Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Gondoltam, hogy tetszik. Én még nem láttam a filmet, de ez alapján a kis előzetes alapján ígéretesnek tűnik. Jó a tartalma.
Azta mindenit,ez igen...ledöbbentem!:)
Nagyon jó!!
Ez igaz...képletesen nézve:)
Folyamatosan változunk és "újra születünk" és néha visszanézve meg csodálkozunk, hogy hogy lehetett elég az ami akkor volt...
Csabi ezt annó azt hiszem nagyon benéztem. De se gond mert tudod, aminek meg kell történnie az meg is történik.. Egyébként meg ami azt illeti, Túléltem.. testileg lelkileg. Még jó hogy vannak a "jó barátok", aztán ha nem tudnak segíteni, akkor velem együtt csinálják a hülyeséget. És manapság már ez is valami. ;)
" Depresszióztál
Fejedre húztad a szoba sarkát
Elég a bonyolult jóból
Lazíts és zuhanj át
Célozni nem kell
Sőt, nem is szabad
Gondolkozz egész testtel
Engedd el magad."
Hát ha már megtörtént, akkor már csak utólag:)))
Amikor sorozatban jönnek, na akkor érdemes folyamatában felismerni, mert akkor leáll a jelzőrendszer:)
:DDD Én nem utáltam, csak nem hallgattam, illetve szándékosan nem. Retro... :)
Én akkoriban a Bikinit szerettem nagyon.
"Az emberek nem egyszer és mindenkorra születnek meg azon a napon, amikor az anyjuk a világra hozza őket, hanem az élet újra meg újra rákényszeríti őket, hogy megszüljék magukat."
(G. G. Marquez)
Ezért kell a valódi okra rájönni és azon változtatni!:))
És ezért nem érdemes félni sem a betegségektől, sem a támadásoktól, sem a balesetektől, mert az úgyis csak akkor jön ha kell a figyelmeztetés, viszont ez nem jelenti azt hogy érdemes játszani a tűzzel, mert akkor arra is jöhet a figyelmeztetés,hogy ne legyünk túl vakmerőek.
Igaziból ezeket inkább szóban szoktam tudni, mert akkor végig lehet menni a folyamaton meg a részleteken és akkor kirajzolódik. Írásban nem szokott menni :) Csak azért írtam, mert ilyenkor ha az ember (amikor ezek történnek) elgondolkodik ilyen irányon, akkor rá lehet jönni :)
Nem feltétlenül az a lényeg, hogy hova megy az ember, hanem, hogy az életében valamerre tart és arra vonatkozik. Ami még fontos lehet, hogy mire gondolt akkor épp az ember.
na mindegy, a lényeg, hogy ezek sosem véletlenek és ha az ember megérti, akkor leáll a következmények sorozata :) (vagy ha véletlenül az illető változtat, de nem emiatt, csak úgymond tudatlanul) :)
Bocsi XD Végső állomás :D
Hiába,öregszem :)