Szerintem nem elnyomásról van szó. Valami gondoskodás-defektusról. Hisz ez a szindróma erről szól. A betegek folyamatosan olyan helyzeteket akarnak generálni, ahol ezt az igényüket maximálisan kiélhetik. Mint a tisztaság-kényszer. Nincs felső határ...
Akkor lehet, hogy az írás másképp adja vissza. Elégggé mélyen élem meg. Amúgy is ki vagyok hegyezve az elnyomásra, de ha ezt egy felnőtt teszi egy babával és ráadásul az anyja a saját gyerekével és ezt végig látom....
Hát nem semmi. A mentális betegség látszik, mert ép elmével nem tudnál ilyet tenni.
Amikor a nő beszél, akkor ugyanazt érzem, amit akkor szoktam, amikor súlyos mentálisan beteg embereket hallok. Skizofrént, vagy disszociatív személyiség zavaros embert.
Van bennük egy nagyon különös ridegség. Amikor beszél, akkor szinte belül fázol.
Én úgy gondolom hogy emögött nem kevés karma is húzódik, mármint a kialakulását tekintve. Mert ugye a hajlam és a környezet, ami árán ez megtörténhet. Az meg ugye miért van?...
Régen láttam egy dokumentumfilmet. Ipari kamerás felvételek voltak egy kórteremben történtekről. Megrázott. Néha nem semmi, mennyire el tud torzulni az emberi elme...