Szerinted halálunk után mi lesz a lelkünkkel? (beszélgetés)
igen.. egyet értek:)
az biztos elöször mindenki magán akar segiteni "magán".. ha nem megy egyedül akkor kér segitséget..
Azért érdekes ez,mert ha odáig is is jutsz,hogy már megnevezed,hogy egy "nem létező",nem racionális valamit fogadsz el igaznak,az is csupán ugyan úgy az elméd "játéka" lesz,mintha azt mondanád,ilyen nem létezik,vacak a padló és kész.
A szellem létező szó,létező fogalom,ami logikus magyarázatot eredményez az ember számára,és lehet ,hogy pont emiatt siklik el valami sokkal mélyebb ,valami sokkal másabb érzékelés felett.
Minél jobban az igazság felé közelít a gondolataiban annál logikusabb lesz...
Ha nem közelít akkor érzi...mert nem fog egyezni az elmélet a tapasztalattal.
Terrorba nem tartok senkit, de ez egy kicsit paranoiásnak tűnik tőled.
Ha jól emlékszem most te küldtél nekem vöröskereszt jelet és erre írtam, hogy változtass a jóindulatodon szeritnem.
Érdemes megfogadni. Ha ez neked terror :))))
ezt hova sorolnád..?! vagy ez egy ujabb összegzés vagy az elsö kiegészitése..?!
ha bsorolás 2 helyre raknám..
tudom nagyon szétbocoljuk.. de érdekesek a megközelitések..:)
Igen...egyet értek a 3 ponttal.
Sőt szerintem van olyan is,hogy tudatlan,tapasztalat nélküli...de nem is tudakozódik,hanem saját maga alakít ki egy elméletet...(persze már más is megalkotta,de ő is kitapasztalja magától)
Most is így gondolom.
Bemásolod a priviben kapott üzenetedet?
Szép ember vagy.
Gondolkozz el rajta. Érdemes. És nincsen guruságom. Nem kell emiatt komplexusodnak lennie. Ember vagyok és nem szeretem a te stiledet.
Szerintem te meg ne kezelj le másokat.
Ha lepereg miért reagálsz?
igen erre az elsö dologra nem is gondoltam.. mi van ha tényleg teljesen tudatlan vagy.?!
humm..
akkor most három összefüggést raktunk össze ..
1 tudatlan tapasztalatlan
2 tájékozot de nem felismert
3 tapasztalat ismeretekkel rendelkezö
Ha most azt mondod, hogy gyerekes, akkor azt gondolod, hogy minden oké, amit csináltál?
Inkább érvelj. Ha kifogyunk az érvekből, akkor minősítünk.
Légy okosabb.
Fejezzük be,oké?
Sértő volt a dolog...de nem kell tovább ragozni,hogy kinek hogy jön le,ki milyen stb...
Elég!
Kedves Csaba Doki!
Nem csípem a stílt...beteges a hozzáállásod!
Nem szeretem,ha terrorban tartanak....próbálj magadtól elérni arra a szintre,ahová képzeled guruságod....engem nem tudsz meghatni,így a "programozott" fenyegetéseid leperegnek rólam:-)
Nem csodálom,hogy EZT már csak privíben "vállaltad"......
"Egyszer még magadra maradsz a jóindulatoddal együtt. Majd akkor emlékezz mindenre, hogy értsd. Akkor tovább fogsz tudni lépni. :)
Ha Edinek rosszul esett, akkor az voltál. És én tőle függetlenül is ezt éreztem.
Az voltál. Ha nem ismered be, akkor vegyél magadra mindent, amit ma mondtam.
Igen...erről volt szó...
Jó a példa!:O)
Mondjuk én arról beszéltem,amikor még sosem hallottál előtte semmit az ismeretlen dologról...és elkezded tapasztalni.
Akkor előfordul hogy másnak tudod be...aztán utána jársz és kiderül mi az,mert mások már megfejtették előtted.
De olyan is van,hogy beképzeled,hogy szellem,pedig tényleg csak régi a parketta és ki kellene cserélni,de mivel nem vagy jártas a szellemes dolgokban,nem tudod pontosan a jeleket....:O)
Te is. Ezt ne felejtsd el.
Most is félrelőttél, ha megfigyeled. A minősítgetést pedig te kezdted.
Csak a mókus örs fog veled egyetérteni az én minősítésemben.
Inkább próbálj meg objektív lenni és ne beszélj lekezelően.
szoval.. egyszerüen.. hogy is van ez..?!
hallom hogy recseg a padló.. kétnappal elötte olvastam valamit a szellemekröl..(vegyuk példának nem hiszekbene).. aztán egynapal ezelött egy filmet is láttam erröl., a szomszédasszonyom a halot férje szelleméröl mesél..
valami megragad..
szoval.. recseg a padló olyan érzetet kelt mindha valaki lépkedne rajta.. félelem kerit hatalmába.. lehet egy szellem..?!
elkezdek gondolkozni.. nem lehet mert.. hideg meleg.. régi öreg rossz.. ki kéne cserélni.. stb..
de még mindig recseg különbözö idöpontokban..
most már nem tudom mire fogni..
most már nagyon félekés megijedek., már a hideg is kiráz és a padló recsegéséböl megalkotom az érzéseim által a magam entitását..
és elkezdek benne hinni.. persza ha hinnék benne más lenne a történet.. de akkor nem lenne agyalás értelmezés., miért is.?! mert akkor tudnám mi a helyzet..
További ajánlott fórumok:
- Belegondoltatok kedves anyukák, mi lesz a volt férjekkel válás után? Miből kezd új életet?
- Bölcsességfog műtét után hány nappal lesz egy kicsit jobb?
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?
- Hosszú idő után ma randim lesz...
- Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok!
- Ha 2 év gyed, 1 év gyes után visszamegyek dolgozni, és újból terhes leszek hamarosan, a gyed mennyi ideig jár az új tv. szerint?