Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Igen. Olyasmi. Teljesen élettelen és sokszor inkább száraz a bőrük, nem nedves.
Sokszor azért bántalmazzák a náluk gyengébbet hogy ők is bebizonyítsák hogy képesek valamire. Sajnos ilyen degeneratív módon próbálják a figyelmet kicsiholni másokból.
Az a hsz. kikerült a fürkésző szemeim látóköréből... :D
Próbáld meglátni benne a szeretet-sérült embert. Tudom nagyon nehéz. A legtöbb embert ilyenkor a bosszú vagy a félelem hajtja. De meg kell látni hogy ő voltaképpen egy ártatlan csecsemő, akit korán a sorsára hagytak.
Szerinted tényleg nála volt a dárda?
Ha az a "HA" ott nem lett volna...
Nem volt hülye. Érezte hogy vége van. Önmaga sötétségéhez ez illett a legjobban. Senki sem számít, de még önmaga sem. De ha meg kell halni, inkább a saját sötét ereje által haljon meg. És mint tudjuk, a sötét erő önnönmaga hóhérlegénye.
Miért? Én nem így fogok kezet... :D
Ez az úgynevezett döglött hal-kézfogás. Ismerem. :)
Igen, a kézfogás sok mindent elárulhat.
A sunyi embereknek olyan, mint a döglött hal :)
Akkor te sem olvastál még ilyen témában. Uh...szerintem hagyjuk.
Ez biztosan így van…félelem, az is volt. De nem egy hétéves kislánytól, akit több késszúrással fejbe és mellbe szúrt, mert az énekelt az erdőben és felébresztette őt…tőle nem félt, hanem idegesítette, ingerelte. ..ilyet ember nem érezhet, nem tudom ezt hinni.
Egyébként kezelt „beteg” volt, csak haza engedték hétvégére…Annak az orvosnak sem lehet egyszerű, aki ezt engedélyezte.
Én fogtam már rossz emberrel kezet. Nincs tartása, olyan mint egy hulla, szinte meg sem fogja a kezedet. Nem érzékeled a jelenlétét. Úgy érzed magad mellette, minta nem számítanál neki semmit. Nagyon rossz.
Fekete beavatás??? Az meg mi a szösz. És kitől kapta?
Az a furcsa, hogy milyen gyáván lépett le a végén. Már ha igaz... Hinnie kellett volna valamilyen folytatásban...
Hát ja. Mindenesetre Hitler ha ezt a képességét pozitív dologra használta volna, akkor nagy dolgokat tudott volna elérni. Mármint jó dolgokat.
Arról nem is beszélve hogy Hitler fekete beavatást kapott. Ezért nem félt senkitől és semmitől, mert egy nagy sötét örvény volt az ember. De ez látszik is rajta.
…mint egy ötéves. Lehet a sok gyógyszertől…sárga volt a keze, feketék voltak a körmei és láthatóan kismilliószor beleégett a cigaretta a bőrébe.
De zavarba jött tőlem, meghunyászkodott…és mégis volt benne valami alattomosság, sunyiság…de ezek sem a jó szavak, ehhez hasonló csak mélyebb. Határozottan volt lélek, de nem az emberé ez biztos.
Más a bizonytalan elmezavar, mint a "tudatos". Ennek is érdemes lenne utánanézni. :)
Tudod mi van a kényszeres cselekedetek mögött?
A pszichomókia tanárom mesélte réges-régen egy messzi-messzi galaxisban, hogy egy mosakodás kényszeres fiút próbált meggyógyítani, de nagyon nehéz eset volt. A fiú folyamatosan véresre dörzsölte a kezét. Ott érte el az első sikereket hogy lefogta a kezét, és megmondta neki hogy NÉZD MIT CSINÁLSZ A KEZEDDEL, HÁT EZT KELL CSINÁLNI -E?? Azaz tudatosította a problémát. Ebből is látszik hogy ezek az emberek annyira zavarodottak, hogy nincsenek maguknál. Veszett öntudattal teljesítik a félelem diktálta képzeteket. Merő homály van, tudattalanság.
Mint a dementor :)
Hát amikor beszéltem ilyen beteg emberekkel, akkor az az érzésem volt, hogy teljes mértékben kiszámíthatatlanok és nincs felső határ, ahogy Lancelot is írta.
De a gyilkos érintése lehet, hogy más. Olyat még nem éreztem.
Érdekes, hogy valami ott más, ezekben az emberekben. Valami lelketlen akármi.
Igen, bár abban erő is van. Talán ettől még félelmetesebb.
Ja, elnyomás alatt arra gondoltam, amikor egy erősebb egy gyengébbet elnyom.
Itt épp fojtogatott.
A cél az az, amit mondasz, csak maga a cselekedet...
Egyszer kezet fogtam egy gyermekgyilkossal…akkor még nem tudtam, hogy az.
Megmagyarázhatatlan érzés volt…számtalan emberrel fogtam már kezet. De akkor ott egy erősen húzó erőt éreztem. Fura mi, hogy nem taszítót. Inkább olyan volt, mintha valami be akarna szippantani…
Nem kell messzire menni. Elég, ha megnézel egy Hitler-beszédet. Borzalom...
További ajánlott fórumok: