Szerintetek a férfiak miért olyan önzőek, hogy szeretik a nőket hülyére venni? (beszélgetés)
Így is van. Biztos van őszinte férfi-nő barátság, de én nem tudom ezt jól megélni.
Az őszinteséghez két ember kell. Én hiába mondom el, hogy mit érzek, ha a másik nem mondja el, ő hogyan vélekedik rólam. Így nem lehet egy barátságot ápolni, mert eleve nincs benne az őszinteség.
Pofozd föl. Legyél határozott.
Az emberek olyan könnyen dobják el azt, amijük van, aztán meg olyan keservesen siratják...
Korlátoltak vagytok. Nem látjátok át az emberi kapcsolatokat. Nem kell többet akarni a másiktól. A hiba nem mindig abban a félben van, aki közeledik felétek, hanem lehet bennetek. Téves társadalmi berögződés, hogy férfi nő között nem lehet normális baráti kapcsolat.
Természetesen van olyan, amikor mégis beigazolódik ennek az ellenkezője, de az, hogy elve ki is zárjátok a lehetőségét az nonszensz.
Igazad van, de én erre csak a bukásom után jöttem rá, de te nagyon jól tudod, ismered a történetet.
Én csak attól félek, hogy a nő bele fog menni, elhiszi neki, bukja a házzasságot és nem történik semmi.
Én figyelmeztettem, de szerelmes emberrel nem lehet mit kezdeni.
Akkor nem szabad, ha valami nincs rendben a pároddal. Ha mindenki megtiltja ezt neked ez azt jelenti, hogy a baráti társaságodban senki nem őszinte a másikhoz. Ez a szörnyű igazság.
Azért, mert van férjed, feleséged, pasid, csajod az nem jelenti azt, hogy nem lehetne barátod barátnőd mellette (mármint baráti) és nem nézhetsz az ellenkező nemre sem.
Nekem mindig is működött ez. Akárhány kapcsolatom volt első nap leszögeztem, hogy márpedig senkivel sem fogom megszakítani a kapcsolatom miatta, és ő se tegye. Ugyan teljesen más dolgok miatt mentünk szét a párjaimmal, de egynek sem tiltottam meg, hogy ne beszéljen ezzel vagy azzal.
Azt nagyon tudom sajnálni, aki mégis reménytelenül szerelmes belém (van ilyen ismerősöm), de azt gondolom beszélgetéssel el lehet jutni egy olyan szintre, ahol ő is megérti, hogy Te nem vele akarsz lenni. Nekem műküdik ez, ne tudom másnak miért nem megy.
De tudom, de ez nem gonoszság, azért nem működik másnak, mert nem meri kimondani azt, amit őszintén gondol.
És nem mondom, hogy mindig azt mondani, amit gondolsz olyan nagyon egyszerű dolog, de attól sokkal többet szenvedtem, ha nem így tettem.
Már, aki nem meri kimondani.
Az a különbség, hogy a nők okosabban, ügyesebben játsszák ezt a játékot. Testi adottságaik alapján helyzeti előnyük van. Ez van srácok. :( :)
É mndenkitől azt hallom, hogy nem szabad, főleg, ha van párod.
És magam is ezt láttam, utólag belátom. Látod mi lett a vége. Honnan tudod, hányan szenvednek miattad, valaki biztos, hogy jobban vonzódik a másikhoz.
Nekem nem jött be ez a férfiakkal barátkozok téma. Az első ilyn volt, de azt garantálhatom, hogy az utolsó is. Soha többé.
Jogos a dolog, igazad van, de nehéz az érzelmeket kordában tartani. Ha jön a lavina, akkor annyi...
Én próbálok okosan élni, nem vagyok az a fajta, aki fűbe-fába beleszeret. Ritkán vagyok szerelmes, de akkor őszintén és igazán. És nem is keresek máshoz társat, csak ehhez, inkább akkor maradok egyedül, pótlék nem kell.
Most viszont beettem a dolgot. :(
Kíváncsi leszek náluk hogy fog alakulni. Nem sok jót sejtek. Mindketten házasok, húúúúúúú, nehéz ügy és fájdalmas is.
Ezt nem gondolhatod komolyan. Nem normális az, ha férfi nővel akar barátkozni? Ezt általánosságban mondod vagy csak erre az esetre?
Az összes barátom nem normális akkor meg én sem...
Nem jobban, mint a nők a férfiakat.
1:1; Előbb-utóbb megtalálja a zsák a foltját, csak nem szabad elkapkodni.
Ne sértődnék meg, mert tudok főzni. :)
Akinek nem inge...., de már elnézést kértem, valóban meggondolatlan cím választás volt.
További ajánlott fórumok:
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- Szeretik a férfiak, ha a nő kezdeményez?
- Milyen frappáns választ lehet adni erre a kijelentésre? Az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak csontokkal.
- Férfitanga? Vajon a férfiak szeretik-e vagy sem?
- "Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak?"
- Fesd magad, ahogy a férfiak szeretik