Szerintetek a férfiak honnan számítják egy kapcsolat kezdetét? (beszélgetés)
ezt már szeretem:OO))))
szóval van párod?
teljesen igazad van :)
csak azt vettem észre, hogy nem látunk az orrunk hegyénél tovább :)
és várjuk a csodát is, h változik valami :)
de persze sok mindent tenni kel azért h működjön, anélkül nem megy :)
én teszek is érte...csak nem sok sikerrel...
:D
de azért annyira nem vagyok pesszimista mint első olvasatra tűnik :D
:O))
ejnye-bejnye, picit pesszimosta vagy:)
ha egy kapcsolat nem is tart örökké, akkor is jó mert fejlődünk vele
és tényleg rika, de ha eljön a megfelelő ember akkor az örökké tart, de azért is tenni kell :)))
Bocsánat!
Szia :)
szia virágom!!
egyetértek veled, nincs garancia és ritka az a férfi akinek a szándékai attól változnának meg hogy mennyi időt kell várnia. ezt csak a mi saját erkölcsi normánk határozza meg, legalábbis nálam. persze függ a pasitól és az érzéseinktől is!!
semmire sincs garancia...
akár meddig váratod, attól még dönthet másképp..
vagy ha nem váratod akkor is...
nincs biztos dolog az életben...csak hogy egyszer ott kötünk ki...
A szexre még egy picit várnia kell, mert én nem adom olyan könnyen magam! :-) Nem mintha nem érezném azt a bizonyos vonzódást, de hát az ördög nem alszik, és sajnos garancia arra, hogy miután megkapta a magáét, nem hagy el, nincsen. :-(
Csak és kizárólag ez miatt nem történt még semmi. Meg persze azért, mert most Németországban van. De azt már jelezte, hogy nem hagyom hidegen és szeretne "közelebbit".
Nehéz dolgok ezek! És sajnos sokszor nem jól dönt az ember!:-)
Férfiszemmel a kérdés:
egy kapcsolat számitásának ídeje az első szextől számitandó, és nem attól, mikor mutat be szüleinek. Ez tinédszerkórban akár az első randi, vagy az első csók. Viszont randiról csak a szex után beszélünk, addig találkozásnak hívják!
A férfiak túlnyomó részének nem marad meg az első tali napja, hogy miben jelent meg a Hölgy, és merre is jártak. Több férfi tipus létezik. Olvasd el Csernus Imre - Férfi c. könyvét. Viszont két főtipus a romantikus és a szivdöglesztő macsó. Egy romantikus, érzelmekkel teli srác, akinek fontos, hogy kapcsolata legyen az valószinű jelezni fogja, hogy kapcsolatban van. Ez nem zárja ki, hogy egy sármos pasi ezt ne tenné meg.
A lényeg a pasik többsége evvel nem foglalkozik. Nem az az első dolga belépek iwiw-re és már tudatom. Ha Engem kérdeztek én kiteszem azt kapcsolatban vagyok, attól függetlenül, hogy evvel egy örömet szerzek a páromnak.
:)
el de az nem baj :)
így jönnek az érdekes dolgok:D
ebben igazad van, valóban kár olyan kapcsolatot fenntartani, ami lelkileg megvisel...még ha szeretem is mindennek ellenére...
ettől függetlenül sem találkoztam még olyannal mostanában aki miatt gyorsabban dobogott volna a szívem...
nem :D
nagyon jól el vagyok ha éppen nincs :)
de persze boldogabb az élet párosban:) nem?
ezt hogy érted?
mármint csak a barátaim tudják h a párom megvan, sehol nincs jelezve h lenne valakim...
a barátaim között meg nincs olyan aki kellene...
idegen meg honnan tudná h egyedül vagyok-e vagy sem...
de lehet h nekem nagyok az igényeim, nem tudom, de még nem jött szembe az utcán senki akire szívesen néznék...csak nagyon ritkán, az is barátnővel... :D
További ajánlott fórumok:
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Homlokomra van írva, hogy dugjatok meg? Miért nem akarnak a férfiak kapcsolatot.
- Miért nem harcolnak a férfiak a kapcsolatért?
- Mi az igazán jó párkapcsolat titka? A férfiak mit értékelnek a nőben?
- Azok akik kapcsolatban/házasságban élő férfiakat szednek el, miért olyan biztosak benne hogy mellettük örökre kitart a férfi?
- A Bak férfiak egy kapcsolat elején hajlamosak az eltűnésre-felbukkanásra? Ők szeretnek kezdeményezni, vagy azt ha a nő rámenősebb?