Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Szerintem igazán csak felnőttként fontos.;)
Az idézet nekem is tetszik.:) Bár én nem így élek, de jóóóóó...
Még mindig nem értem azt, hogy miért annyira fontos dolog felnőttként is az Ego érzése?...
Az idézet viszont nagyon tetszik!
DDDD
"Nem számokban élem az életemet, hanem egyetlen, szüntelenül lüktető folyamatban. Nem évekre oszlik az időm, hanem hullámhegyekre s völgyekre. Egyetlen folyamatos áramlatban élek, nem is nézem a naptárt, csakis azt, ami bennem zajlik, és ezért én nem "visszanézek", ha látni akarom a múltamat, mert ami fontos, itt van, velem."
Müller Péter
Neked születik egy víziód és leírod, mintha megtörtént volna?
Hol akartalak bármiből is kitíltani?
He???
:)
Ez már így igaz; ... de most már a japánok jönnek azzal, hogy 'piros pöttyös' seggel születtünk erre a világra le, mi MAGYAROK!!....
:)))
-Vannak emberek, akik nem tesznek semmit; de mégis érdemes a gondolataikra odafigyelnünk.
-Vannak emberek, akik már sok mindent tettek; őrájuk meg a tetteik miatt kellene odafigyelnünk!
-Vannak emberek, akik számunkra semlegesek maradnak;
...és pont ezért és itt... akár hódítani is képesek leszünk náluk?
/a mondataim befejését nézegessétek, CSAK!/
:))
Csaba...azért nagyon szomorkás lettem, hogy ki szeretnél tiltani még a saját fórumodról is?...
:)))
Tudod azt is, hogy nem a saját 'egónk' dönt a világ sorsáról?
( és most sem azt merem mondani;hogy ez a Feladatunk majd, A TÖBBSÉGRE HÁRUL?)
:(((
Olyan furcsa dolog ez még számomra is, mindig; ha az egyediek kivétele lehetne-e ez CSAKIS!!
DDDD
Egyszer egy stresszesebb időszakban kaptam egy tégely levendulás balzsamot. Amikor az irodában használtam, fél nap után az összes nő ettől illatozott. Jó hangulatban telt a nap, annak ellenére, hogy nagy hajtás volt :) Tényleg működött, volt aki máskor is kért belőle.
Van egy könyv, amit a mai napig nem tudtak kódolni, elolvasni. Gyógynövényes könyvnek vélik. Nagyon érdekelne, mi van benne, már csak azért is, mert néhány növényről azt sem tudják mi lehet.
Ajánlom magamat :)
De viccen kívül, ha szereted a frissességet – no és a szép tiszta hörgőcskéket- ne hagyd ki.
Nekem a kedvenceim: Levendula, Citromfű, Rózsa, Rózsafa, Geránium
:)