen esetben is ez áll fenn és nem akar az a másik semmit sem egyébként, csak mi nők hajlamosak vagyunk ezt rendre túllihegni.
Nem mindenki akar valamit, aki élvezi a társaságodat! Csak ezt sokan elfelejtik. :P
Amúgy meg elég oda-visszajáték ez nők és férfiak között. Nem mindig a pasi a hibás.
Mi nők sajnos(?) úgy vagyunk kódolva többnyire, hogy vágyunk a szeretetre, szerelemre, megértésre. megbecsülésre, biztonságra, míg a férfiak vadászó, halászó életmódra vannak beállva. Ez a genetika, nem én találtam ki, az állatvilágban is így működik.
Persze létezik fegyelem, önmegtartóztatás, az ösztönök elfojtása, de kivételes jellemű férfiak tudnak csak uralkodni magukon. Természetesen ilyet is ismerek, de jóval kevesebbet.
Nekem soha nem jutna eszembe, hogy valaki fájdalmán növeljem az egómat.
Ha tudom, hogy valakinek bejövök, és nem kölcsönös, igyekszem távol tartani magamtól. Saját érdekében.
Mindketten sz_r házasságban élnek állítólag.
Ezt ők tudják, én csak a dolgokat látom, hallom.
Nyugodtan fejtsd ki, engem érdekel. Szívesen beszélgetek, azért is írtam ki.
Ebben a flörtölés/megcsalás témában én már jópárszor kifejtettem a véleményem, de a naiv nők mindig elhajtottak a tapasztalataimmal.
A pasi félrelépne, ezekszerint a barátnőd vevő rá, de a férfi csak menetet akar, a nő pedig érzelmeket.
Ez azért nem így van. Én nem szerelmet kombináltam, csak vártam, ha a dolog kölcsönös, miért nem ér meg egy próbát?
De betudtam annak, hogy bizonyára rosszul kódoltam a dolgokat. :)
Nem épp rámosolygott, mert 1,5 éve csinálja vele a kollega. Küldi neki a jeleket, majd visszavesz. Mindkettő házas az a gáz. Gyerek is van.
Én tudom, hogy hülye voltam, bevettem, pedig nem vagyok egy elolvadok a férfiaktól fajta ember. Mégis hatott rám.
Növeli az önbizalmukat, hogyha valaki bekapja a horgot (az meg duplán, ha kukacot is)
Nem hiszem, hogy a hülyítés a cél, inkább a kósza numera. Ha valaki gyáva kukac, akkor csak maga a flört.
Csak beszélgetni szeretnék, már nem aktuális a téma, de egy hasonló esetet mesélt el a barátnőm, és megint elkezdtem agyalni a dolgon.
Volt egy csoporttárs srác, a barátnőm a kollegájával van most így. Állandóan felhívott telefonon, ha a suliban voltam, szünetekben jött beszélgetni. Érdeklődött hogy vagyok, mi van velem?
Azt hiszem flörtölgetett, mert állandóan nevetett rám, még a szeme is, és ahogy ragyogott, én bevettem, hogy tetszem neki, de nem lett belőle semmi, maradtunk a néha felhívlak mi újság szituációban.
Most ugyanezt éli át a barátnőm 39 évesen a munkahelyén, és beleszeretett a pasiba.
Miért hitetik el, hogy tetszel neki, mert én is bevettem, flörtnek vettem a dolgot, sőt éreztem, hogy tovább lépünk, de nem lett belőle semmi.
Mire jó ez a férfiaknak? Ti tapasztaltatok már hasonlót, és mi lett a vége?
További ajánlott fórumok:
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- Szeretik a férfiak, ha a nő kezdeményez?
- Milyen frappáns választ lehet adni erre a kijelentésre? Az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak csontokkal.
- Férfitanga? Vajon a férfiak szeretik-e vagy sem?
- "Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak?"
- Fesd magad, ahogy a férfiak szeretik